❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Videoclip i marxandatge Lausana

Lausana som un nou grup de música del Vallès que fem pop-indie en català. Acabem de gravar el nostre primer disc i per tirar endavant el projecte ens falta una última empenta... videoclip, samarretes, fotografies... Necessitem la vostra ajuda!!! Moltes gràcies pel vostre suport! Salut i desconnexió!

Lausana

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
36
Aportaciones
986€
De 900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El nostre projecte

Lausana neix a principis d'aquest any amb ganes, força i il·lusió. És un projecte de quatre amics que són en Claudi Arimany a la guitarra elèctrica i als cors, l'Arnau Jofré a la Bateria, l'Àlex Macias al baix i als cors i en Jordi Carné a la veu principal i la guitarra acústica.

Passant pel Pop-Folck i arribant al Indie electrònic, Lausana busca aquest equilibri de sons per fer vibrar i provocar al públic que de ben segur que no quedarà indiferent. Tot això ho fan combinant temes profunds, clàssics i encriptats.

Lausana és un projecte nou. Som un grup de música en català i acabem d'enrregistrar el nostre primer disc. La campanya és per aconseguir el pressupost per gravar el primer videoclip i per marxandatge i promoció del grup, com per exemple: samarretes, fotografies...

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions seran per promocionar al grup:

  • Gravació del videoclip del Single
  • Elaboració de samarretes de Lausana
  • Disseny i imatge del grup

Sobre les recompenses

Les recompenses físiques les podreu venir a recollir a la paradeta de qualsevol concert de Lausana (Concerts a partir del Febrer/Març de 2015).

Dissenys de samarreta (poden variar els colors de fons i d'estempat, l'únic definitiu és el disseny; quan recolliu la vostra samarreta podreu triar tamany i color):

Calendari previst

  • Gener: gravació del videoclip
  • Febrer: Gala de pre-estrenta del videoclip i mini actuació en directe
  • Febrer/Març: Llançament del disc i concerts d'estrena

+ Info

Facebook LAUSANA

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies