❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

VerdCel 2014, 10 anys del 1r disc.

2014 es un any molt especial per VerdCel. Farà 10 anys de la 1a publicació. Ho volem celebrar amb vosaltres. Portem entre mans un projecte molt engrescador amb 3 elements: 5é LP+CD en directe+Documental. Ens fa molta il·lusió que hi participeu, fent-ho possible i emportant-vos-en els fruits. Som-hi!

VerdCel

Un projecte de

Categoria

Pop

Creat a

0
segons
106
Aportacions
7.141€
De 7.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

El 2014 serà un any molt especial per VerdCel. Farà 10 anys de la primera publicació. I ho volem celebrar amb vosaltres. Portem entre mans un projecte molt engrescador. Conté 3 elements i ens fa molta il·lusió que hi participeu.

El projecte ‘VerdCel: 10 anys del 1r disc’ implica:

  • L’enregistrament i publicació del 5é disc LP de llarga durada: ‘Argilaga’.

  • La realització del Documental ‘VerdCel; Trajecte. La distància no és frontera’.

  • La gravació i publicació del disc en directe ‘Òrbites; Poetes i Cançons’.

La primera pota d’aquest projecte és el nou disc de VerdCel amb cançons pròpies. Després de ‘PaisViatge’, ‘Sàmara’, ‘Petjades’ i ‘Els dies del Saurí’ arribarà el 2014 aquest 5é LP: ‘Argilaga’. L’enregistrament, la producció i la publicació del treball seran els fruits d’aquesta feina.

El documental Trajecte. La distància no és frontera permetrà fer un recorregut sobre la trajectòria de VerdCel i aprofundir en el seu esperit. Una aturada per veure les petjades que s’han anat deixant, agafar alè i continuar el camí. Mirades de diferents personalitats que en parlaran a través de la realització audiovisual d’Octavi Masià.

I com a tercera pota d’aquesta celebració, l’enregistrament en directe de l’espectacle actualitzat ‘Òrbites; Poetes i Cançons’, juntament amb l’edició del disc d’aquest concert i l’afegit d’algunes peces versionades i musicades darrerament per VerdCel amb un fil comú: Poetes i Cançons.

Ens agradaria que coneguéreu aquesta iniciativa i ens ajudàreu a fer-la possible. Amb la vostra col·laboració tot això cobrarà sentit; volem commemorar amb vosaltres aquesta gran fita i fer un pas ferm cap endavant.

El Verkami propicia un espai de trobada entre vosaltres i VerdCel, moltes mans que s’apleguen per empentar en una mateixa direcció i, esperem, la satisfacció d’aconseguir-ho plegats.

CALENDARI

Nou disc, noves cançons: ‘Argilaga’.

Els darrers mesos s’està treballant teixint les noves cançons i el nou concepte de disc, embastant les bases rítmiques i arranjaments, amb la intenció de repuntar la faena a partir de la segona meitat de gener: entrar a estudi i començar l’enregistrament, desenvolupar la gravació, fer les mescles i la masterització. Tot el procés culminarà amb l’estrena en directe del nou disc a l’Auditori de Barcelona.

L’afer de disseny i il·lustració, de projectar els diferents formats, de plasmar el concepte i desenvolupar una estètica ha començat al novembre per finalitzar en impremta i fàbrica al març, i així tindre-ho tot enllestit el dia clau de presentació del nou LP: el proper 3 d’Abril.

Documental. ‘Trajecte. La distància no és frontera’.

Ja fa un parell de mesos que es va engegar, amb les primeres converses i l’elaboració de les bases del que serà el Documental. Actualment s’estan estructurant continguts, recopilant material d’arxiu i començant a desenvolupar-se guions tècnics (pensant la relació Imatge-So-Gràfic).

Als nadals començarà el rodatge. Més endavant es farà seguiment, càmera en mà, dels propers mesos en què VerdCel perfilarà les tasques del nou disc, el disc en directe i els concerts de presentació. També es duran a terme les entrevistes pertinents i es finalitzarà el rodatge. Posteriorment hi haurà les intenses feines de muntatge i, amb caràcter finalitzador, es procedirà a la postproducció del material filmat i el d’arxiu.

Disc en directe. ‘Òrbites:Poetes i Cançons’.

Dos són les fites en les quals tindrà lloc la gravació d’aquest espectacle: 2 de Febrer al Can Barradas de l’ Hospitalet de Llobregat i el 22 de Març al Centre Cultural d’ Alcoi - totes dues dins el Festival BarnaSants.

A continuació es donarà pas al procés de mescles i masterització a l’estudi i al disseny i fabricació del CD.

RECOMPENSES

Estem molt entusiasmats per festejar aquesta efemèride i sol·licitem la vostra ajuda per fer-la realitat.

En aquest sentit t’oferim diferents compensacións en funció de les contribucions que faces.

A més a més, qualsevol de les recompenses es podrà regalar a la persona o col·lectiu que tu tries (ho expliquem en el següent punt, ‘Aclariments aportacions’).

A la columna de la dreta trobaràs les Recompenses a l’apartat ‘Aporta al projecte’. Hi són de forma individual o en combinacions de packs. Allà és des d’on pots fer efectives les teues aportacions.

Hi ha diferents elements que us passem a desglossar:

A.- El cinqué disc de VerdCel contindrà dotze noves cançons i alguna pista extra.

L’edició d’aquest Nou Disc tindrà diverses eixides:

  • Una edició extraordinària de tirada limitada que, els verkamistes que ho desitgeu, tindreu l’oportunitat d’aconseguir. Una grandària de 10’’ (26 x 26cm) i un format molt acurat amb un llibre gran (de mesures semblants a 10’’) que contindrà les il·lustracions que embolcallen les cançons, les lletres, els crèdits ampliats de tot el treball, el llistat de col·laboradors i les cançons en format CD.

  • CD i MP3. L’edició en format habitual de CD - cartronet. També hi haurà la versió digital a molt bona qualitat del mateix disc amb la portada i la contraportada.

En els dos formats físics (10’’ i cartronet) es facilitarà l’MP3 per la descàrrega directa.

L’ estrena en concert d’aquest disc se celebrarà el dia 3 d’Abril a l’Auditori de Barcelona dins el Festival BarnaSants. Entre les recompenses també podeu trobar entrades amb avantatges com ara el 2x1.

B.- Per altra banda el Documental, a més de fer-lo realitat amb les vostres aportacions, el podreu gaudir en primícia a través de la visualització i descàrrega a la xarxa, i aquells que ho desitgeu el podreu rebre a casa en format DVD.

C.- Disc en directe ‘Òrbites: Poetes i Cançons’. Aquest disc es configurarà per la gravació en directe del concert on VerdCel s’endinsa en cançons i poemes d’Espriu, Raimon i Ovidi Montllor, i comptarà amb altres peces d’estudi, a mode de ‘bonus tracks’, versionades i musicades per VerdCel (V. A. Estellés, Pi de la Serra i Joan Pau Giné).

Els dos concerts de gravació per l’edició d’aquest disc tindran lloc al Can Barradas de L’Hospitalet de Llobregat ( 2 de Febrer ) i a Alcoi ( 22 de Març ); aquestes entrades també les podeu aconseguir a través de les recompenses a preus especials (tots dos estan emmarcats en la programació del BarnaSants ‘14).

D.- La nova samarreta i el pòster del cinquè disc de VerdCel, així com els dissenys de samarretes i pòsters anteriors, i els diversos discos (On està el lloc?, PaisViatge, Sàmara, Petjades i Els dies del Saurí) i formats de la seua discografia (Còmic-CD-DVDs i CDs) també formen part de les recompenses.

E.- Per acabar, una sèrie de concerts íntims (pisos, terrasses), d’altres públics en Acústic (Duet, Trio) o de Banda, completen el ventall de compensacions per la vostra col·laboració.

Això ho hem de fer entre totes i tots!

ACLARIMENTS APORTACIONS

  • Si s'arriba a l'objectiu estigues atent al teu correu electrònic on rebràs una xicoteta enquesta per acabar d’arrodonir la teua tria amb la informació necessària.

  • Qualsevol de les recompenses es podrà regalar a la persona o col·lectiu que tu tries. Com que els resultats del projecte no estaran enllestits fins a partir de l’abril, et facilitem aquest ‘Val-Regal’.

Pots descarregar-lo amb el botó dret sobre la imatge i clicant l’opció ‘Desa la imatge com’. Si ho prefereixes escriu-nos a [email protected] i t’ho fem arribar. Imprimeix-lo i indica a qui va dirigit i el regal que li vols fer. És una bona manera de fer saber la notícia!

També podràs indicar:

  • Si vols que li enviem directament la recompensa o si vols que te la fem arribar a tu.

  • Si vols que als crèdits hi figure el seu nom, el teu o de qui vulgues (persona o entitat) com a col·laborador/a del projecte.

  • Pots fer diferents aportacions amb diverses gestions o pagaments. Per exemple, podries marcar una aportació pack Pastís Disc10’’ de 35 € per regalar-li a algú i després fer una altra aportació del mateix o diferent pack per a tu.

  • Les recompenses físiques les podràs recollir bé directament en concerts, o bé te les farem arribar per correu postal sense cap cost adicional (per enviaments internacionals consulta’ns a: [email protected]).

Per la recollida als concerts pots consultar l’Agenda (Web - Facebook). El 3 d’Abril podràs replegar el nou LP. De la resta d’elements n’anunciarem el llançament.

  • Les aportacions les pots fer amb tarja (Visa, Visa Electron, Mastercard o Maestro) o a través del teu compte de PayPal.

  • Si no s’arribara a l’objectiu marcat, les aportacions que has fet no se’t carregarien mai al compte. De fet, fins que no s’assolisca l’objectiu, un cop passats els 40 dies del Verkami, no es procedirà a fer el pagament efectiu. Així mateix, la validesa del 'Val-Regal' té la mateixa significació i vàlua que la teua aportació. Esperem que s'arribe a l'objectiu! ;)

  • Pots fer la teua combinació de recompenses realitzant diferents aportacions. Per exemple fer primerament una aportació per al pack | Pastis | Disc10'' i a continuació una segona per al pack | Confeti | Entrades.

Si hi ha alguna recompensa que t’agradaria que hi fos al llistat, fes-nos la suggerència al formulari de preguntes ‘Fes la teva pregunta’ (baix de tot d’aquesta pàgina) i en breu la veuràs disponible a la columna de la dreta ‘Aporta al projecte’.

  • Si tens alguna pregunta:

Hi ha un apartat de preguntes freqüents genèriques de la plataforma Verkami i el micromecenatge.

Per quaselvol dubte específic que tingues en relació a aquest projecte, escriu-lo a ‘Fes la teva pregunta’ (baix de tot), i et contestarem el més prompte possible.

PRESSUPOST I ON VA EL VERKAMI

Els costos de producció i fabricació del nou disc arriben als 8000 € (estudi gravació, tasques de producció, masterització, impremta i fàbrica).

Els del disc en directe als 3500 € (gravació, mescles, masterització i fabricació).

El Documental (producció i fabricació), el disseny gràfic i maquetació de tots i cadascun dels elements de VerdCel 2014, 10 anys del primer disc, la tirada de les noves samarretes, pòsters, les despeses d’enviament de recompenses, la plataforma web Verkami i el recàrrec bancari o de paypal, seran uns 3600 €. Tot suma 15100 €.

Per afrontar això es comptarà amb uns 6300 € dels propers concerts que VerdCel ja té tancats (presentacions programades al BarnaSants i una série d’actuacions dins del circuit AIEnruta de l’abril al juny).

Si aconseguim el propòsit marcat pel micromecenatge ( 7000 € ) el que resta ho podrem encarar nosaltres de manera viable.

Aquesta és l’aventura que us proposem! Ens agradaria comptar amb la vostra complicitat en la mesura que pugueu/vulgueu: tota pedreta fa marge!

LES TRES POTES DEL PROJECTE I VERDCEL

Sobre el nou disc: ‘Argilaga’.

Després de l’anterior viatge pels estats de l’ànima, de l’aigua, de qui pateix la pèrdua de condicions laborals i la feina (Els dies del Saurí), el nou protagonista de les cançons de VerdCel és el foc. Un nou treball on les cançons clamen per allò essencial en la revolta individual, nacional i social: equilibri personal, estima, germanor i organització, i altes dosis de desobediència. Com l’arbust d’Argilaga que lluita contra la forta sequera: tronc dret, flor primaveral, perfectament ramificada, espines llargues i robustes, i sobretot combustible. Una estrena clau en la celebració ‘VerdCel 2014: 10 anys del 1r disc’.

Sobre el directe i disc ‘Òrbites: Poetes i Cançons’.

Els poemes cantats i la cançó que amaga la poesia. Aquest espectacle encercla textos d’Espriu, melodies i cançons de Raimon, Ovidi Montllor i Pi de la Serra. VerdCel conduirà els ‘Poetes i cançons’ a través de ritme, veus, cordes i mans, amb música i acció, per depassar les oïdes i arribar al cor.

Aquest concert s’enregistrarà i es convertirà en una nova referència de la Col·lecció BarnaSants, cabdal en la celebració ‘VerdCel 2014: 10 anys del 1r disc’.

El disc es complementarà amb les versions d’estudi de peces de Joan Pau Giné i Pi de la Serra, i la musicació d’un poema d’Estellés.

Sobre el documental ‘Trajecte. La distància no és frontera’.

Ni frontera amunt i avall del Sénia, ni entre disciplines, ni entre compromís i estètica, ni del concepte de cançó d’autor. Amb intenció de transmetre uns continguts, unes coses a dir, unes emocions, en el camí d’expressar d’una manera natural allò que es veu i se sent, que se sent i es veu.

Mostrar el treball fet, la trajectòria i l’esperit de VerdCel. Fer una parada en el trajecte per agafar alè, saber d’on venim. A l’esquena els fruits, els treballs, els espectacles, kilòmetres, escenaris, cables, matinades, telefonades, assajos, cafès, emocions, nervis, paraules, aplaudiments, somriures, i més kilòmetres…

Tot allò que es dispose en aquest exercici a les voreres del camí i que s’obriga endavant un nou horitzó, tot ell encara per descobrir.

Sobre VerdCel

VerdCel va començar als escenaris l’any 2000. Abans hi van haver una sèrie de primers moviments, inquietuds realitzades i col·laboracions en diferents projectes.

No va ser fins el 2004 que es va publicar el primer treball: ‘On està el lloc?’; un xicotet disc en format EP al qual han succeït quatre de llarga durada i dos senzills de distribució digital.

VerdCel treballa la Cançó de manera única, barreja amb naturalitat influències modernes amb arrels mediterrànies. Amb una llarga experiència en escenaris, 10 anys des de la primera publicació i el 2014 publica el seu cinquè LP: Argilaga. La proposta liderada per Alfons Olmo és de convicció interdisciplinària; els seus treballs s'han editat en fantàstics formats de Llibre-CD que recullen música, còmics, poesia i treballs audiovisuals diversos. En directe ha desenvolupat acció i projeccions amb notorietat i molta personalitat.

En els seus diferents formats presenta un espectacle que supera la singularitat de les seues cançons, un concert multidisciplinar amb força i sentiment, on la música i la interpretació convergeixen per convertir els seus directes en un esdeveniment perfectament equilibrat, amb la comunicació i la interacció amb el públic com a pedres angulars.

+ Informació de VerdCel:
Web - Facebook - Twitter - Clips Youtube

Email: [email protected]

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • New York Knicks iPhone 6 Plus Cases NYK

    New York Knicks iPhone 6 Plus Cases NYK

    9 años

    You are my intake , I have few web logs and rarely run out from to brand.

    New York Knicks iPhone 6 Plus Cases NYK http://www.cloudhouses.net/images/New-York-Knicks-iPhone-6-Plus-Cases-NYK.html

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies