❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

MEDITERRÀNIMA Presenta - STRICTLY SOUL 45's

Campanya de finançament per dur a terme l'edició física (format CD i vinil) de la primera producció del segell: Strictly Soul 45's (Març - Juny 2014). Un recopilatori de 6 cançons produides amb 6 artistes de la ciutat; Esmeralda Colette, Chen, Anna Thefish, David Ros, Laura Espejo i Xesco Arnal.

Mediterrànima Records

A project of

Category

Created in

0
seconds
56
Patron
1.370€
From 1.000€
Contribute to the project

MEDITERRÀNIMA Presenta - STRICTLY SOUL 45's

Mediterrànima Records és un segell discogràfic independent amb seu a Badalona, dedicat a treballar principalment amb artistes i músics locals. L'objectiu és produir música negra, d'arrels afroamericanes, estils com soul, funk, R&B, Jazz, Disco, amb un aire modern i propi, mediterrani.

La filosofia de treball adopta un estil clàssic, utilitzant la forma de treballar de companyies tan mítiques com Motown, Stax, Chess Records en el sentit que el segell aposta per artistes i reuneix un equip de producció, músics, tècnics, disenyadors que treballen darrera de tots ells, des de la composició fins que s'edita un treball i es porta a l'escenari, donant una coherencia i qualitat a tots ells.

Strictly Soul 45's (Març - Juny 2014) és un recopilatori de 6 cançons produides amb 6 artistes de la ciutat, una producció amb l'objectiu de revelar el potencial d'artistes locals i fer els primers pasos del segell a mostrar el seu estil propi afromediterrani. Els artistes que van participar són:

Esmeralda Colette, Chen, Anna Thefish, David Ros, Laura Espejo i Xesco Arnal.

En motiu del 1r aniversari del llançament de Strictly Soul 45's, hem volgut arribar al final d'aquest procés del que parlàvem, i que per falta de recursos no vem poder completar amb la publicació física del CD, vinil, etc. Per això necesitem l'ajuda de tota aquella gent que valora la música de qualitat, amb ànima, feta desde el cor i amb compromís, i us animem a aportar per les diferents recompenses que oferim i així fer posible que aquest recopilatori existeixi físicament i estigui als menjadors de moltes cases aportant aliment espiritual.

Aportacions

La totalitat de les aportacions aniran destinades a:

  1. El disseny gràfic del CD recopilatori Strictly Soul 45's, la seva edició física i distribució digital.

  2. Edició limitada i exclusiva de vinils de 7" (els 6 singles per separat), tema vocal (cara A) i instrumental (Cara B) de les seguents referències:

Hard Soul - Esmeralda Colette
Miel Para Mi Corazón - Chen
Bird in a Cage - Anna Thefish
Don't Worry Baby - David Ros
Sin Acordarme de Ti - Laura Espejo
Summer Storm - Xesco Arnal

Calendari

La campanya comença el dimecres 29 d'Abril, fins el divendres 29 de Maig i culminarà amb dos concerts únics:

  • CONCERT OFICIAL: Mediterrànima presenta Strictly Soul 45's - Diumenge 31 de Maig a les 22h al Sarau 08911 de Badalona.

On es podrà veure la banda base de Mediterrànima al complet acompanyant a tots els sis artistes que han participat a Strictly Soul 45's.

  • Acoustic Soul Sessions - Dissabte 13 de Juny al Bar Soda de Gràcia (Dins del Cicle de música negra que organitza Blackcelona).

Serà un concert íntim en format acústic on podrem veure 4 artistes de Mediterrànima.

Els mecenes tindràn la opcio de recollir les seves recompenses en qualsevol d'aquests dos esdeveniments, sino els hi farem arribar via correu o presencialment si és possible.

Enregistrarem en video el Concert de Presentació al Sarau 08911, que publicarem posteriorment i on incloure'm els agraiments i les mencions especials a tots els mecenes.

Podeu seguir-nos a:

Facebook

Twitter

Instagram

Podeu escoltar les sis cançons de Strictly Soul 45's aquí o descarregar-les desde el nostre Bandcamp.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

5€
12 backers

CD Strictly Soul 45's + Agraïments

10€
39 left (of 40)

CD Strictly Soul 45's + Entrada "Acoustic Soul Sessions" bar SODA de Gràcia (13 de Juny)+ Agraïments

10€
6 backers

CD Strictly Soul 45's + Entrada Concert Oficial "Mediterrànima presenta Strictly Soul 45's" al Sarau 08911 (31 de Maig) + Agraïments

15€
2 backers

CD Strictly Soul 45's + Entrada Sarau 08911 + Poster signat + Agraïments

20€
7 left (of 12)

1 vinil (single 7") a triar entre les 6 referències (signat i dedicat per l'artista) + Entrada Sarau 08911 (31 de Maig) + Poster signat + Agraïments

25€
4 backers

2 CD's Strictly Soul 45's + Entrada doble concert Sarau 08911 (31 de Maig) + Poster signat + Agraïments

50€
4 backers

2 CD's Strictly Soul 45's + Entrades dobles concert Sarau 08911 (31 de Maig) i Soda (13 Juny) + Poster signat i dedicat pels 6 artistes + Versió acústica inèdita d'un dels artistes en format digital + Menció especial

60€
1 left (of 3)

Col·lecció 6 vinils 7" Strictly Soul 45's signats i dedicats pels artistes (Cartró especial amb les lletres) + Entrada Sarau 08911 + Poster + Menció especial

100€
2 left (of 5)

4 CD's + 2 vinils (singles 7") a triar + Entrades dobles concert Sarau 08911 (31 de Maig) i Soda (13 Juny) + Poster signat i dedicat per tots els artistes + Llibret exclusiu amb les lletres de les cançons + 2 versions acústiques dedicades en format digital (artistes a triar) + Menció especial

200€
1 left (of 2)

5 CD's + Col·lecció 6 vinils 7" Strictly Soul 45's signats i dedicats pels artistes + Entrades dobles als concerts del Sarau i el Soda + Poster signat + llibret exclusiu amb les lletres de les 6 cançons + 3 versions acústiques dedicades + Actuació privada a duo d'un dels artistes + Menció especial

10€
10 patrons (sold out)

1 vinil (single 7") a triar entre les 6 referències de Strictly Soul 45's + Agraïments

15€
6 patrons (sold out)

CD Strictly Soul 45's + 1 vinil (single 7") a triar entre les 6 referències + Agraïments

Cookies help us to offer you the best experience. Settings