❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Portem la transformació social a les ones FM de Barcelona!

Portem la transformació social a les ones FM de Barcelona! és un projecte VK per a aconseguir la difusió de BOCA Ràdio a tota la ciutat, informació lliure i comunitària a les ones!

BOCA Ràdio

A project of

Created in

0
seconds
19
Patron
655€
From 4.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

El projecte BOCA Ràdio és un projecte gestionat per l'Associació Juvenil d'Amics de la Ràdio a Horta­-Guinardó que neix l'any 2005.

BOCA Ràdio és molt més que una ràdio! Som un col∙lectiu de joves amb ganes de dir coses! Joves que ens apassiona la ràdio i que volem aprofitar aquest vehicle comunicatiu per transformar la societat, i fer­-ho des de les eines i les potencialitats que ens ofereix l'associacionisme juvenil!

I també som un mitjà de comunicació. Però no tenim res de convencional. Treballem per visualitzar totes aquelles mogudes que busquen convertir la ciutat, el país i aquest món en un lloc més humà i més just. La nostra línia editorial és aquesta causa, totes aquelles persones i associacions que hi treballen. I volem ser el seu altaveu a tota Barcelona.

Amb la nostra emissora volem portar molt més enllà el missatge que una altra societat és possible, i fer­-ho de la mà de totes les associacions i col∙lectius de la ciutat. Sigui quina sigui la seva naturalesa. Per tant, volem ser una eina per a entitats i joves de la ciutat, per ajudar a visibilitzar el seu projecte i augmentar la seva incidència social!

A què destinarem les vostres aportacions?

Una ràdio necessita una antena i un emissor, i és precisament per això que impulsem aquesta campanya. Volem renovar el nostre centre emissor, obsolet a dia d'avui, i renovar­lo per un centre emissor més potent que ens permeti fer arribar les veus de les associacions de la ciutat, a tots els racons de Barcelona!

Calendari previst

El Verkami comença amb una gran Marató de 24h de ràdio Jove i Associativa, el dissabte dia 22 de novembre! Serà un macro-programa amb la participació de més d'una quarantena d'associacions i entitats, a les que entrevistarem i farem tertúlies temàtiques durant 24 hores.

D'altra banda, el dia 5 de març i coincidint amb el concert “Acústics BOCA Ràdio” farem una festa per a tots i totes les que hagueu contribuït al Verkami, en les que entregarem les recompenses.

Òbviament si no podeu venir a la festa, us les enviarem per correu de manera gratuïta.

Sobre les recompenses

Com veieu, ens plantegem recompenses basades en el marxandatge de boca ràdio, però volem anar més enllà, i oferir­-vos també el millor que sabem fer, que és ràdio. Es per això que us oferim algunes recompenses especials com fer­-vos un programa personalitzat relatant la vostra vida.. o d'altres. No sabeu què regalar per nadal? Regaleu un reportatge vital, per exemple, en el que es reculli la vida d'alguna persona...

La samarreta de boca ràdio "especial Verkami" (també disposarem de tallatges de noia, si ho preferiu):

També, si sou una entitat tenim recompenses pe vosaltres! Aprofiteu-nos per donar-vos a conèixer! Us ajudem!!

Per què donar­-nos suport?

Som i volem ser un contrapunt als mitjans de comunicació tradicionals, reforçant el missatge de les entitats juvenils i fent que aquest arribi molt més lluny.­ Perquè a la nostra ciutat hi ha molta gent que col∙lectivament es mou diàriament per a transformar la societat, i no es just que no tinguin el seu espai als mitjans. Volem visualitzar la iniciatives col∙lectives!

­- Perquè volem transformar el món a través de la ràdio.
­- Entitats, col∙lectius, això és per vosaltres!! Volem que tingueu l'espai que us mereixeu als mitjans!
- Perquè no es just que les mitjans estigmatitzin als i les joves, mostrant només una part d'allò que vol dir ser jove... us sona l'etiqueta dels ni­ni?
­- Cal un contrapunt als mitjans de comunicació convencionals, i cal donar-­lo des de l'òptica juvenil i associativa!

...calen més raons? Ajudeu­-nos!

+ Info

Web BOCA Ràdio
Twitter
Facebook

Campanya Verkami

Vídeo Ensurt
Vídeo Pitjapapers
Vídeo Urna

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#02 / Continuem lluitant per arribar a tota Barcelona!

Benvolgudes i benvolguts,

Gràcies per haver confiat en nosaltres, malauradament no hem pogut assolir el projecte d'aquest Verkami, però a can BOCA Ràdio no ens para res i estem treballant fort per aconseguir arribar a tota la ciutat de Barcelona per el 90.1 de la FM!!!

Si encara us agrada el projecte, que està totalment actiu i no para, us proposem algunes coses que tal vegada us interessin!

Fes-te amb la teva recompensa: Posat en contacte amb nosaltres si encara vols la teva recompensa per poder trobar una forma alternativa de donació i que aconsegueixis allò que et vàrem prometre a través de l'email bocaradio@gmail.com amb l'assumpte "Vull la meva recompensa!".

Vine a casa nostra a fer ràdio: Si t'agrada la ràdio, tens idees juvenils i transformadores, i una veu per transmetre-les associat i participa de les nostres mogudes associatives al nostre costat ;)

Segueix-nos a les Xarxes Socials: No només Twitter i Facebookread more

#01 / El tret de sortida del nostre Verkami!

El passat dissabte dia 22, tot ell sencer! vam fer a Boca Nord la Primera Marató de 24h de Ràdio Jove i Associativa de BOCA Ràdio!!! i va ser un espai ple d'entitats i persones, de projectes i demandes, de diversió i bona ràdio!!

Aquest espai era per nosaltres el tret de sortida del nostre projecte de Barcelona, una mostra del compromís que tenim amb l'associacionisme de la ciutat i del país!

Més de 40 Entitats de la ciutat, i més de 20 artistes van estar amb nosaltres durant 24 hores per donar recolzament a la nostra iniciativa; a totes i tots, gràcies!!! Esperem poder continuar donant-vos veu molt temps més!

De moment, aquí teniu les fotos de la Marató, molt aviat els Podcasts!!!

No deixeu, si us plau, de estar al atents a les recompenses que anirem ensenyant a aquest blog, i a la nostra web! i de informar a totes les vostres xarxes el treball que fem :) perquè entenem de ràdio.. ajuda'ns!

5€
2 backers

· Xapa + Enganxina BOCA Ràdio

15€
2 backers

· Xapa + Enganxina BOCA Ràdio
· Motxilla
· Samarreta

20€
0 backers

· Xapa + Enganxina BOCA Ràdio
· Motxilla
· Samarreta
· USB 4GB (Amb les millors entrevistes!)

25€
1 backer

· Xapa + Enganxina BOCA Ràdio
· Motxilla
· Samarreta
· USB 4GB (Amb les millors entrevistes!)
· CD Especial Verkami

35€
10 backers

· Xapa + Enganxina BOCA Ràdio
· Motxilla
· Samarreta
· USB 4GB (Amb les millors entrevistes!)
· CD Especial Verkami
· Carpeta + Bloc de Notes

50€
3 backers

ESPECIAL PERSONALITZAT

A més del marxandatge complet de les recompenses, et proposem:

Et gravem un programa especial de ràdio sobre la teva vida o la de qui tu vulguis. Vine, i t'entrevistem o elaborem un reportatge vital sobre la persona que tu ens indiquis per tal que li puguis regalar. Serà un programa ESPECIAL I PERSONALITZAT d'entre una i dues hores sobre música, vivències, opinions... el que vulguis!

90€
1 backer

ESPECIAL ENTITATS
(associacions, cooperatives, etc)

A més del marxandatge complet de les recompenses, us proposem:

Veniu a BOCA Ràdio a gravar falques o càpsules radiofòniques sobre l'entitat. La gravació s'emetrà per Boca Ràdio i també us l'entregarem per tal que tingueu un material promocional en format audio de gran qualitat que podreu penjar als vostres canals de comunicació o xarxes socials.

150€
0 backers

ESPECIAL ENTITATS
(associacions, cooperatives, etc)

A més del marxandatge complet de les recompenses, et proposem:

Veniu a BOCA Ràdio a enregistrar un programa especial o reportatge radiofònic sobre la vostra entitat. La gravació s'emetrà per Boca Ràdio i també us l'entregarem per tal que tingueu un material promocional en format audio de gran qualitat que podreu penjar als vostres canals de comunicació o xarxes socials.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.