❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Una paret blau-cel.

UNA PARET BLAU-CEL és una peça teatral produïda per La Confiteria i La Peleona. Una sacsejada a les consciències, una batalla campal, una lluita per la supervivència. Un conte tragicòmic que intenta trobar el sentit a uns suposats valors humans que han perdut el nord.

LA CONFITERIA TEATRE

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
66
Aportaciones
2.840€
De 2.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Sinopsi

Una casa en reformes, en algun lloc apartat. És la segona residència d’alguna família adinerada. Dos obrers que, en un dia qualsevol, acaben d’arribar a la feina. No són ningú especial. Com gairebé tothom.

Però tot canviarà quan se n’adonin que el seu lloc de feina ha estat usurpat per uns intrusos enigmàtics. Des d’aquest moment, els seus valors ètics i personals, com la honestedat, la dignitat, la solidaritat, l'amor... seran profundament qüestionats dins d’una lluita per la supervivència.

La batalla, física i ideològica, està servida.

Què és?

És una peça teatral que festeja amb diversos gèneres, però té com a base el thriller d'acció i suspens, viatjant a través de l'humor negre i amb un fort component de crítica social, i que posa en joc a quatre personatges en una situació límit, en tots els sentits.

És una peça que deixarà clavat a l'espectador a la butaca de principi a fi, arrossegant-lo a un remolí d'emocions i interrogants, en el què ell/a mateix/a no en serà aliè i que farà que es qüestioni els seus propis principis. Fins a on arriben els límits de cadascú? On és la línia que separa allò que és lícit i el que no, quan es tracta de sobreviure?

Però, sobretot, Una paret blau-cel parla de la imperfecció de les persones i d’un món corromput del qual, ens agradi o no, sense voler o no, sovint en com còmplices. I de les nostres insaciables i irremeiables ganes de viure i ser feliços, costi el que costi.

 Qui som?

Una paret blau-cel és el tercer projecte teatral de La Confiteria Teatre, coproduït juntament amb els amics de la companyia La Peleona.

Una de les coses que ens ha unit és la convicció de que el teatre és un bé necessari per a la societat en general i per a la condició humana de cada persona en particular, un dels mitjans més efectius per commoure, sacsejar consciències, sensacions, emocions i generar esperit crític i sensibilitat, així com també per a transformar la societat.

Però, com tota forma d'art, malauradament, és un dels sectors més castigats per la crisi i les companyies que no estem recolzades per grans productores ho tenim molt difícil per tirar endavant els nostres projectes que, finalment, acabem fent per amor a la professió i amb prou feines en traiem algun benefici, malgrat que invertim molt de temps, il·lusió, esforç, talent, diners...

Aquesta i moltes més són raons que ens han dut a un col·lectiu de companyies professionals independents, entre les quals, La Confiteria i La Peleona, a crear "El Virus", una revista autofinançada i autogestionada que parla d'aquest amor que sentim per la nostra professió (malgrat ser una amant difícil), dels projectes petits i no tant que anem tirant endavant, apostant per la qualitat i amb esperit crític i lluitador. També podeu visitar la pàgina de "El Virus" a Facebook

Fitxa artística

TEXT: Eugènia Manzanares

DIRECCIÓ: Carla Torres

AJUDANT DE DIRECCIÓ: Quique Nubiola

REPARTIMENT: Blai Juanet, Carles Goñi, Toni Soldevila, Eugènia Manzanares

PRODUCCIÓ: Carol Badillo

COREOGRAFIA ESCÈNICA: Verónica Cendoya

ESCENOGRAFIA: Sergi Corbera i Andreu Mitjans

ESPAI SONOR I IL·LUMINACIÓ: Abel Vernet

DISSENY GRÀFIC: Ricardo Hermida (Sr. Plástiko)

FOTOGRAFIA: Àgata Casanovas i Nicolás Jódar

COMUNICACIÓ: David Belzunce

"Una paret blau-cel" és una Coproducció de La Confiteria i La Peleona

A què destinarem les vostres aportacions?

El finançament aconseguit amb les vostres aportacions en aquest Verkami anirà essencialment destinat a pal·liar despeses diverses de producció, com ara escenografia i vestuari, transport, lloguer de sala d'assaig, fungibles, material tècnic, gestoria, comunicació i distribució, impressió de cartells i programes, entre altres... i, per suposat, les vostres recompenses!

L'única font de finançament amb la que compta el projecte fins ara són els diners de la pròpia companyia, que suposen uns ingressos molt humils, així com, evidentment, l'inestimable "capital humà" i col·laboracions del nostre equip, tant des de La Confiteria Teatre com des de La Peleona, que ens acompanya amb part de l'equip en aquesta apassionant aventura.

Si quan estiguis llegint això tenim l'enorme alegria d'haver arribat als 2.700€, no deixis de col·laborar o difondre aquest Verkami, si us plau! Aquesta quantitat correspon a un pressupost molt bàsic i ajustat per poder arrencar i tirar-ho endavant.

Calendari previst

Ja estem en marxa! Vam començar a assajos al febrer en un procés lent però intens. Seguint la filosofia del "Work in progress", estem investigant els nostres personatges; a partir d'un argument i un text previ que ens serveix de base, descobrim a cada assaig fins a on ens portaran i com es desenvoluparà la seva història, reescrivint-la i polint-la a mesura que avança el procés, fins a obtenir una proposta escènica que esperem que no deixi a ningú indiferent!

La primera fase, després dels assajos que estem fent entre febrer i maig, consistirà en fer algunes mostres de l'obra en el nostre procès de "Work in progress", exclusius per a mecenes, abans d'octubre. Us anirem informant dels detalls un cop tancades dates i llocs exactes!

Després, al setemebre, reprendrem els assajos de nou per arribar a l'Àtic 22 del Teatre Tantarantana de Barcelona del 15 al 25 d'octubre... de moment!

Adreça: C/ de les Flors, 22.

Dates/Horaris: De dijous a dissabte, a les 21h. Diumenges 18h.

La nostra il·lusió és poder donar a Una paret blau-cel el màxim de vida i recorregut. De moment, però, no us adormiu i no deixeu perdre l'oportunitat de veure'ns aquestes dues setmanes! O acompanyeu-nos en el nostre procès assistint a assajos oberts, passis i assajos generals exclusius de l'obra, etc. Fixeu-vos en les nostres recompenses; us brindem un món d'oportunitats per a poder veure'ns en acció, a més de donar-nos un cop de mà i col·laborar amb el projecte ;-)

Les recompenses...

Podreu trobar des d'entrades amb descomptes o invitacions per a veure l'espectacle fins a productes artesans, menús a bars i restaurants, packs personalitzats, sessions professionals de fotografia, obsequis creatius,... No deixeu de donar un cop d'ull a totes elles!

Enmig d'aquesta diversitat, podreu trobar:

  • Passis exclusius per a veure passis i assajos generals de l'obra previs a l'estrena, amb col·loquis i intercanvi d'impressions amb la companyia.

  • Entrades i descomptes per a venir a veure'ns a l'Àtic22 del Tantarantana.

  • Diversos obsequis amb disseny exclusiu del dibuixant de còmic i il·lustrador Sr Plástiko, que ha col·laborat en mitjans com La Directa, El Triangle o El Jueves, entre d'altres. Fes un cop d'ull a alguns dels seus treballs aquí!

  • Cerveses artesanes Capfoguer, en qualsevol de les seves varietats inclosa una edició especial Una paret blau-cel.

  • Menús al restaurant Resolís de Gràcia. (Aquí i aquí podeu veure algunes ressenyes i crítiques que us faran venir salivera)!

  • I molt més..!

Les recompenses que inclouen entrades, ja siguin amb descompte o invitacions, així com altres activitats, es faran efectives des del moment en què la campanya finalitzi i quedi totalment tancada. Només caldrà que ens comuniqueu o confirmeu la data d'assistència amb el vostre nom i cognom (o de la persona que es beneficiï de la recompensa) a una adreça de correu electrònic que us indicarem amb un missatge privat.

Pel que fa als obsequis, alguns podran ser recollits el dia que s'assisteixi a una funció, una estona abans o quan hagi finalitzat aquesta, i alguns altres potser trigarem una mica més en tenir-los i hauran de passar-se a buscar en algun dels punts de recollida que us indicarem, també per missatge privat. Intentarem que aquests punts siguin els màxims, per tal que us suposi el mínim de contratemps possible.

Respecte als sortejos: es faran 3 sortejos per separat, cada un corresponent al grup de mecenes que ha aportat la mateixa quantitat (10, 20 o 30 €). Per exemple, si has aportat 20 €, entraràs en un sorteig de 2 invitacions exclusivament entre aquells que heu aportat 20€. Us passarem un número via e-mail un cop tancada la campanya, i el celebrarem en viu a un lloc que encara està per concretar. Us avisarem per si hi voleu assistir! També publicarem els números guanyadors de cada grup a les xarxes i, si ets l'afortunat/da, t'ho comunicarem personalment.

Prometem no decebre-us.

Prometem conmoure-us.

I, com diu la cançó: let me entertain you!

MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE INTERÈS!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies