❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Construcció d'una FoodTruck per a les festes populars de Sallent

A la Fumera sempre hem apostat per l'autogesitó i l'autoconstrucció com a eina transformadora. Ara seguim amb la fabricació d'una foodtruck.

La Fumera

Un projecte de

Creat a

0
segons
56
Aportacions
1.500€
De 1.500€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

A la Fumera sempre hem apostat per l'autogesitó i l'autoconstrucció com a eina transformadora. Allunyant-nos de demanar i rebre subvencions de l'administració que puguin limitar la nostra capacitat d'acció apostem també per l'autoconstrucció de les insfrastructures necessàries per la nostra festa.

És per això que després de construïr uns WC i uns CUBS en forma de barra, ara volem dotar l'espai del magatzem de la Fumera d'una Food Truck que millorarà l'actual barra.

Aquesta foodtruck serà útil també per altres festes sallentines i estarà a disposició de les entitats que la sol·licitin.

Aconsegueix recompenses exclusives

Les recompenses seran tres:

-Un adhessiu pel cotxe per l'aportació de 5€

--Uns clauers dels cubs per les aportacions de 10 o 15 €

---Una samarreta Vintage de La Fumera:

"Som el fum del foc que mai s'apaga" per les aportacions de 20, 30 i 50€

A què destinarem les vostres aportacions

El projecte té un cost aproximat d'uns 3.000€.

Un 50% serà finançat per La Fumera i altres entitats de Sallent com l'Ateneu Rocaus, el Carrilet, el MaquisFest i l'Agrupament Roques Albes. L'altre 50% volem finançar-lo mitjançant la teva col·laboració en aquest Verkami.

Calendari previst

La foodtruck ja s'està construïnt i avança a bon ritme. Es preveu estrenar-la durant els dia de la Fumera i quedarà instal·lada a l'espai del Magatzem, a la plaça de la Verdura.

+ Info

Pots seguir la construcció de la Foodtruck a l'instagram de la Fumera, en veuràs el seguiment de la reforma i com avança dia a dia.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#01 / Objectiu aconseguit!

La Fumtrac ja és al Magatzem
La Fumtrac ja és al Magatzem

Hola!

Hem arribat a l'objectiu de 1500€ per la construcció de la FumTrac.

Pots recollir la teva recompensa cada dia de la Fumera a la barraca. Dirigeix-te al cub de fums i indica el teu nom o correu electrònic.

Gràcies per fer possible aquesta iniciativa. Entre totes tot!

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.