❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Recuperem la locomotora de vapor Mataró

“Recuperem la locomotora de vapor Mataró” és un projecte col•laboratiu per posar en funcionament de nou l’emblemàtica màquina construïda el 1948 en commemoració del primer ferrocarril Barcelona-Mataró.

0
segons
402
Mecenes
35.400€
De 31.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano


L’objectiu és el funcionament d’una joia del patrimoni industrial: la Locomotora de Vapor “Mataró”. Des de mitjans del 2012 es troba als tallers de l'Associació per a la Reconstrucció i Posta en Servei de Material Ferroviari Històric (ARMF) a Lleida pendent de finançament per reparar-se.
La potència del projecte rau en la transcendència d’una acció col•laborativa de recuperació de la màquina de vapor més emblemàtica i significativa del país, rèplica de la primera que va circular a la península entre Barcelona i Mataró (enguany fa 165 anys). Aquest exemplar únic a l’Estat construït per la Maquinista Terrestre y Marítima als tallers de Sant Andreu de Barcelona amb motiu dels actes del Centenari el 1948, es custodia al Museu de Vilanova i la Geltrú i ha participat en la majoria de commemoracions del món del tren. Durant més de deu anys tots els primers diumenges de mes ha funcionat.

Davant la impossibilitat d’assumir el cost total d’aquesta reparació amb recursos econòmics públics, el Grup de Treball Permanent del Patrimoni del Ferrocarril ha considerat necessari buscar aquesta via de finançament per a garantir la seva execució complerta. Una oportunitat de convidar a participar a la ciutadania i de involucrar-la en aquest projecte col·laboratiu.

El Grup de Treball Permanent de Patrimoni del Ferrocarril, un cercle especialitzat de cooperació que neix com a resultat de les I Jornades de Patrimoni Històric del Ferrocarril i Trens Turístics que es van celebrar a Barcelona l’abril del 2012. Aquest Grup el composen: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC); el Museu Nacional de Ciència i Técnica de Catalunya (mNACTEC); el Museu del Ferrocarril de Catalunya; la Fundación de los Ferrocarriles Españoles; la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB); la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril; l’Associació de Barcelona d’Amics del Ferrocarril; l’Associació per la Recuperació del Material de Ferrocarril (ARMF); el Col•legi d’Enginyers Industrials de Catalunya; i la Associació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial de Mora la Nova (APPFI).

La màquina pertany al fons del Museu del Ferrocarril de Catalunya. Situat al que va ser el Dipòsit de Locomotores de vapor de Vilanova i la Geltrú. La Fundación de los Ferrocarriles Españoles és l’entitat pública que el gestiona i que va assumir les tres darreres reparacions importants d’aquesta màquina que ha fet possible la seva operativitat des de l’any 1997.

La locomotora de vapor “Mataró” és un element molt valuós de la identitat col•lectiva del país, de l’emprenedoria, de la passió i de la col•laboració d'una societat compromesa amb el progrés. En aquet moment la recuperació d’aquests valors del XIX resulta del tot necessària per generar riquesa. A més, al Museu del Ferrocarril de Catalunya és l’única màquina que es pot veure en funcionament i l’operativitat confereix un valor afegit a aquest tipus de elements del patrimoni industrial.

Cal recordar que les primeres línies van néixer al segle XIX gràcies a l’empenta del teixit empresarial i al compromís de la societat civil amb el progrés del territori. El mateix esperit emprenedor i creatiu és el que ara es troba darrera d’aquest projecte i és a la societat del segle XXI a la que li demanem l’ajut necessari per a salvaguardar un patrimoni únic que és de tots com és la locomotora de vapor “Mataró”.
No és un fet excepcional dins el món del ferrocarril la participació conjunta d’organitzacions i particulars en la recuperació de béns històrics. De fet els orígens patrimonials del Museu de Vilanova s’han de buscar al 1972 en una iniciativa de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Barcelona.

La locomotora de vapor “Mataró” es va traslladar al taller de reparacions de Lleida per una fuita d’aigua a l’autoclau. Quan es va fer una revisió més a fons es van diagnosticar pèrdues significatives d’espessor a les parets de la caldera, fent totalment impossible la seva utilització amb unes mínimes condicions de seguretat.

El cost total de la reparació de la locomotora per tornar a circular amb totals garanties és de 72.000€. Per fer front a aquesta intervenció s’ha previst actuar en dues fases la primera de 41.000€ i la segona de 31.000€.

Es repararà l’autoclau i es canviarà el sostre del fogar, aquesta actuació permetrà recuperar una part significativa de la caldera i s’evitarà el progressiu deteriorament causat per la corrosió que es produeix per l’òxid existent, quedant pendent la recuperació dels tubs danyats. Renfe vol contribuir a aquesta recuperació fent una primera aportació de 41.000€ que és regularà a través d’un conveni específic amb la Fundació que gestiona el Museu.

L’acord es signarà en el decurs d'aquesta campanya de micromecenatge i dins dels actes commemoratius del 165è aniversari de la primera circulació d’un tren a l’Estat -arrossegada per la locomotora “Mataró” original-. Les operacions d’aquesta fase inicial es desenvoluparien abans d’acabar el 2013.
El finançament d’aquesta primera fase permetrà avançar en el procés de recuperació complert de la locomotora, però no posar-la en funcionament.

Per a que “la Mataró” torni a ser operativa cal la cooperació i la solidaritat de la ciutadania i la raó per la qual és planteja aquest projecte. El pressupost per aquesta fase és de 31.000€ i els treballs contemplen el canvi de tubs de la caldera, una revisió general i les proves de pressió obligatòries segons la legislació vigent.
La execució d’aquesta intervenció es faria el primer trimestre del 2014, el que permetria la circulació de la màquina de Lleida fins a Vilanova i la Geltrú al mes de maig i la seva encesa periòdica a les instal•lacions del Museu a partir de juny, així com el seu funcionament en properes commemoracions.


L'Associació per a la Reconstrucció i Posta en Servei de Material Ferroviari Històric (ARMF), una entitat sense ànim de lucre, dedicada a la recuperació de vehicles ferroviaris històrics. Disposa de les competències tècniques necessàries per a aquets tipus de material històric ferroviari, en especial locomotores de vapor. Fundada l'any 1996, ARMF compte amb l’únic taller especialitzat a Catalunya en aquests treballs al Pla de Vilanoveta (Lleida). Ha desenvolupat multitud de projectes tècnics que han permès posar en marxa diferents vehicles i un Tren Històric, “El Tren dels Llacs”.

Volem començar aquest projecte col•laboratiu el dia 28 d’octubre de 2013 De manera que el primer trimestre del 2014 s’executi la recuperació que permetrà la seva circulació. L’objectiu és que pugui tornar a exhibir-se, a funcionar i a gaudir-se en un espai públic com és el Museu del Ferrocarril la propera primavera, quan s’ha previst fer una gran festa de benvinguda i agraïment a tots els participants.

Considerem el projecte com la Recuperació d’un Patrimoni de Tots, que Tots hem de lliurar a les generacions futures. Per aconseguir-ho es convida a la col•laboració de Tots en aquesta proposta.

Totes les persones, empreses o entitats que facin una aportació a aquest projecte tindran dret a la desgravació fiscal segons el regim fiscal previst al Títol II de la Llei 49/2002.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

16 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • !Muchas gracias por su interés! Se puede hacer indistintamente, no hay problema.

 • xavier

  xavier

  6 años

  en las aportaciones donde se indica entidades y empresas, solo éstas pueden aportar esa cantidad o si eres un particular también se puede aportar esa cantidad?

 • !Muchas gracias! hemos notado un gran impulso estos últimos días. La colaboración de todos nos hará conseguirlo

 • María Zambruno Talvo

  María Zambruno Talvo

  6 años

  He compartido el enlace a la campaña en twitter, facebook, foros de todo tipo. ¡Espero que lo consigáis!

 • En principi està previst que els primers diumenges de cada mes sigui posada en funcionament dins del recinte del Museu, però no es pot descartar fer trens turístics ocasionalment sempre comptant amb les dificultats que planteja el funcionament d'aquest tipus de locomotores per vies de circulació.

 • marc91o

  marc91o

  6 años

  Una vez reparada la locomotora, para qué tenéis pensado utilizarla. Teméis pensado hacer algún tren turístico con ella.

 • Hola Andreu, aquesta recompensa està adreçada a organitzacions però si tu ets un particular, naturalment podràs venir acompanyat fins a un total de sis persones.

 • Andreu

  Andreu

  6 años

  Hola. Quan dieu...." y un recorrido en los coches del Tren del Centenario dentro de las Instalaciones del Museo para 3 miembros de la organización con acompañante." vol dir que podre pujar amb un acompayant? . Gracies

 • !Muchas gracias por la difusión Santiago¡

  Entre todos conseguiremos volver a ver esta joya de nuestro patrimonio otra vez en funcionamenito.

 • Santiago Hernández Reig

  Santiago Hernández Reig

  6 años

  http://www.villenacuentame.com/2013/02/1948-el-tren-del-centenario.html

#05 / A un pas de salvar la Mataró


Estem a la recta final de la campanya per recuperar la Mataró. Només queden 2 dies i gairebé hem arribat al 90% del total necessari perquè la locomotora de vapor torni a funcionar. Ara més que mai necessitem l’ajuda de tothom per acabar de fer realitat aquest projecte.
Per als que encara no conegueu aquesta peça del patrimoni industrial, aquí teniu un dossier amb la seva història i un programa de Canal Blau sobre la campanya.
Podeu fer les vostres donacions a través de Verkami. També podeu aprofitar per comprar al Museu joguines dels personatges de Chuggington. El 10% del que s’ingressi se sumarà a la causa. I, sobre Chuggington, recordeu que tenim un nou concurs de Facebook.
Volem donar les gràcies a tots els mitjans de comunicació i amics del Museu que han col•laborat en difondre el projecte i, sobretot, als mecenes (tant… seguir llegint

#04 / Arribem a la recta final de la campanya amb una gran festa d’agraïment als mecenes


Aquest dissabte celebrem la tretzena edició dels Premis Camins de Ferro al Museu. L’edició d’enguany té un significat molt especial tenint en compte que la campanya per a la recuperació de la locomotora de vapor Mataró està a punt d’arribar a la seva recta final i on ja s’ha assolit més de la meitat del seu objectiu final. Estem molt a prop però encara ens queda molta feina.

Aquests guardons, que són el punt de trobada anual dels col•laboradors d’aquest equipament museístic de Vilanova i de tots els implicats en la promoció i defensa del patrimoni industrial ferroviari, es van crear l’any 2000 amb la finalitat d’agrair i difondre la voluntat de servei i d’ajuda envers el Museu on aquest any volem canalitzar també l’agraïment a tots els mecenes que, amb la seva confiança en aquest projecte farem possible la recuperació de la locomotora Mataró i alhora fer un impuls més a la campanya.

seguir llegint

#03 / Un nuevo impulso antes de afrontar la recta final


Recientemente los medios de comunicación se están haciendo eco de nuestra campaña de micromecenazgo, así en el diario El Periodico esta semana han publicado el artículo "Vapor para la Mataró"

Igualmente, el diario online El Confidencial ha publicado "Los aficionados tienen en su mano recuperar la locomotora de la línea Barcelona-Mataró"

Por otra parte, se está haciendo un esfuerzo tanto a nivel de Cataluña, repartiendo octavillas por toda Vilanova y la Geltrú e incluso en la feria BCN Rail.

A nivel nacional, hay que agradecer al Museo del Ferrocarril de Madrid-Delicias su apoyo durante la celebración del Mercado de Motores y a los organizadores del tren turístico "Tren de las gachas" en Alcázar de San Juan donde también hemos recibido apoyo y confianza en nuestro proyecto.

Aunque aún queda un trecho para… seguir llegint

#02 / Un nou impuls abans d’afrontar la recta final


Recentment, els mitjans de comunicació s’estan fent eco de la nostra campanya de micromecenatge, així al diari El Periodico aquesta setmana s’ha publicat l’article “Vapor per a la Mataró”

Tanmateix, el diari online El Confidencial ha publicat “Los aficionados tienen en su mano recuperar la locomotora de la línea Barcelona-Mataró”

Per altra banda, s’està fent un esforç tan a nivell de Catalunya repartint octavilles arreu de Vilanova i la Geltrú i fins i tot a la fira BCN Rail.

A nivell nacional, cal agrair al Museu del Ferrocarril de Madrid-Delicias el seu suport durant la celebració del “Mercado de Motores” i als organitzadors del tren turístic “Tren de las gachas” a Alcazar de San Juan on també hem rebut suport i confiança en el nostre projecte.
Encara que queda un tram per assolir el resultat desitjat, agraïm als que ja ens han donat el seu suport i els animem a que en facin difussió a tothom i no perdre la il•lusió que tots hem posat en aquest projecte col•laboratiu.

#01 / Balanç inicial de la campanya


Quan encara no es compleixen 10 dies de l'obertura de la campanya, volem fer un primer balanç de com està anant aquesta iniciativa.

En primer lloc, els promotors volem expressar el nostre sincer agraïment a tots aquells que han confiat en nosaltres i en el nostre projecte, ja siguin persones o entitats i en la mesura de les seves possibilitats.

La primera impressió és que la nostra no ha estat una proposta excepcional. El món del ferrocarril coneix moltes iniciatives on la participació conjunta d'organitzacions i particulars en la recuperació de béns històrics ha estat una de les fórmules més habitual.

Tornant al balanç de la campanya, podem dir que viatja fermament endavant. A hores d'ara s'han aconseguit més de 4.600 € dels 31.000 % que es necessiten per assolir el pressupost de la restauració.

Amb tot, no ens podem… seguir llegint

15€
118 mecenes

Particulars
+ Entrada gratuïta per a dues persones al Museu del Ferrocarril –vàlida per a dues visites en dies diferents i descompte d’un 10% en els seus articles i publicacions.
+ 2 entrades gratuïtes per visitar el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa.
+ 2 entrades gratuïtes per visitar el Museu del Ferrocarril de Madrid - Delicias.
+ Esment del nom del mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

30€
88 mecenes

Particulars
+ Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat de mecenes, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 1 any per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ 4 entrades gratuïtes per visitar el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa.
+ Descompte del 50% en AVE per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida els dies i en els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom del mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte.
+ Diploma i clauer acreditatiu de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

40€
20 mecenes

Particulars
+ Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat de mecenes, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 1 any per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ 6 entrades gratuïtes per visitar el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa.
+ Descompte del 50% en AVE per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida els dies i en els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom del mecenes a l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte.
+ Descompte del 50% per viatjar al Cremallera de Montserrat i als Funiculars de Sant Joan i la Santa Cova de Montserrat.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

50€
61 mecenes

Particulars
+ Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat de mecenes, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 1 any per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ 8 entrades gratuïtes per visitar el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa.
+ Descompte del 50% en AVE per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida els dies i en els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom del mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte.
+ Descompte del 50% per viatjar al Cremallera de Núria.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

70€
12 mecenes

Particulars
+ Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat de mecenes, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 1 any per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ Descompte del 50% en AVE per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida els dies i en els trens que es fixin per visitar el Taller d'ARMF.
+ Esment del nom del mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte.
+ Visita exclusiva per a 2 persones en grups reduïts als vehicles i espais del Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid - Delicias (a triar) que no és troben habitualment oberts al públic realitzada per un membre de la direcció i lliurament d’un record de la visita.
+ Regal de la publicació del Catàleg-memòria del Museu del Ferrocarril.
+ Descompte del 50% per viatjar al Cremallera de Montserrat i als Funiculars de Sant Joan i la Santa Cova de Montserrat.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

100€
50 mecenes

Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat de mecenes, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 1 any per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ Descompte del 50% en AVE per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida els dies i en els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom del mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte.
+ Visita exclusiva per a 2 persones en grups reduïts als vehicles i espais del Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias (a triar) que no és troben habitualment oberts al públic realitzada per un membre de la direcció i lliurament d’un record de la visita.
+ Regal de la publicació del Catàleg-memòria del Museu del Ferrocarril
+ Viatge gratuït per a 1 persona en el Tren dels Llacs de Lleida a La Pobla de Segur.
+ 1 viatge gratuït per a un adult en el Tren de la Fresa de Madrid a Aranjuez. Descompte del 50% o per viatjar al Cremallera de Montserrat i als Funiculars de Sant Joan i la Santa Cova de Montserrat.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

150€
8 mecenes

Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat de mecenes, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 1 any per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ Descompte del 50% en AVE per a 2 persones per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida en els dies i els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom del mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte.
+ Visita exclusiva per a 2 persones en grups reduïts als vehicles i espais del Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias (a triar) que no és troben habitualment oberts al públic realitzada per un membre de la direcció i lliurament d’un record de la visita.
+ Viatge gratuït per a 2 persones en el Tren dels Llacs de Lleida a La Pobla de Segur.
+ 1 viatge gratuït per a un adult en el Tren de la Fresa de Madrid a Aranjuez. Descompte del 50% per viatjar en el Cremallera de Núria.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

200€
14 mecenes

Particulars

Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat de mecenes, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 1 any per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ Descompte del 50% en AVE per a 2 persones per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida en els dies i els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom del mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte.
+ Visita exclusiva per a 2 persones en grups reduïts als vehicles i espais del Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias (a triar) que no és troben habitualment oberts al públic realitzada per un membre de la direcció i lliurament d’un record de la visita.
+ Regal de la publicació del Catàleg-memòria del Museu del Ferrocarril
+ Viatge gratuït per a 2 persones en el Tren dels Llacs de Lleida a La Pobla de Segur.
+ Edició especial en resina d’una reproducció de la Locomotora “Mataró”.
+ 1 viatge gratuït per a un adult en el Tren de la Fresa de Madrid a Aranjuez. Descompte del 50% per viatjar al Cremallera de Montserrat i als Funiculars de Sant Joan i la Santa Cova de Montserrat.
+ Descompte del 50% per viatjar en el Cremallera de Núria.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

250€
13 mecenes

Entitats i Empreses

Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat d’organització-mecenes amb el lliurament de 3 targetes per als membres de l’entitat o empresa, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 2 anys per a dues persones(vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ Descompte del 50% en AVE per a 4 membres –amb acompanyant- de l’organització per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida en els dies i els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom de l’organització-mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte i a la placa commemorativa de la reparació situada a la Rotonda
+ Dues visites exclusives per a l’organització en grup als vehicles i espais del Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias (a triar) que no és troben habitualment oberts al públic realitzada per un membre de la direcció i lliurament d’un record de la visita.
+ Descompte del 50% en el lloguer d’espais per fer esdeveniments que realitzin les organitzacions al Museu del Ferrocarril de Catalunya.
+ Invitació a un acte especial d’agraïment al Museu del Ferrocarril de Catalunya al 2014 amb l’encesa de la Mataró i un recorregut en el cotxes del Tren del Centenari dins de les Instal·lacions del Museu per a 3 membres de l’organització amb acompanyant.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

350€
3 mecenes

Entitats i Empreses

Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat d’organització-mecenes amb el lliurament de 3 targetes per als membres de l’entitat o empresa, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 2 anys per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ Descompte del 50% en AVE per a 6 membres –amb acompanyant- de l’organització per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida en els dies i els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom de l’organització-mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte i a la placa commemorativa de la reparació situada a la Rotonda
+ Tres visites exclusives per a l’organització en grup als vehicles i espais del Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias (a triar) que no és troben habitualment oberts al públic realitzada per un membre de la direcció i lliurament d’un record de la visita.
+ Descompte del 50% en el lloguer d’espais per fer esdeveniments que realitzin les organitzacions al Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias (a triar).
+ Invitació a un acte especial d’agraïment al Museu del Ferrocarril de Catalunya al 2014 amb l’encesa de la Mataró i un recorregut en el cotxes del Tren del Centenari dins de les Instal·lacions del Museu per a 3 membres de l’organització amb acompanyant.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

500€
8 mecenes

Entitats i Empreses

Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat d’organització-mecenes amb el lliurament de 3 targetes per als membres de l’entitat o empresa, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 2 anys per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ Descompte del 50% en AVE per a 7 membres –amb acompanyant- de l’organització per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida en els dies i els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom de l’organització-mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte i a la placa commemorativa de la reparació situada a la Rotonda.
+ Quatre visites exclusives per a l’organització en grup als vehicles i espais del Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias (a triar) que no és troben habitualment oberts al públic realitzada per un membre de la direcció i lliurament d’un record de la visita.
+ Descompte del 50% en el lloguer d’espais per fer esdeveniments que realitzin les organitzacions al Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias o bé al Palacio de Fernán Núñez de Madrid (a triar).
+ Invitació a un acte especial d’agraïment al Museu del Ferrocarril de Catalunya al 2014 amb l’encesa de la Mataró i un recorregut en el cotxes del Tren del Centenari dins de les Instal·lacions del Museu per a 3 membres de l’organització amb acompanyant.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

1.000€
6 mecenes

Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat d’organització-mecenes amb el lliurament de 3 targetes per als membres de l’entitat o empresa, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 2 anys per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ Descompte del 50% en AVE per a 7 membres –amb acompanyant- de l’organització per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida en els dies i els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom de l’organització-mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte i a la placa commemorativa de la reparació situada a la Rotonda.
+ Quatre visites exclusives per a l’organització en grup als vehicles i espais del Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias (a triar) que no és troben habitualment oberts al públic realitzada per un membre de la direcció i lliurament d’un record de la visita.
+ Descompte del 50% en el lloguer d’espais per fer esdeveniments que realitzin les organitzacions al Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias o bé al Palacio de Fernán Núñez de Madrid (a triar).
+ Invitació a un acte especial d’agraïment al Museu del Ferrocarril de Catalunya al 2014 amb l’encesa de la Mataró i un recorregut en el cotxes del Tren del Centenari dins de les Instal•lacions del Museu per a 3 membres de l’organització amb acompanyant.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

3.000€
1 mecenes

Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat d’organització-mecenes amb el lliurament de 3 targetes per als membres de l’entitat o empresa, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 2 anys per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ Descompte del 50% en AVE per a 7 membres –amb acompanyant- de l’organització per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida en els dies i els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom de l’organització-mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte i a la placa commemorativa de la reparació situada a la Rotonda.
+ Quatre visites exclusives per a l’organització en grup als vehicles i espais del Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias (a triar) que no és troben habitualment oberts al públic realitzada per un membre de la direcció i lliurament d’un record de la visita.
+ Descompte del 50% en el lloguer d’espais per fer esdeveniments que realitzin les organitzacions al Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias o bé al Palacio de Fernán Núñez de Madrid (a triar).
+ Invitació a un acte especial d’agraïment al Museu del Ferrocarril de Catalunya al 2014 amb l’encesa de la Mataró i un recorregut en el cotxes del Tren del Centenari dins de les Instal•lacions del Museu per a 3 membres de l’organització amb acompanyant.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

5.000€
0 mecenes

Fer-se del Club d’Amics del Museu del Ferrocarril de Catalunya en qualitat d’organització-mecenes amb el lliurament de 3 targetes per als membres de l’entitat o empresa, que afegeix a les avantatges del club d’Amics l’entrada gratuïta durant 2 anys per a dues persones (vàlida per al Museu del Ferrocarril de Catalunya i per al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias).
+ Descompte del 50% en AVE per a 7 membres –amb acompanyant- de l’organització per viatjar de Barcelona o Madrid a Lleida en els dies i els trens que es fixin per visitar el Taller d’ARMF.
+ Esment del nom de l’organització-mecenes en l’apartat d’agraïments del Museu i a la web del mateix projecte i a la placa commemorativa de la reparació situada a la Rotonda.
+ Quatre visites exclusives per a l’organització en grup als vehicles i espais del Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias (a triar) que no és troben habitualment oberts al públic realitzada per un membre de la direcció i lliurament d’un record de la visita.
+ Descompte del 50% en el lloguer d’espais per fer esdeveniments que realitzin les organitzacions al Museu del Ferrocarril de Catalunya o bé al Museu del Ferrocarril de Madrid – Delicias o bé al Palacio de Fernán Núñez de Madrid (a triar).
+ Invitació a un acte especial d’agraïment al Museu del Ferrocarril de Catalunya al 2014 amb l’encesa de la Mataró i un recorregut en el cotxes del Tren del Centenari dins de les Instal•lacions del Museu per a 3 membres de l’organització amb acompanyant.
+ Diploma i clauer acreditatius de mecenes de la Locomotora de vapor “Mataró”

Les cookies ens ajuden a oferir-te la millor experiència. Configuració