❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

SILKIAN (i altres contes prohibits)

Massa vegades haig de dir-li al públic que no es pot endur les meves cançons a casa. He penjat demos a pperies.com però són això, demos. El projecte vol produir un àlbum d'estudi per oferir-vos-el en CD i a les botigues on-line.

Pere Peries

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
91
Aportaciones
3.078€
De 2.950€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Em dedico a fer el que sé fer millor: tocar els sentiments de la gent mitjançant la música que composo. Trobaràs algunes demos q he preparat a pperies.com.

Aquestes demos han agradat i m'han portat a tocar a diversos llocs. El problema ve quan el públic demana si tinc àlbums editats, i els haig de dir que no.

La música que faig ha cridat l'atenció de diversos mitjans com ara ràdios i TV, que em permetran fer una certa promoció. Ho trobaràs tot a pperies.com.

Portada del single Tiny Plant

Portada del single Es pon el Sol

El cas és que voldria oferir les meves cançons als assistents als meus concerts i a tots aquells a qui us agradin. Per això necessito la teva empenta per gravar i produir-los en condicions.

L'àlbum comptarà amb col·laboracions d'altres artistes.

A què destinarem la teva aportació

  • Uns 1.500€ seran per despeses de gravació, mescla i masterització de l'àlbum.

  • Uns 700€ cobriran la producció física del CD i les despeses de distribució a plataformes online.

  • Prop de 500€ es destinaran a la promoció de l'àlbum on-line i off-line.

  • I uns 150€ cobriran les despeses de Verkami.

La teva recompensa

Sabem del cert que si colabores és perquè valores el producte i t'agrada el que la música de Pere Pèries et fa sentir. Per tant, les recompenses s'han pensat per fer que la teva experiència sigui un record per a tota la vida.

Des d'una primera edició del CD o un CD signat, fins a estar convidat a un concert superexclusiu, o constar com a mecenes i tenir el teu nom en els credits del CD, tenir una cançó original feta a la teva mida, viure un dia de gravació com un membre de l'equip, o tenir un concert privat són les diverses maneres com et volem agrair que t'apuntis al projecte. Gràcies! Gràcies! Gràaaaacies!

Ah... per aquells que us agraden les sorpreses: al Pere li encanta donar sorpreses, com ara afegir detalls personalitzats a les recompenses! Però no us en podem dir res més, o deixaria de ser una sorpresa...

Calendari previst

Estem tan segurs que ens ajudaràs, que ja hem començat la preproducció. Tan bon punt acabi el període d'aquest Verkami, entrarem a gravar.

El lliurament de les recompenses serà abans del 16/1/2015, que és la data que ens ha donat la sala Can Deu, a Barcelona, per a presentar l'àlbum dins la seva programació oficial.

+ Info

Website: pperies.com
Twitter: @pere_peries
Facebook: Pere Peries

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies