❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sala 4

Primera comèdia de la nova companyia teatral "La Juguesca", dirigida per Jaime Blanch.

La Juguesca

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
36
Aportaciones
1.210€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Som quatre joves d'Olot que fa molts anys que fem teatre junts. Després de moltes experiències positives amb la companyia de l'Orfeó Popular Olotí, hem decidit crear la nostra pròpia companyia i proposar espectacles originals.

Comencem la nostra aventura teatral amb una comèdia divertida, un xic irreverent, que hem escrit nosaltres mateixos després d'un procés de creació.

Al reconegut actor Jaime Blanch, que actualment treballa a la sèrie de TVE "El Ministerio del Tiempo", li ha agradat el guió i ha acceptat dirigir l'obra.

Amb aquest projecte arriscat volem trencar tabús i despertar consciències alhora que fem gaudir l'espectador.

La comèdia

A la sala 4 del tanatori "Nostra Hora" dos homes ploren la sobtada mort del seu germà gran, distingit professional i honorable regidor d’Economia a l’Ajuntament de la ciutat, un triomfador per a qui el final ha arribat massa aviat.

Els germans esperen compartir la seva tristesa amb una gran munió de gent, però a la sala només arriben homes desconeguts i grotescos, personatges que insisteixen als familiars que el difunt no és qui semblava ser.

El seu comiat tampoc no és l’esperat; a la sala 4 dels vetlladors passaran coses amb què els dos germans no sabran si plorar o riure.

La companyia

La Juguesca és l’aposta de quatre joves olotins que fem teatre junts des de fa molts anys. El 2014 vam decidir fer un pas endavant per aportar la nostra experiència i creativitat a les arts escèniques. Sorgits del grup de teatre de l’Orfeó Popular Olotí, hem format la companyia amb la intenció d’aprofundir en l’experimentació i la innovació des de la llibertat que ens aporta un projecte propi.

Els actors Jordi i Xevi Colom són dos dels integrants de La Juguesca. Formats al Col·legi del Teatre, compten amb més de 15 anys de trajectòria, primer amb Pasta de Moniato i després amb la companyia Germans Colom, amb la qual han fet centenars d’animacions arreu del país. Completen el grup Joan Carré i Joan Manuel Robles. Tots tenen experiència en l’àmbit del teatre, la televisió i la publicitat. En el teatre han representat sobretot comèdies en teatres d’arreu de les comarques gironines, i han rebut formació per als gèneres del clown i del bufó.

La Juguesca comença el seu recorregut amb una obra de creació, Sala 4, una comèdia de l’absurd i un joc de miralls on la mort serveix per parlar de la vida i on les situacions més rocambolesques són capaces de traslluir algunes de les veritats més incòmodes de la societat que ens ha tocat viure. El text corre a càrrec d’un dels integrants de la companyia, Joan Manuel Robles, que també s’estrena com a autor. Per a la seva primera aposta, La Juguesca compta amb la direcció de Jaime Blanch, un dels actors de teatre més aclamats de l’Estat espanyol, que ha decidit apostar pel projecte des del primer moment.

A què destinarem les vostres aportacions

A finançar part dels costos que comporta aquesta producció, des de l'atrezzo al vestuari, passant pels elements tècnics i escenogràfics.

Sobre les recompenses

Hem preparat una preestrena el 2 de maig a les 20h a l'Orfeó Popular Olotí (carrer Bellaire 4, Olot) per recompensar a tots aquells que ens ajudeu.

D'aquesta manera, sereu els primers a descobrir l'espectacle que hem estat preparant durant tots aquests mesos.

Això també serà una ajuda per a nosaltres, ja que experimentarem per primera vegada les reaccions que desperta el nostre treball. Serà una gran nit per a tots aquells que més ens ajudeu perquè Sala 4 sigui una realitat.

Només haureu de presentar-vos aquell dia a l'Orfeó i dir el vostre nom a taquilla. Per a la resta de recompenses, podeu passar-vos per l'Orfeó a partir del dia 10 de maig.

Calendari previst

L'estrena de l'obra serà el 9 de maig a l'Orfeó Popular Olotí. Les següents representacions tindran lloc al llarg del mateix mes.

+ Info

Web La Juguesca

E-mail: [email protected]
Facebook
Instagram
@La_Juguesca

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies