❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Una paret blau-cel.

UNA PARET BLAU-CEL és una peça teatral produïda per La Confiteria i La Peleona. Una sacsejada a les consciències, una batalla campal, una lluita per la supervivència. Un conte tragicòmic que intenta trobar el sentit a uns suposats valors humans que han perdut el nord.

LA CONFITERIA TEATRE

A project of

Category

0
seconds
66
Patron
2.840€
From 2.700€
Contribute to the project

Sinopsi

Una casa en reformes, en algun lloc apartat. És la segona residència d’alguna família adinerada. Dos obrers que, en un dia qualsevol, acaben d’arribar a la feina. No són ningú especial. Com gairebé tothom.

Però tot canviarà quan se n’adonin que el seu lloc de feina ha estat usurpat per uns intrusos enigmàtics. Des d’aquest moment, els seus valors ètics i personals, com la honestedat, la dignitat, la solidaritat, l'amor... seran profundament qüestionats dins d’una lluita per la supervivència.

La batalla, física i ideològica, està servida.

Què és?

És una peça teatral que festeja amb diversos gèneres, però té com a base el thriller d'acció i suspens, viatjant a través de l'humor negre i amb un fort component de crítica social, i que posa en joc a quatre personatges en una situació límit, en tots els sentits.

És una peça que deixarà clavat a l'espectador a la butaca de principi a fi, arrossegant-lo a un remolí d'emocions i interrogants, en el què ell/a mateix/a no en serà aliè i que farà que es qüestioni els seus propis principis. Fins a on arriben els límits de cadascú? On és la línia que separa allò que és lícit i el que no, quan es tracta de sobreviure?

Però, sobretot, Una paret blau-cel parla de la imperfecció de les persones i d’un món corromput del qual, ens agradi o no, sense voler o no, sovint en com còmplices. I de les nostres insaciables i irremeiables ganes de viure i ser feliços, costi el que costi.

 Qui som?

Una paret blau-cel és el tercer projecte teatral de La Confiteria Teatre, coproduït juntament amb els amics de la companyia La Peleona.

Una de les coses que ens ha unit és la convicció de que el teatre és un bé necessari per a la societat en general i per a la condició humana de cada persona en particular, un dels mitjans més efectius per commoure, sacsejar consciències, sensacions, emocions i generar esperit crític i sensibilitat, així com també per a transformar la societat.

Però, com tota forma d'art, malauradament, és un dels sectors més castigats per la crisi i les companyies que no estem recolzades per grans productores ho tenim molt difícil per tirar endavant els nostres projectes que, finalment, acabem fent per amor a la professió i amb prou feines en traiem algun benefici, malgrat que invertim molt de temps, il·lusió, esforç, talent, diners...

Aquesta i moltes més són raons que ens han dut a un col·lectiu de companyies professionals independents, entre les quals, La Confiteria i La Peleona, a crear "El Virus", una revista autofinançada i autogestionada que parla d'aquest amor que sentim per la nostra professió (malgrat ser una amant difícil), dels projectes petits i no tant que anem tirant endavant, apostant per la qualitat i amb esperit crític i lluitador. També podeu visitar la pàgina de "El Virus" a Facebook

Fitxa artística

TEXT: Eugènia Manzanares
DIRECCIÓ: Carla Torres
AJUDANT DE DIRECCIÓ: Quique Nubiola
REPARTIMENT: Blai Juanet, Carles Goñi, Toni Soldevila, Eugènia Manzanares
PRODUCCIÓ: Carol Badillo
COREOGRAFIA ESCÈNICA: Verónica Cendoya
ESCENOGRAFIA: Sergi Corbera i Andreu Mitjans
ESPAI SONOR I IL·LUMINACIÓ: Abel Vernet
DISSENY GRÀFIC: Ricardo Hermida (Sr. Plástiko)
FOTOGRAFIA: Àgata Casanovas i Nicolás Jódar
COMUNICACIÓ: David Belzunce

"Una paret blau-cel" és una Coproducció de La Confiteria i La Peleona

A què destinarem les vostres aportacions?

El finançament aconseguit amb les vostres aportacions en aquest Verkami anirà essencialment destinat a pal·liar despeses diverses de producció, com ara escenografia i vestuari, transport, lloguer de sala d'assaig, fungibles, material tècnic, gestoria, comunicació i distribució, impressió de cartells i programes, entre altres... i, per suposat, les vostres recompenses!

L'única font de finançament amb la que compta el projecte fins ara són els diners de la pròpia companyia, que suposen uns ingressos molt humils, així com, evidentment, l'inestimable "capital humà" i col·laboracions del nostre equip, tant des de La Confiteria Teatre com des de La Peleona, que ens acompanya amb part de l'equip en aquesta apassionant aventura.

Si quan estiguis llegint això tenim l'enorme alegria d'haver arribat als 2.700€, no deixis de col·laborar o difondre aquest Verkami, si us plau! Aquesta quantitat correspon a un pressupost molt bàsic i ajustat per poder arrencar i tirar-ho endavant.

Calendari previst

Ja estem en marxa! Vam començar a assajos al febrer en un procés lent però intens. Seguint la filosofia del "Work in progress", estem investigant els nostres personatges; a partir d'un argument i un text previ que ens serveix de base, descobrim a cada assaig fins a on ens portaran i com es desenvoluparà la seva història, reescrivint-la i polint-la a mesura que avança el procés, fins a obtenir una proposta escènica que esperem que no deixi a ningú indiferent!

La primera fase, després dels assajos que estem fent entre febrer i maig, consistirà en fer algunes mostres de l'obra en el nostre procès de "Work in progress", exclusius per a mecenes, abans d'octubre. Us anirem informant dels detalls un cop tancades dates i llocs exactes!

Després, al setemebre, reprendrem els assajos de nou per arribar a l'Àtic 22 del Teatre Tantarantana de Barcelona del 15 al 25 d'octubre... de moment!
Adreça: C/ de les Flors, 22.
Dates/Horaris: De dijous a dissabte, a les 21h. Diumenges 18h.

La nostra il·lusió és poder donar a Una paret blau-cel el màxim de vida i recorregut. De moment, però, no us adormiu i no deixeu perdre l'oportunitat de veure'ns aquestes dues setmanes! O acompanyeu-nos en el nostre procès assistint a assajos oberts, passis i assajos generals exclusius de l'obra, etc. Fixeu-vos en les nostres recompenses; us brindem un món d'oportunitats per a poder veure'ns en acció, a més de donar-nos un cop de mà i col·laborar amb el projecte ;-)

Les recompenses...

Podreu trobar des d'entrades amb descomptes o invitacions per a veure l'espectacle fins a productes artesans, menús a bars i restaurants, packs personalitzats, sessions professionals de fotografia, obsequis creatius,... No deixeu de donar un cop d'ull a totes elles!

Enmig d'aquesta diversitat, podreu trobar:

  • Passis exclusius per a veure passis i assajos generals de l'obra previs a l'estrena, amb col·loquis i intercanvi d'impressions amb la companyia.

  • Entrades i descomptes per a venir a veure'ns a l'Àtic22 del Tantarantana.

  • Diversos obsequis amb disseny exclusiu del dibuixant de còmic i il·lustrador Sr Plástiko, que ha col·laborat en mitjans com La Directa, El Triangle o El Jueves, entre d'altres. Fes un cop d'ull a alguns dels seus treballs aquí!

  • Cerveses artesanes Capfoguer, en qualsevol de les seves varietats inclosa una edició especial Una paret blau-cel.

  • Menús al restaurant Resolís de Gràcia. (Aquí i aquí podeu veure algunes ressenyes i crítiques que us faran venir salivera)!

  • I molt més..!

Les recompenses que inclouen entrades, ja siguin amb descompte o invitacions, així com altres activitats, es faran efectives des del moment en què la campanya finalitzi i quedi totalment tancada. Només caldrà que ens comuniqueu o confirmeu la data d'assistència amb el vostre nom i cognom (o de la persona que es beneficiï de la recompensa) a una adreça de correu electrònic que us indicarem amb un missatge privat.

Pel que fa als obsequis, alguns podran ser recollits el dia que s'assisteixi a una funció, una estona abans o quan hagi finalitzat aquesta, i alguns altres potser trigarem una mica més en tenir-los i hauran de passar-se a buscar en algun dels punts de recollida que us indicarem, també per missatge privat. Intentarem que aquests punts siguin els màxims, per tal que us suposi el mínim de contratemps possible.

Respecte als sortejos: es faran 3 sortejos per separat, cada un corresponent al grup de mecenes que ha aportat la mateixa quantitat (10, 20 o 30 €). Per exemple, si has aportat 20 €, entraràs en un sorteig de 2 invitacions exclusivament entre aquells que heu aportat 20€. Us passarem un número via e-mail un cop tancada la campanya, i el celebrarem en viu a un lloc que encara està per concretar. Us avisarem per si hi voleu assistir! També publicarem els números guanyadors de cada grup a les xarxes i, si ets l'afortunat/da, t'ho comunicarem personalment.

Prometem no decebre-us.
Prometem conmoure-us.
I, com diu la cançó: let me entertain you!

MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE INTERÈS!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
12 backers

Agraïment a les xarxes
+ Bossa amb disseny exclusiu del Sr. Plástiko, basat en l'obra
+ Participació en un sorteig d'una invitació per a una de les funcions a l'Àtic 22 del Teatre Tantarantana, amb cervesa/copa de vi post-funció. (Excepte estrena. Caldrà reservar amb antel·lació!).
(Veure mecanisme del sorteig al cos del text del projecte).

20€
35 left (of 50)

Agraïment
+ 1 Cervesa artesana Capfoguer (33cl) edició especial "Una paret blau-cel"
+ Bossa amb disseny del Sr. Plástiko
+ Assistència a un assaig ordinari, per veure i viure de prop, amb nosaltres, com treballem.
+ Participació en un sorteig d'una invitació per a 2 persones, a una de les funcions a l'Àtic 22 del Teatre Tantarantana, amb cervesa/copa de vi post-funció. (Excepte estrena. Caldrà reservar amb antel·lació!).
(Veure mecanisme del sorteig al cos del text del projecte).

30€
47 left (of 50)

PACK PROCÈS CREATIU

Agraïment
+ 1 Cervesa artesana Capfoguer (33cl) edició especial
+ imant-obridor amb disseny exclusiu
+ Bossa amb disseny del Sr. Plástiko
+ Assistència a una mostra de l'obra en una sessió "work in progress" abans de l'estiu, exclusiu per a mecenes i amb posterior col·loqui i intercanvi d'impressions amb la companyia.
+ Participació en un doble sorteig de dos premis d'una invitació per a 2 persones cadascun, per les funcions a l'Àtic 22 del Teatre Tantarantana, amb cervesa/copa de vi post-funció. (Excepte estrena. Caldrà reservar amb antel·lació!).
(Veure mecanisme del sorteig al cos del text del projecte).

40€
23 left (of 30)

PACK BLAU-CEL

Agraïment
+ Imant-obridor amb disseny exclusiu
+ 1 Cervesa Capfoguer (75cl) edició especial
+ Bossa amb disseny del Sr. Plástiko
+ Assistència a un assaig ordinari, per veure i viure de prop, amb nosaltres, com treballem.
+ 1 invitació + 1 entrada al 50% per a qualsevol funció a l'Àtic 22 del teatre Tantarantana, amb cervesa/copa de vi post-funció. (Excepte estrena. Caldrà reservar amb antel·lació!).
+ Us convidarem una cervesa/copa de vi després de la funció.

50€
5 left (of 15)

PACK GOURMET

Agraïment
+ Bossa amb disseny del Sr. Plástiko, basat en l’obra
+ 1 Menú al restaurant Resolís (Gràcia)
+ 2 invitacions per a qualsevol funció a l'Àtic 22 del Teatre Tantarantana, amb cervesa/copa de vi post-funció. (Excepte estrena. Caldrà reservar amb antel·lació!).

75€
2 left (of 15)

PACK GOURMET PLUS

Agraïment
+ Bossa amb disseny exclusiu del Sr Plástiko
+ Cervesa Capfoguer edició especial (75cl)
+ Menú per a 2 persones (o 2 menús) al restaurant Resolís (Gràcia)
+ 2 Invitacions a l’estrena al Tantarantana amb pica-pica i brindis post-funció amb la companyia.

75€
14 left (of 15)

PACK VIP

Agraïment
+ Imant-obridor amb disseny exclusiu
+ Lot especial de 3 varietats de cerveses Capfoguer (inclosa l'edició especial)
+ Bossa amb disseny del Sr. Plástiko
+ Assistència a un assaig ordinari, per veure i viure de prop, amb nosaltres, part del procès
+ Apareixeràs d'una forma molt especial a l'obra. "Em fareu sortir?? A mi em fa molta vergonya!!". No, no pateixis. És totalment apte per a persones amb pànic escènic. A més, pots cedir l'honor a algú altre, com a regal especial... Però ja t'ho explicarem millor ;-)
+ 2 Invitacions a l’estrena al Tantarantana amb pica-pica i brindis post-funció amb la companyia.
+ 2 Entrades al 50% per a qualsevol altre dia de funció, amb cervesa/copa de vi post-funció. (Caldrà reservar amb antel·lació!).

180€
5 left (of 5)

PACK "POSTUREO"

Agraïment a les xarxes i programa de mà
+ Bossa amb disseny del Sr. Plástiko
+ BOOK FOTOGRÀFIC: Sessió fotogràfica professional (inclou sessió de 2 hores i entrega de tot el material en format digital amb tractament d’imatge i retoc de 6 de les fotos a triar)
+ 2 Entrades al 50% per a qualsevol dia de funció a l'Àtic22 del Teatre Tantarantana (Excepte estrena. Caldrà reservar amb antel·lació!)

350€
2 left (of 2)

PACK SHOW EXCLUSIU Per particulars o col·lectius/entitats

Representació exclusiva de l’obra en algun local, casa, etc., facilitat per el/s mecenes. Us portem l'obra a on vulgueu i podreu fer un col·loqui amb la companyia després de la funció! També us donarem un pòster de l'obra signat pels actors.
Data a acordar. Dins del Barcelonès.

500€
2 left (of 2)

PACK D'HONOR

Mecenes solidari. Menció especial com a mecenes d’honor a les xarxes i programes de mà.
+ Imant-obridor amb disseny exclusiu
+ Lot especial de 5 cerveses Capfoguer (33cl, inclosa una edició especial)
+ Menú per a 2 persones (o 2 menús) al restaurant Resolís (Gràcia), qualsevol dia de la setmana, migdia o nit.
+ Bossa amb disseny del Sr. Plástiko
+ Pòster del cartell amb un disseny exclusiu i personalitzat on apareixerà un “avatar” del mecenes dibuixat pel Sr. Plástiko (a partir d’una foto que et demanarem).
+ Assistència a una mostra de l'obra en una sessió "work in progress" abans de l'estiu, exclusiu per a mecenes i amb posterior col·loqui i intercanvi d'impressions amb la companyia.
+ 2 invitacions per a l’estrena al Tantarantana, amb brindis i pica-pica post-funció
+ 2 entrades per a qualsevol altre dia de funció, amb cervesa/copa de vi post-funció

100€
5 patrons (sold out)

PACK EXCLUSIU

Agraïment a les xarxes i programa de mà
+ Lot especial de 3 varietats de cerveses Capfoguer (inclosa edició especial)
+ Imant-obridor
+ Bossa amb disseny exclusiu
+ Assistència a un assaig ordinari, per veure i viure de prop, amb nosaltres, com treballem.
+ Pòster del cartell amb un disseny exclusiu i personalitzat on apareixerà un “avatar” del mecenes dibuixat pel Sr. Plástiko (a partir d’una foto que et demanarem).
+ 2 invitacions per l’estrena al Tantarantana amb brindis i pica-pica post-funció
+ 2 entrades per a qualsevol altre dia, amb cervesa/copa de vi post-funció. (Caldrà reservar amb antel·lació!).

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.