❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Testos de paret CitySens: economia circular de colors

Rescatem retalls de teixits de qualitat per fabricar amb molt d'amor testos de paret amb auto-reg i així omplir de natura els nostres espais

CitySens

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
69
Aportacions
5.940€
De 2.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano, English, Français i Italiano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Moltes gràcies a tots els mecenes i col·laboradors per fer realitat aquesta iniciativa!

Aquest bonic projecte social de recuperació de teixits i lones publicitàries segueix endavant a la web citysens.com

Pots contactar amb l'equip de CitySens per email [email protected], per telèfon 977 03 82 79 o visitar-nos al c/ Pau del Protectorat 16, Tarragona.

Economia circular de la mà d'economia social

Amb aquesta campanya hem utilitzat els excedents de teixits de mobiliari d'exterior per fabricar amb alt impacte social nous testos de paret amb reg automàtic que omplin de naturalesa els nostres espais.

Ens hem assssociat amb Fundació Portolà per recollir els excedent o retalls petits de teles destinades a mobiliari d’exterior com sofàs, toldos o pèrgoles, i transformar-los en testos de paret CitySens de mil colors.

Inclús podem utilitzar lones publicitaries o altres materials que a la teva feina hagin caigut en desús per fabricar un nou jardí vertical per la feina, l'escola o la comunitat de veïns!

Per què és necessari aquest projecte?

Amb aquest nou projecte volem fomentar l'economia circular i la reducció de residus de la indústria del moble i els accessoris d'exterior.

Teixits recuperats en aquest projecte
Teixits recuperats en aquest projecte

La confecció i el muntatge dels nostres productes el fem únicament en col·laboració amb fundacions catalanes de treball social, així promovem la inclusió social i laboral de persones en risc d'exclusió social. Per aquest projecte, treballem de la mà de la Fundació Portolà (Sant Feliu de Llobregat, Barcelona) per la confecció de la funda de tela i amb la Fundació Pere Mata (Reus, Tarragona) pel muntatge del test d'auto-reg. Junts, fomentem l’economia local i tenim un alt impacte social.

En Jordi cosint una funda del test de paret CitySens
En Jordi cosint una funda del test de paret CitySens

També volem fomentar hàbits de consum més conscients, que evitin el malvaratament de recursos i energia. Els beneficis d'aquest projecte són molts:

  • Donar una segona vida a teixits de qualitat que han caigut en desús

  • Reduir el residus de la industria del mobiliari d'exterior i altres aplicacions

  • Promoure la inclusió social i laboral de persones amb capacitats diferents

  • Crear productes per gaudir de les plantes en espais interiors i exteriors

  • Transformar el nostres espais per fer-los més agradables a través de les plantes: habitacions, sales, balcons, patis o terrats, sense limitació d'espai o temps per cuidar-les.

  • Millorar la nostra qualitat de vida i la nostra salut a través del gaudi de les plantes i els seus beneficis mediambientals

Per què necessitem que et sumis?

Treballar amb excedents o retalls limita el nombre d’unitat que podrem fabricar de cada color. Per això, cada color serà una edició limitada i treballarem en comandes sota demanda: un cop sapiguem els metres de tela disponibles i les comandes que rebem, fabricarem els productes. Aquesta és una forma de fabricar molt sostenible: fent ús dels recursos disponibles, sense generar excedents i de forma personalitzada.

Això canvia la manera de comprar a la que tots estem acostumats. És factible aquest nou sistema més social i sostenible?

Fem aquest campanya perquè volem validar aquest nou sistema de fabricació circular i sota demanda:

  • Fabricarem edicions limitades, dels colors disponibles en cada moment.

  • La fabricació local en petita escala fa que el preu de venta sigui el preu just, això sí, més elevat que els preus de productes de gran consum de les grans superfícies.

  • Fabricarem sota demanda, segons els teixits disponibles i les comandes que rebem. Tardarem uns 30-60 dies a entregar-te el producte final.

  • No podrem distribuir els productes a moltes botigues físiques. Només ho vendre'm a través de la nostra pàgina web i distribuidors de confiança.

Suma't a aquesta campanya de micromecenatge! Fem junts un nou pas per canviar els models de consum cap a models més sostenibles.

Com funcionen els testos de paret CitySens?

El test de paret CitySens és un test dissenyat per crear petits racons plens de vida a qualsevol paret interior, balcons, patis, terrasses, penjant de les balconeres...allà on et puguis imaginar!

El seu disseny permet penjar-lo amb molta facilitat i combinar-lo de múltiples maneres per crear petits i grans jardins verticals. Cada combinació és única: t'animarem i ajudarem per que creis la teva.

El test de paret CitySens es composa de la funda textil exterior, i un test interior completament estanc. El seu disseny completament estanc evita que es mulli la paret.

El model amb reg per capil•laritat inclou dos testos: el test interior on es col·loca la planta i el test exterior que fa la funció de dipòsit d'aigua. Mitjançant un cordill de cotó l’aigua passa del dipòsit a la planta per efecte de la capil•laritat. Aquest sistema permet espaiar els regs entre 30 i 15 dies, depenent del tipus de planta, el tamany de la planta, la llum i la temperatura.

Com puc penjar el test de paret?

Pots penjar fàcilment els testos de paret CitySens utilitzant qualsevol d'aquests components de subjecció:

  • Tacs i cargols: és el sistema més fastidiós per la majoria, però alhora el més segur per qualsevol superfície. Els testos de paret inclouen tacs i cargols.

  • Ganxos sense claus: existeixen diversos sistemes, uns adients per superfícies llises, altres per fusta o pladur. Tots són compatibles amb els testos de paret CitySens.

  • Brides: adient per balconeres i baranes.

Com funciona la campanya de micromecenatge?

L'expert en micromecenatge Valentí Acconcia, defineix el micromecenatge com la "(...) l'aportació de recursos econòmics per part de moltes persones per aconseguir que es financi un projecte". A canvi de les aportacions, s'ofereixen uns productes o recompenses, que en aquest cas són els testos de paret.

En aquest micromecenatge, cada aportació tindrà una recompensa exclusiva i limitada als mecenes de la campanya. A més, participant en aquesta campanya tindràs un descompte del 30-40% sobre el PVP final del producte.

Cada recompensa equival a diferents nivells d'aportació:

Aportació de 95 €

Rebràs a casa un pack de 3 testos de paret del color que escolleixis amb autoreg per capil·laritat, els components de subjecció i les tres plantes que escolleixis.

L’el·lecció de color de testos i de plantes es farà un cop finalitzada la campanya.

Aportació de 85 €

Rebràs a casa un pack de 3 testos de paret del color que escolleixis junt amb els components de subjecció i les tres plantes que escolleixis. T'oferirem opcions de plantes resistents, que necessitin poc reg.

L’el·lecció de color de testos i de plantes es farà un cop finalitzada la campanya.

Aportació de 150 €

Rebràs a casa un pack de 5 testos de paret del color que escolleixis amb autoreg per capil·laritat, els components de subjecció i les 5 plantes que escolleixis.

L’el·lecció de color de testos i de plantes es farà un cop finalitzada la campanya.

Aportació de 40 €

Rebràs a casa un test de paret del color que escolleixis amb autoreg per capil·laritat, els components de subjecció i la planta que escolleixis.

L’el·lecció del color de test i la plantes es farà un cop finalitzada la campanya.

Aportació de 375 €

T’instal·lem a casa o a la feina el pack de 6 testos de paret del color que escolleixis amb autoreg per capil·laritat i les 6 plantes que escolleixis.

L’el·lecció de color de testos i de plantes es farà un cop finalitzada la campanya. INSTAL·LACIÓ INCLOSA

Recompenses ampliades

Participar d'una campanya de micromecenatge és una experiència única, perquè cada mecenes forma part activa del procés de creació del projecte. A més, ser mecenes permet accedir a recompenses exclusives a què només poden accedir els participants de la campanya. Aquestes millores són possibles perquè els nivells de recaptació econòmica superiors ens permeten millorar la recompensa inicial dissenyada per a una recaptació econòmica del 100%. Són millores de producte exclusives per als mecenes de la campanya, és a dir, una vegada finalitzada la campanya, aquestes millores del producte no es trobaran a citysens.com ni en punts de venda associats.

Les recompenses ampliades són millores de les recompenses que lliurarem a tots els mecenes, els que ja heu aportat i els que aportin fins al final de campanya.

Seguint l'esperit col·laboratiu de la campanya, l'elecció de les recompenses ampliades ha estat realitzada per tota la família de seguidors de la campanya. Aquestes són les recompenses ampliades que han triat:

Objectiu 5000€ | Sistema per penjar els tests sense claus | Els testos de paret CitySens inclouen tacs i cargols per penjar-los a la paret. Si arribem a l'objectiu de 5000 € inclourem ganxos adhesius per penjar sense foradar la paret.

Objectiu 6000€ | Nutrients premium CitySens | Els nutrients per a plantes CitySens són una barreja de 14 sals minerals ideals per al creixement òptim de les plantes. Els nutrients convencionals tenen com a màxim 7 elements. Els nutrients Citysens estan compostos per tots els 14 elements minerals que les plantes necessiten per al seu desenvolupament òptim. La proporció de cada element és fruit del treball de recerca de Jordi Rius, F. Xavier Rius i Francisco Andrade, els dos darrers cofundadors de CitySens.

Objectiu 7000€ | Insecticida o Fungicida ecològics CitySens | A CitySens proposem el sabó potàssic com a insecticida ecològic. Aquest producte actua sobre els insectes, les larves i els ous, minimitzant el seu impacte sobre la planta. Té eficàcia provada sobre la mosca blanca, aranya vermella, trips, cotxinilla i pugó. És biodegradable i no és tòxic.

Com a fungicida, utilitzem el pròpolis, una substància que creen les abelles per protegir els seus ruscs. Té propietats bactericides, fungicides i cicatritzants. Controla els microorganismes patògens en obstaculitzar-ne l'entrada a través dels brots tendres, per la qual cosa és antisèptic i antivíric. A més, indueix la planta a augmentar les seves defenses naturals. Eficaç contra: oïdi, fusarium, phitoptora, peronospora, botritis i alternaria. Certificat ecològic.

Com puc escollir el meu color de test

Un cop hagis participat a la campanya, t'enviarem un correu electrònic personalitzat per que puguis escollir el color del teu test de paret.

Enviarem els correus electrònics en ordre de participació en la campanya. Participa quan abans millor per no quedar-te sense el teu color preferit!

Segons les comandaes que rebem, organitzarem la fabricació per produir la quantitat idònia de cada color.

Com puc escollir les meves plantes

A CitySens comptem amb més de 10 anys d’experiència en la instal·lació de plantes en espais interiors i exteriors, tant per casa com en espais de treball.

Quan acabi la campanya de micromecenatge ens posarem en contacte en tu. Segons l’aportació que hagis fet et farem les preguntes adients per poder-te oferir diverses opcions de plantes adequades al teu espai i que puguis escollir la que més t’agrada.

Quan rebré els meus testos de paret

Aquesta és la nostra previsió de fabricació i enviament dels testos de paret

  • 21 de juny: final de campanya

  • 30 de juny: recollida de respostes amb l’el·lecció de color de test i tipus de plantes

  • Juliol i Agost: fabricació dels testos de paret CitySens a Fundació Portolà

  • Primera quinzena de Setembre: enviament dels testos de paret CitySens per missatgeria

  • Segona quinzena de Setembre: instal·lació dels testos de paret CitySens a domicilis particulars i empreses

D’on provenen les teles? Podeu fer-ho amb altres teles?

Les teles que hem testejat per realitzar els prototips provenen d’empreses catalanes dedicades a la fabricació de mostraris de mobles d'exterior.

Si tens a la teva disposició diversos metres de teles en desús o coneixes empreses amb qui t’agradaria que col·laboréssim per donar una segona vida als seus excedents, estarem molt contents de que ens posis en contacte amb ells! Contacta'ns a través de la nostra pàgina web citysens.com o directament a [email protected] | 977 038 279 | C/ Pau del Protectorat 16, local 1, 43004 Tarragona

Sobre CitySens

CitySens és una empresa nascuda l’any 2015 a Tarragona.

El dia a dia de CitySens el lideeren F. Xavier Rius Ruiz, Irene Martín Rodríguez i Judit Escarrà Boqué, Francisco J. Andrade i F. Xavier Rius Ferrús.

Judit Escarrà s'encarrega de la comunicació, Irene Martín de l'operativa i l'atenció al client i Xavier Rius de les relacions amb clients, proveïdors i el disseny de nous productes. Francisco J. Andrade i F. Xavier Rius Ferrús són co-fundadors i mentors del projecte.

El propòsit de l'equip de CitySens és promoure que les persones que vivim a la ciutat gaudim d’espais més saludables i sostenibles, tant a casa com a la feina.

Perseguim el nostre objectiu mitjançant el disseny de productes innovadors i sostenibles que ajudin a gaudir de més plantes a casa o la feina. Creiem en el poder transformador de les plantes per crear espais més agradables a la ciutat. Alhora, estem compromesos en el foment de l’economia circular, local i amb alt impacte social.

Dona-li una ullada a la nostra web citysens.com per veure tot el que fem!

Prestatgeria per plantes CitySens
Prestatgeria per plantes CitySens

Jardinera vertical amb auto-reg CitySens
Jardinera vertical amb auto-reg CitySens

Sistema de reg gota a gota
Sistema de reg gota a gota

Per nosaltres, un producte innovador és un producte que aporta valor, tant al client com a la resta de la societat en el sentit ampli de la paraula: usuaris, proveedors i tothom qui indirectament rep l'efecte de la nostra activitat. Per això és tant imporant per nosaltres la sostenibilitat mediambiental i l'impacte social positiu.

Hem començat la nostra aventura dissenyant productes per gaudir de les plantes a la ciutat, on massa cops no hi ha massa espai ni temps per gaudir-les.

Els productes CitySens són dissenys verticals i modulars, que ocupen poc espai i els pots personalitzar per adaptar les plantes al teu espai. A més, ajudem a tenir cura de les plantes amb sistemes de reg automàtic. Som experts amb reg hidropònic, reg recircular, reg gota a gota i reg per capil·laritat. Apliquem el sistema de reg més adient segons les necessitats de cada planta i les circumstàncies de la persona que les ha de cuidar.

A CitySens fabriquem amb plàstic reciclat i materials reutilitzats. A més, la confecció i el muntatge dels nostres productes el fem únicament en col·laboració amb fundacions catalanes de treball social, així promovem la inclusió social i laboral de persones amb capacitats diferents. Junts, fomentem l’economia local i tenim un alt impacte social.

Un projecte col·laboratiu

Per fer realitat aquest projecte de micromecenatge hem creat un gran equip de professionals que aporten la seva expertesa en diversos àmbits:

Transparència

A tot l´equip de CitySens ens agrada ser transparents. Aquí us expliquem a quina finalitat dedicarem les aportacions d'aquesta campanya de micromecenatge:

Pack de testos de paret

A què dediquem cada euro de la teva aportació
A què dediquem cada euro de la teva aportació

Pack de testos amb instal·lació

A què dediquem cada euro de la teva aportació
A què dediquem cada euro de la teva aportació

Ajuda'ns a difondre!

Les campanyes de micromecenatge es basen en el boca-orella. Com més siguem, més creixerà la comunitat de mecenes i més gran serà l'impacte social i mediambiental del projecte. T'estarem molt agraïts si ens ajudes a donar a conèixer el projecte compartint-ho:

El nostre contacte és: [email protected] | Tel. 977 03 82 79 | C/ Pau del Protectorat 16, Tarragona

Tens més preguntes?

Escriu-nos un comentari a sota!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

12 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Mireia Chamarro

    Mireia Chamarro

    10 mesos

    Molt bona feina amb aquest projecte, a seguir sumant, seguiu cuidant del planeta!

  • CitySens

    CitySens
    Autor/a

    10 mesos

    Solo gracias a vosotros. :D Mil gracias Inmaculada por tu apoyo!

  • Inmaculada Vazquez

    Inmaculada Vazquez

    10 mesos

    vamos CitySens sois muy cracks!!

  • CitySens

    CitySens
    Autor/a

    11 mesos

    Moltes gràcies Maria i Gerard! A fondu! :-)

  • gbaquer

    gbaquer

    11 mesos

    De part de la Maria i en Gerard

  • gbaquer

    gbaquer

    11 mesos

    A fondu!

  • CitySens

    CitySens
    Autor/a

    11 mesos

    Mil gràcies, Coia! Ens alegra molt que us faci tanta il·lusió el projecte com ens en fa a nosaltres. Una abraçada!

  • Coia Boqué

    Coia Boqué

    11 mesos

    Bona feina!!

  • CitySens

    CitySens
    Autor/a

    11 mesos

    Así es Jose, entre todos tenemos que apostar por procesos de fabricación, de comercialización y de consumo que pongan las personas y la sostenibilidad del planeta en el centro. Con este proyecto a) rescatamos telas de calidad olvidadas, b) ponemos en valor el trabajo del equipo de Fundació Portolà y muy importante c) los mecenas apostáis por un sistema de consumo consciente, sostenible y de alto impacto social. ¡Gracias por formar parte!

  • Jose A. Martinez

    Jose A. Martinez

    11 mesos

    Aportando a la sostenibilidad del planeta

#10 / Nos encantan vuestras fotos ¡GRACIAS!

Estos son los maceteros de pared de colores de Alex, Txé, Glòria, Sonia, Ezequiel, Maurici y Núria: el ejemplo real de que es posible crear rincones preciosos ✨ apostando por la economía circular ♻️ y el impacto social 💚

Mil colores disponibles
Mil colores disponibles

Juntos hemos rescatado 170 m2 de recortes de tejidos sin valor comercial para llenar de naturaleza mil rincones.

👏🏼👏🏼👏🏼 Gracias a todos los mecenas por hacer posible este proyecto 👏🏼👏🏼👏🏼
👏🏼 Gracias a Fundació Portolà por su amor en la recuperación y confección de las fundas.
👏🏼 Gracias a Fundació Pere Mata por el montaje de los maceteros de pared con auto-riego
👏🏼 Gracias a Gloria Almirall por su trabajo en las relaciones públicas
👏🏼 Gracias a Polarizador por la fotografía de estudio y a Alba Rodriguez y Albert Rue por el vídeo y la fotografía de campo.
👏🏼 Gracias a @planteroyyo @bebi__fernandez @botanic_mamma @nuriagilpolo @planteaenverde @beatrizdeharopaisajista por la difusión del proyecto
seguir llegint

#09 / ¡Ya las tenemos aquí!

ES

Català a sota

¡Sí! ¡Ya las tenemos aquí! El pasado viernes fuimos a buscar las fundas de colores confeccionadas a Fundació Portolà: ¡6 cajas grandes llenas de fundas de colores!

El lunes empezaremos a hacer los primeros envíos Esta semana hemos empezado a preparar las combinaciones de colores que cada uno nos ha pedido e iremos a buscar las plantas.

En las entregas, evitaremos que lleguen durante el puente del 12 de octubre. Prevemos que todo el mundo tendrá sus torretas de pared sobre el 19 de octubre.

Si vives cerca de Tarragona, nos encantaría que pasaras a recoger tus fundas por nuestro estudio de C/ Pau del protectorado 16 de Tarragona. Podrás ver todos los colores que hemos hecho, te explicaremos en persona cómo colgar las macetas, cómo funciona el riego por capilaridad, podrás elegir una a una tus plantas e incluso cambiar el color de tu funda si te enamoras de algún otro color que veas a la visita!

seguir llegint

#08 / Elige la recompensa ampliada

ES

Text en Català aquí

Hola mecenas,

¡Seguimos avanzando! Ya hemos recibido todas las respuestas a la encuesta con la elección del color de las macetas de pared, las preferencias para las plantas y la dirección de entrega.

Hemos enviado la información de vuestra selección de colores al equipo de la Fundació Portolà, que ya está confeccionando las fundas de colores. Las cajas con las macetas de pared ya las tenemos listas des de Julio, gracias al trabajo del equipo de la Fundació Pere Mata.

¡La confección de tu maceta de pared ya está en marcha!
¡La confección de tu maceta de pared ya está en marcha!

Ahora estamos preparando la entrega de las recompensas. Un detalle importante de tu recompensa es la recompensa ampliada. Gracias a que llegamos a los 5000€, incluiremos el sistema de ganchos sin clavos para colgar los maceteros sin taladro con tu recompensa.

La… seguir llegint

#07 / Seguimos adelante durante las vacaciones de verano

ES

Català a sota

Buenos días mecenas,

Esperamos que estéis pasando un buen verano :-)

Ya hemos empezado a enviar las encuestas para elegir el color de las fundas y las plantas.

Vamos enviando las encuestas por orden de participación en la campaña, poco a poco os irán llegando a todos. Prestad atención a la bandeja de correo :-)

Estas son algunas fotos de todas las telas que hemos recogido, revisado y seleccionado una a una para darles una segunda vida en forma de tu maceta de pared CitySens.

Variedad de telas disponibles
Variedad de telas disponibles

Rollos de recortes ya seleccionados
Rollos de recortes ya seleccionados

Algunos rollos son de un metro, otros de 5, otros de 3. Junto con la Fundació Portolà estamos haciendo mucho esfuerzo para recuperar cada metro de tela disponible.

De momento hemos seleccionado 66 rollos de tela de 29 colores diferentes, que hemos agrupado por tonalidades para hacer la elección del color más sencilla.

seguir llegint

#06 / Primeros pasos en la recuperación de tejidos

ES

Català a sota

Buenos días mecenas,

¿Cómo estás? Empezamos el nuevo mes de Julio con las novedades del proyecto.

Esta semana esperamos tener terminadas las mejoras del producto. M Carmen del equipo de la Fundación Portolà está trabajando en la mejora del patrón, la previsión es que esta semana quede hecho.

Estamos buscando activamente proveedores de telas que podamos recuperar y convertir en sus macetas de pared. Aún no hemos empezado a enviaros las encuestas a los mecenas para que elijáis color, porque antes nos queremos asegurar que tenemos un buen abanico de opciones disponibles. Como ya sabes, podrás elegir por orden de participación en la campaña.

La Fundación Pere Mata ya ha empezado a manipular las macetas de pared con el sistema de riego por capilaridad. Esta semana les iremos a visitar para hacer fotos de su trabajo y poderos enseñároslas.

¡Seguimos!

Judit, Irene y Xavi | El equipo CitySens

CA

Bon dia mecenes,

seguir llegint

#05 / Últimas horas de campaña

ES

Versió en Català a sota

Hoy es el último día de la campaña de micromecenazgo, a las 23.59h se cerrará la campaña en Verkami.

Aprovechamos esta última entrada del blog durante la campaña para hacer recapitulación de lo mucho que hemos conseguido juntos.

Para todos creo que lo más importante es que el proyecto no quedará como una mera anécdota: seguiremos adelante con el proyecto y lo integraremos en el día a día de citysens.com El proyecto seguirá adelante gracias a todos los mecenas que lo habéis hecho posible.

La campaña de micromecenazgo ha ido muy bien. Hemos captado la atención de la comunidad de CitySens, de Verkami y se han sumado nuevos mecenas.

También se han hecho eco de la campaña varios medios de comunicación, que son un altavoz importante para que las iniciativas de economía circular y economía social como ésta se den a conocer y sean cada vez más comunes.

Gracias a la campaña de micromecenazgo, en las últimas semanas seguir llegint

#04 / Última semana de campaña ¡Traca final!

ES

Versió en Català a sota

Encaramos con energía la recta final de la campaña de micromecenazgo. Como si de un castillo de fuegos artificiales se tratara, hemos preparado una gran traca final:

🎇 Jueves 15 de Junio > Share & Dare > un encuentro ONLINE para potenciar el intercambio de experiencias y el networking entre mecenas, colaboradores, entidades sociales, familia y amigos de toda Europa. 📢 Atención a las redes sociales de CitySens durante todo el día: contaremos con todos los protagonistas de la campaña y contaremos todos los detalles del proyecto.

🎇 Sábado 17 de Junio > Participamos de la Jornada Solidaria Aprodisca para recaudar fondos para su proyecto de Trencadís > Un programa de acompañamiento a personas con capacidades diversas en La Conca de Barberà (Tarragona).

🎇 Lunes 19 de Junio > EVENTO CENTRAL Jornada de puertas abiertas del estudio CitySens en Tarragona de 9h a 19h |

Espai Botet | C/ Pau del Protectorat 16, Tarragona | Al pie de las escaleras mecánicas del Palau Firal
seguir llegint

#03 / Recompensas ampliadas

ES

Versió en Català a sota

¡Muchas gracias por vuestra ayuda!

En 24 horas hemos recogido 41 respuestas a la pregunta sobre las recompensas ampliadas. Estos son los resultados:

Hemos seguido vuestras indicaciones para mejorar las recompensas. Hemos elegido los ganchos sin clavos, los nutrientes, el insecticida y el fungicida para mejorar las recompensas, y hemos descartado la frase grabada, los remaches y el sustrato premium.

Objetivo 5000€ | Sistema para colgar las macetas sin clavos

Las macetas de pared CitySens incluyen tacos y tornillos para colgarlas a la pared. Si llegamos al objetivo de 5000 € incluiremos ganchos adhesivos para colgar sin taladrar la pared.

Objetivo 6000€ | Nutrientes premium CitySens

Los nutrientes para plantas CitySens son una mezcla de 14 sales minerales ideales para el… seguir llegint

#02 / Venimos cargados de novedades

ES

Versió en Català a sota

¡Hoy llegamos cargados de buenas noticias!

Este próximo sábado 3 de Junio llegaremos al ecuador de la campaña habiendo superado el 200% del mínimo objetivo económico de campaña. En este punto, ya hemos asegurado una primera producción de 150 unidades, un gran empujón para este gran proyecto de economía circular y social.

¡Ha llegado el momento de las recompensas ampliadas!

Las recompensas ampliadas son mejoras de las recompensas que entregaremos a todos los mecenas, los que ya habéis aportado y a los que aporten hasta el final de campaña. Estas mejoras son posibles porque juntos vamos llegando a niveles de recaudación económica que nos permiten mejorar el producto. Son mejoras exclusivas para los mecenas de la campaña, es decir, una vez finalizada la campaña, estas mejoras del producto no se encontrarán en citysens.com ni en puntos de venta asociados.

seguir llegint

#01 / ¡Objetivo económico conseguido! Seguimos sumando en los objetivos medioambientales y sociales

ES

¡Felicidades! Hemos conseguido cubrir el mínimo objetivo económico de 2.000 € que nos permite que el proyecto sea una realidad muy pronto!

Con el mínimo objetivo económico de campaña conseguido, seguimos adelante con la campaña:

  • Nos hemos puesto manos a la obra con Fundación Portolà para seleccionar las telas disponibles y pulir los detalles técnicos del producto. Vamos a mejorar y ajustar los patrones, los materiales y los puntos de anclaje.

  • Enseguida que tengamos información de las telas disponibles y cantidades de cada una de ellas, empezaremos a enviar las encuestas para que elijas el color que más te guste. Enviaremos los correos por orden de participación.

  • Seguiremos trabajando para aumentar el impacto positivo de la campaña. Queremos rescatar cuantos más metros cuadrados de tela mejor

  • Queremos crear el máximo impacto social posibleseguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies