❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

EL CAMÍ DE LES COSES nou disc de SALAGRAU

EL CAMÍ DE LES COSES ja és una realitat virtual. Ara només falta que passi a ser una realitat física. Per poder-ho dur a terme necessito de la vostra col·laboració i així fer front a les despeses derivades de les copies del disc en format díptic digipac+llibret desplegable. Moltes gràcies!!

Usuario dado de baja

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
25
Aportaciones
1.005€
De 900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

EL CAMÍ DE LES COSES ja és una realitat virtual i espero amb molta il·lusió que us agradi. Ara només falta una empenteta perquè passi a ser una realitat física. Per poder-ho dur a terme necessito de la vostra col·laboració. Serà molt benvingut el vostre micromecenatge per així fer front a les despeses derivades de les copies del disc. Moltes gràcies!!

Però qui sóc?

Després de formar part com a guitarrista de diverses bandes del Vallès, ara fa uns 5 anys, em vaig endinsar en la difícil tasca de composar cançons per interpretar-les jo mateix. Al 2011 vaig decidir gravar el que seria el meu primer disc com a cantautor (ESPERANT L'ABRIL, Temps Record) amb el sobrenom de SALAGRAU. www.salagrau.net

En la composició he trobat el meu espai vital. El sedàs amb el que garbello la realitat que percebo. D'aquesta necessitat n'ha sorgit EL CAMÍ DE LES COSES (Temps Record), un disc cuinat a foc lent durant tot el 2014 en el que m'hi presento amb més determinació i naturalitat i on la composició, la producció i el so estan més treballats, fruit de la col·laboració d’en Pep Mula a la bateria (Sanjosex, Paul Fuster), Sam Bäbler (La Rabia del Milenio, La Madre del Topo, Anomalia) al baix elèctric i fretless, Dènys Sanz (Gertrudis, Il Xef Malatesta) en els teclats i Mariona Sala (Balago, Ten Thousand Islands) al violoncel. Actualment n'estic preparant el directe amb en Sam Bäbler al baix, Tomàs Ors a la bateria i en Dènys Sanz als teclats.

Tots dos discs han estat enregistrats a l' Estudi Saudades per en Dènys Sanz (qui també m'ha fet la producció artística) i masteritzats a Coda Produccions / Lulabysound per en Josep Roig.

A què destinaré les vostres aportacions

Faré front a les despeses derivades de les copies del disc en format díptic digipac + llibret desplegable amb les lletres i agraïments nominatius de tots els mecenes participants! En cas de superar la xifra de 900 euros requerida destinaria l'excedent a la realització d'un vídeo clip.

Sobre les recompenses

Les recompenses són molt variades. Van des de la descàrrega del disc fins a la possibilitat d'un concert en directe a casa teva, passant per l'adquisició d'entrades per la presentació al Tarambana de Cardedeu. Aquesta última opció té com a objectiu poder reunir a diferents grups de gent que formen part de la meva vida i passar-ho bé amb música en directe. La idea seria fer-ho de cara al bon temps (maig-juny) depenent de la disponibilitat del local i de l'obtenció de les copies. La presentació la faré independentment del resultat d'aquest micromecenatge. En cas de no assolir els 900 euros, no faré copies del disc, ja que tots els costos d'enregistrament, músics, mescles, masters, dietes, etc. els he assumit jo mateix i estic PELAT! Ara! la festa la faig igualment!

Calendari previst

40 dies de micromecenatge + 20 dies de fer copies en fàbrica + 30 dies d'anar enviant els cd's que no hagi lliurat en mà el dia de la presentació.

facebook
youtube
bandcamp

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies