❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Construcció dels nous Gegantons, els Avis de Sant Andreu de Palomar

Construcció de les noves figures de l’Avi d’Orient i l’Àvia Orfila de Sant Andreu de Palomar per a què puguin seguir ballant pels carrers d’allà on vagin.

GTGGSA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
51
Aportaciones
2.245€
De 2.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Els gegantons de Sant Andreu de Palomar, l'Avi d'Orient i l'Àvia Orfila, es van estrenar l'any 2000. L'Avi arribà la nit de Reis des d'Orient i l'Àvia s'estrenà per Festa Major d'aquell mateix any.

El que inicialment va ser un regal casolà fet amb amor d'un avi als seus dos néts, sense cap desig d'anar més enllà, ha esdevingut una parella de figures singulars i molt estimades que han portat desenes de nens i nenes i han passat a formar part del conjunt de figures del barri.

Durant tots aquests anys s'han cuidat i reparat tenint en compte la seva estructura. Però, ara, 14 anys més tard, i després d'estar voltant per barris, pobles, ciutats i participar activament en la Festa Major i activitats diverses de Sant Andreu de Palomar, les figures estan massa malmeses per seguir aquest ritme.

Deixar-les perdre? Impensable!

Hem d’aconseguir que aquesta parella tant entranyable segueixi ballant pels nostres carrers com si el temps s'hagués aturat per a ells.

Cal substituir-los per unes rèpliques amb la major semblança possible a les figures originals. D'aquesta manera en conservarem la imatge, donarem un nou impuls al geganters més menuts de la colla i la canalla del barri podrà seguir veient i gaudint dels seus gegantons.

Estem segurs que els nostres avis voldrien que els facis de padrí!

Amb el teu ajut podrem desenvolupar aquest projecte i fer que segueixin sent els representants de tots els avis del nostre poble.

L'estrena dels dos nous gegantons es durà a terme en els actes de la GTGGSA dins la Festa Major de Sant Andreu de Palomar.

Calendari previst

Els nous Avis tindran les seves primeres actuacions durant la Festa Major, els dies 29 i 30 de novembre i, a partir d'aquí, acompanyaran la resta de gegants de Sant Andreu arreu de Catalunya i allà on vagin, perquè els nens i les nenes els puguin gaudir ballant i veient-los ballar.

El lliurament dels agraïments es farà en un acte conjunt amb tots els patrocinadors. Un cop finalitzi el Verkami ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de dir-vos on i quan se’n farà el lliurament.

Ens pots trobar a:

www.gtggsa.cat
Facebook.com/gtggsa.depalomar

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies