❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Tennessee (W)" a Buenos Aires!

L'exitós espectacle-monòleg "TENNESSEE (W) La Vida Secreta De Tennessee Williams" viatja a Argentina i fa temporada al TEATRO DEL ABASTO de Buenos Aires i aprofitarem per enregistrar un documental molt personal sobre aquesta experiència de vida i de teatre d'arrel cent per cent gironina!

Martí Peraferrer Vayreda

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
72
Aportaciones
2.035€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L’espectacle teatral "TENNESSEE (W) La Vida Secreta De Tennessee Williams" de la històrica companyia Teatre Blau, (L’alegria que passa, Canigó, La Punyalada, Van Gogh...), fundada i dirigida per l’actor i director gironí Martí Peraferrer Vayreda ha estat seleccionada pel Teatro del Abasto de Buenos Aires, per fer temporada teatral durant dos mesos ( estrena 24 gener del 2015 fins a finals de març), representant així internacionalment el teatre professional de la nostra ciutat de Girona.

PRODUCCIÓ EXECUTIVA A ARGENTINA: GRAZIELLA SUREDA.

"TENNESSEE (W) La Vida Secreta De Tennessee Williams" és un monòleg teatral estrenat a la Sala La Planeta de Girona i que a hores d’ara porta més de 200 funcions per Catalunya, l’estat espanyol i també ha fet girà per Mèxic.

En aquesta nova aventura internacional argentina, l'actor i director Martí Peraferrer s’ha proposat enregistrar i estrenar a la tornada a la ciutat de Girona, un documental on s’expliqui experiència personal així com també totes les anècdotes i reflexions i noves coneixences que aquest viatge teatral li generi: “Vivències d’un actor gironí a la gran ciutat de Buenos Aires”

A què destinarem les vostres aportacions

Volem aconseguir finançament per poder estrenar la producció teatral gironina "TENNESSEE (W) La Vida Secreta De Tennessee Williams" al Teatro del Abasto de Buenos Aires i enregistrar el documental d'aquesta aventura teatral i personal.

Tots els diners recaptats anirà per finançar les despeses de desplaçaments aeris, transport d'elements escenogràfics i enregistrament i muntatge del DVD que explicarà en to personal el recorregut d'aquesta empresa teatral.

Sobre les recompenses

La presentació pública de la pel·lícula DVD de l'experiència teatral a Buenos Aires es farà un cop s'hagi tornat d'Argentina i tinguem enllestit el muntatge final i les copies d'aquest documental fet a títol personal explicant tota aquesta l'aventura escènica.

L'entrega de DVD i estrena pública seria entre finals de maig i primers de juny a la Casa de Cultura de Girona i s'informarà a tothom a través de les xarxes socials, mails i anunci al Diari de Girona.

Calendari previst

La sala Teatro del Abasto de Buenos Aires ha ofert estrenar l'obra el 24 de gener 2015, dues funcions setmanals fins a finals de maig.

S'enregistraria un documental personal protagonitzat per Martí Peraferrer i que demanarem que s'emeti per la Televisió de Girona després de la seva estrena oficial. En aques acte s'entregarà una copia a tots els participants del Verkami entre maig i juny del 2015 personalment en la emissió publica del documental amb tractes especials per als mecenes o si no se'l hi farà arribar via postal.

+ Info

facebook.com/mperaferrervayreda
@MPeraferrer
El meu canal de YouTube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies