❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Apunts en Blanc. Per a una universitat accessible a l'estudiantat amb sordesa.

Som joves universitaris amb sordesa amb una gran història que volem explicar per provocar el canvi cap a una universitat accessible

ACAPPS

Un projecte de

Creat a

0
segons
216
Aportacions
10.605€
De 10.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Som catorze estudiants universitaris/es amb sordesa que seguim un objectiu: ser visibles i ser transformadores.

Som la Xarxa d’Estudiants Universitaris/es amb sordesa d’ACAPPS, tenim veu i volem ser escoltades: no ens imaginem la universitat del demà sense la inclusió dels i de les estudiants amb sordesa.

Volem que es conegui com vivim nosaltres la universitat, què ens passa i com podria ser tot molt millor amb la implicació de tota la comunitat universitària. Ara ens atrevim a explicar-ho i a fer sentir la nostra veu.

Apunts en Blanc és la història col·lectiva que neix de cadascun de nosaltres. I per fer-la arribar, perquè se'ns entengui, vegi, descobreixi i respongui, en volem fer l'audiovisual.

Per a nosaltres, una oportunitat real d'explicar tot allò que fa temps que volem dir. Dir que els i les estudiants amb sordesa estem molt cansades del sobreesforç constant que hem de fer per seguir una classe. Cansades d'haver de dependre dels altres per tenir uns bons apunts. Cansades que s'invisibilitzi la nostra discapacitat. I sobretot, cansades que no s'inverteixi ens els suports que existeixen i que necessitem.

Per als qui tenim sordesa, l’accessibilitat no és un favor que es demana, és un dret que tenim. Per això, cocreem un documental on serem l’altaveu dels i les joves amb sordesa d’ara i del demà. El guió, ja el tenim. Ara ens cal produir-lo, ens calen recursos i ens cal el vostre suport a la campanya: no volem tenir més apunts en blanc: ajuda'ns a omplir els buits.

Els i les estudiants amb sordesa volem ser escoltades i referents en una universitat que inclogui, visibilitzi i normalitzi l’estudiantat amb sordesa. D’una comunitat universitària que ens acompanyi, escolti i atengui, amb recursos, les nostres necessitats per estudiar amb igualtat.

Per aconseguir-ho, fa un any vam començar a treballar plegats en la idea que va acabar convertint-se en el guió. Ara l'hem acabat i hem aconseguit, per dur-lo a terme, la col·laboració voluntària de Xavier Borrell, que en serà el director i que ha dirigit sèries com VentdelPlà i Águila Roja. També comptarem amb Carles Mestres, director i realitzador audiovisual de "Bicicleta, cullera, poma" entre altres produccions. Ara ho tenim gairebé tot per fer realitat el nostre projecte, però ens falten fons per poder fer la gravació i l'edició de l'audiovisual.

Cada euro que recaptem anirà íntegrament destinat a cobrir les despeses que ens suposarà poder comptar amb un/a càmera professional, de l'editor/a i del postproductor/a; és a dir, les despeses de gravar, editar i produir una peça audiovisual amb qualitat, de fer-ne l'estrena i de fer-lo circular.

I nosaltres, per molt que vulguem, no podem arribar. Però de fet, destinarem cada euro a un projecte que va molt més enllà: sabem que cobrirem la necessitat actual i propera dels avui encara infants amb sordesa. Serà l'altaveu de les nostres necessitats i serem l'espurna que motivi el canvi cap a una comunitat universitària accessible. Perquè hi tenim dret.

Poder arribar a fer l’audiovisual Apunts En Blanc volem que sigui la principal recompensa i per això, sigui quina sigui la teva col·laboració, t’ho agrairem tant que el teu nom serà inclòs en els crèdits ;)

A més, en funció de l’import de la teva aportació, podràs aconseguir interessats recompenses que et detallem més!

Si ets Llapis, el teu nom apareixerà als crèdits de l’audiovisual.

Si ets bolígraf, a més, també t’enviarem l’enllaç de visionat.

Com a fluorescent, a més de constar en els crèdits i tenir-ne l’enllaç, tindràs la bosse totebag natural Tenim veu d’ACAPPS. Un disseny i il·lustració creada especialment pels 30 anys de l’associació-.

Si ens dones el suport Apunts, se sumarà també una recompensa molt i molt especial: un dia in situ a la gravació de l'audiovisual, previst pel 14 i 15 de juny a les localitzacions de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Si tries l’opció de Grau, tindràs una nova recompensa afegida a totes les anteriors: una edició del guió Apunts en Blanc signat per tots els i les joves de la Xarxa, el director, Xavier Borrell (ha dirigit capítols de VentdelPlà i Águila Roja, entre altres; i del director de fotografia, Carles Mestre.

Finalment, com a doctorat, tindràs totes les recompenses més un vídeo especial per agrair-te el teu suport i una menció especial el dia de l’estrena i presentació de l’audiovisual, que tindrà lloc el 26 d’octubre a l’auditori de la Fundació SGAE.

Nosaltres ja estem preparats i preparades! Si aconseguim els diners que ens falten, podrem començar la fase de producció del 13 al 30 de juny. De l'1 al 10 de juliol estan previstes totes les gravacions, que es faran a plató i exteriors de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ens dona suport, i als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, amb qui ACAPPS té conveni de col·laboració.

Durant el juliol i el setembre farem, d'una banda l'edició i la postedició de l'audiovisual i la campanya de comunicació. Finalment, la data d'estrena serà, amb el vostre suport!, el 26 d'octubre, a l'auditori de la Fundación SGAE.

Pel que fa a les recompenses, variarà del tipus de recompensa (diferent si és una totebag o bé aparèixer en els crèdits o fins i tot en el rodatge). Però s'entragarien entre juliol-octubre de 2023 i caldrà recollir-les a la seu d'ACAPPS (c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona).

Som joves de la Xarxa d'Estudiantat Universitari d'ACAPPS, l'associació catalana de famílies i persones amb sordesa, una entitat sense ànim de lucre que promou aquest i molts altres projectes i accions per defensar els nostres drets. Per això, amb ACAPPS, ens mou despertar consciències de la necessitat de l'accessibilitat sempre, arreu. T'animem a que ens coneguis molt més!

twitter.com/federacioacapps
instagram.com/federacioacapps
facebook.com/federacioacapps

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

34 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • ACAPPS

    ACAPPS
    Autor/a

    11 mesos

    Avui tanquem la campanya a Verkami que ens ha acompanyat 40 dies intensos i que podem acabar molt felices d'haver aconseguit, i superat!, el repte inicial: hem aconseguit gràcies a tots, a totes vosaltres, 10.605 €!!!! I això fa possible que puguem ger el documental Apunts En Blanc, el nostre propòsit. Demà comencem a gravar!!! De part de tots els i les joves de la Xarxa d'Estudiants Universitaris i de tot ACAPPS, moltes però que moltes gràcies de tot cor!!!

  • Carmen López

    Carmen López

    11 mesos

    Seguim!!!

  • Jaume Cela

    Jaume Cela

    11 mesos

    Em sento orgullós, commogut i feliç d'haver compartit una part de la meva vida amb vosaltres

  • ACAPPS

    ACAPPS
    Autor/a

    11 mesos

    Ho estem aconseguint!!! Ja estem molt molt a prop, us seguim donant les gràcies pel vostre suport al projecte. Amb moltes ganes de començar a fer possible el documental Apunts En Blanc!!!

  • mgcule

    mgcule

    11 mesos

    Com estic en el nostre projecte com la resta dels meus companys per això vull aportar aquesta donació i vull que es compleixi aquesta realitat d’aquest projecte. Ànims i a superar-los!!!!!!!

  • Tere

    Tere

    11 mesos

    Un projecte molt bonic i necessari. Endavant amb la vostra lluita!

  • Ariadna Cardelús

    Ariadna

    11 mesos

    Seguim lluitant per la igualtat d'oportunitats de les persones amb sordesa

  • Èlia Sala

    Èlia Sala

    11 mesos

    Espero que pugueu alçar la veu i que tothom us escolti!

  • Carla

    Carla

    11 mesos

    Suerte!

  • xaviFM

    xevi

    11 mesos

    Molta sort!!! us ho mereixeu!!!!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies