❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Apadrina els Dröpools

Els Dröpools volem gravar el tercer CD per saltar a l'Olimp del rock'n'roll i poder-vos-el oferir en suport físic per que el tingueu a les vostres llars i així despertar-vos cada matí amb el nostre esplèndid drop'n'roll. I no només això! Sinó que també us delitarem amb un exòtic videoclip. Sí o que?

Els Dröpools

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
46
Aportaciones
1.330€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Qui som

Pels que no ens conegueu, som el Dröpools. Un grup de bandarres units per el punkrock i la botifarra amb seques. Ens vam ajuntar a l'octubre del 2011 per fer soroll i convertir en un carnaval el món del punk.

Descripció del projecte

Enllustreu-vos les crestes i arrisseu-vos els bigotis. Després de 2 CDs cuinats a ca la iaia, ens proposem sortir al perillós món exterior i gravar amb cara i ulls un nou CD i un videoclip.

Tenim els temes a punt de sortir de la cassola i preparats per que us en pugueu llepar els dits: l'hora del papu, morts vivents, extraterrestres i Jordi el guapo són alguns d'ells, polits, refregits i embolicats per regal per que tronin als vostres cotxes, habitacions i festes abismals.

Ohhh! : ( Caps de cargol sense closca!!! Hem trencat el porquet i no ens dona ni per fer un berenar amb quicos i ganxitos. Així que dipositem les nostres esperances en vosaltres: amics, família, desconeguts i altres habitants de la Via Làctea.

Alceu els vostres fatigats culs del sofà i animeu-vos a donar suport a la causa.

Amb cada aportació podreu rebre extraordinàries recompenses que no us deixaran insatisfets, entre elles, anar a collir bolets amb la meravellosa companyia dels Dröpools. Així com samarretes, CD's i altres andròmines d'aquestes que us agraden.

A què dedicarem els diners recaudats

1- Gravació mescla i màster del CD.

2- Còpies físiques de CD.

3- Gravació del videoclip.

4- Merchandisign.

Calendari

Entrarem a gravar el CD a mitjans de març a Tàrraco després de vigoritzar-nos en una lluita de gladiadors amb pals d'escombra.

A principis d'abril, a part de pluges mil, tindrem el CD editat en format físic i també les samarretes i el resta de recompenses que entregarem en mà durant aquest mes. Si cal et vindrem a visitar purró en mà.

Al maig cada dia un raig i la presentació del videoclip amb crispetes i metralletes.

Enllaços

El nostre facebook

El nostre bandcamp

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies