❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Petiteses" DVD, Rodamons Teatre

És el primer DVD infantil en Valencià, un projecte didàctic per a públic infantil amb l'objectiu de fer arribar les nostres cançons d'una altra manera, comptant amb altres mitjans. Bonic i necesari, en un moment en el que hi ha una manca de continguts en Valencià al sector audiovisual.

RODAMONS TEATRE

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
241
Aportaciones
8.041€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Nosaltres som Rodamons Teatre i necessitem la vostra ajuda per a l’edició del nostre primer DVD musical “PETITESES, EL DVD”.

Hem treballat dur junt a Vorariu Comunicación creient en aquest projecte, i per supost, no podem deixar de costat les col.laboracions d’amics i seguidors que han participat en les gravacions.

Hem fet un treball fantàstic que de bon grat, vos agradarà, estem segurs… però ens cal una última empenta.

Gràcies, gràcies, gràcies…

Què és PETITESES el DVD:

És el primer DVD infantil en Valencià, un projecte didàctic per a públic infantil amb l'objectiu de fer arribar les nostres cançons d'una altra manera, comptant amb altres mitjans dels quals fins ara no comptàvem.

A més de bonic, és necesari per seguir plenant de continguts l'oferta en la nostra llengua.

PETITESES, el DVD és el fruit de la combinació de dos sector professionals de primer nivell. Un producte audiovisual diferent i exquisit en quant al tractament del contingut i la imatge,d'alta qualitat artística, format per la combinació de RODAMONS un grup de dilatada experiència interpretativa i musical, i VORARIU COMUNICACIÓN una productora formada por professionals del sector valencià: tècnics, creatius, guionistes, editors...

El DVD conté deu cançons i un conte. La majoria d'elles són de nova creació però sense deixar de costat els elements tradicionals. Com sempre combinem els instruments antics i populars amb instruments reciclats. Les cançons són una invitació a la participació i al moviment, a la reflexió sobre l'entorn. Una mirada dolça cap a les cançons de bressol i un homenatge als embarbussaments i les endevinalles.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions són bàsicament per a fer les còpies del DVD.

Hem pensat recompensar d'alguna manera aquesta compra anticipada de PETITESES EL DVD i hem decidit fer aquestes ofertes. Esperem que vos agraden, i esteu segurs que ajudant-nos ara ens beneficiem tots.

Calendari previst

El diumenge 21 de desembre de matí (ja concretarem l'hora) farem la presentació de PETITESES EL DVD. Serà a l'Auditori d'Alboraia (C/ Milagrosa, 17) Amb entrada gratuïta per a tot el món.

Estem preparant un espectacle amb moltes sorpreses i convidats que no us podeu perdre.

Allí al rebedor ficarem les taules amb tot el marxandatge. Diferenciarem amb una taula per als que heu comprat per VERKAMI, ahí vos donaran la borsa amb els vostres regals.

+ Info

Podreu seguir la campanya a través de les nostres xarxes:

Web Rodamons
Facebook pàgina Trencaclosques
Facebook amics Rodamons
Twitter @RodamonsTeatre
Facebook Vorariu-Comunicación
Web Vorariu-Comunicación

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • RODAMONS TEATRE

    RODAMONS TEATRE
    Autor/a

    9 años

    Hola Tàfol, hem tocat a ViaXpress amb la referència del teu paquet que vàrem enviar el dia 19 de desembre, i ens han confirmat que està entregat. Estic a l'espera que ens envien el justificant d'entrega. Ens han dit que està entregat el dia 23 de desembre, mira si no estàveu vosaltres a casa, qui pot haver arreplegat el paquet. De totes maneres et deixem el nostre correu i ens envies el teu telèfon per a poder parlar amb tu. [email protected]

    Moltes gràcies.

  • Tàfol

    Tàfol

    9 años

    Hola,

    vaig fer una aportació de 20€ al Verkami però no he rebut la recompensa. Vaig rebre un missatge de correu electrònic demanant-me l'adreça i vaig contestar indicant les meues dades. Què he de fer per a rebre el DVD i el calendari?

  • RODAMONS TEATRE

    RODAMONS TEATRE
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Núria, si tot continua anant bé, els enviaments per correus ho farem per missatgeria el dia 19 de desembre perquè arribe a les vostres cases el dia 22. Un dia després de la presentació.

    En breu em ficaré amb contacte amb vosaltres per les adreces i les talles de les samarretes els que heu demanat.

    Gràcies!

  • Núria

    Núria

    más de 9 años

    Si col·labore amb alguna aportació per a que m'ho envieu a casa per correu, quan m'arribarà?

  • RODAMONS TEATRE

    RODAMONS TEATRE
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Antoni. Que bé que estan interessats a col·laborar. Pense que no hi haurà cap tipus de problema amb les opcions de targeta o Paypal que proposa Verkami. També si volen alguna cosa concreta, i tal com ho oferim al Verkami no els adapta, poden posar-se en contacte amb nosaltres. Gràcies pel teu interés i per col·laborar.

    Estem en contacte.

  • Antoni

    Antoni

    más de 9 años

    Una altra cosa, a veure si la gent s'anima. Em pregunten els amics europeus que us han vist actuar, com està el tema del fer micromecenatge amb vosaltres des d'un altre país d'Europa?

  • RODAMONS TEATRE

    RODAMONS TEATRE
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Antoni, en primer joc gràcies per col·laborar. I la teua pregunta... doncs si, vos anirem contant sobre aquesta experiència. De moment vàries sensacions pel cos, emoció, agraïment, nervis, un poquet de vertigen i molta il·lusió.

    Anirem contant amic!

  • Antoni Navarro Amorós

    Antoni Navarro Amorós

    más de 9 años

    Quan es comença un projecte comunitari com aquest la gent vol conéixer en detall el procés de treball i ja veiem que donareu compte en el blog. Però la pregunta seria, ens penseu contar algun dia la por que implica tenir només 40 dies?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies