❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Col·lecció Muses. La musa és dins teu.

La Col·lecció Muses és un projecte de llibre-art cooperatiu. Reflex de relacions humanes respectuoses i el seu impacte intern i extern.

Categoria

Creat a

0
segons
94
Aportacions
3.378€
De 2.900€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Avui s'acaba la campanya Muses 2020!!!! Moltes gràcies a totes les que hi esteu col·laborant! I volem arribar al segon objectiu (3.500€). Per la Musa!

Nou repte>> Tota la col·lecció trilingüe i en NOU FORMAT
Nou repte>> Tota la col·lecció trilingüe i en NOU FORMAT

El 2º objectiu és arribar a 3.500€ per assegurar la renovació TOTAL de la col·lecció (format i edició), millorant al màxim el muntatge editorial. Tot plegat en una base quadrada, que tindrá una imatge més adulta i amb un centenar de pàgines.

¿Vols veure la meva reacció TikTokera celebrant aquest moment? Fés click AQUÍ

El 3º objectiu son 4.000€ per a disposar de tota la col·lecció en Francès. Si no arribem a aquest objectiu aviu, no descarto fer-ho al 2022, si les vendes de la col·lecció segueixen a bon ritme.

És genial tenir-te per aquí!

Ens connectem a través d’aquesta campanya en una aventura artística que desitjo gaudeixis.

Encarrilem la recta final de la campanya i ja pots veure que ja hem traspassat l'objectiu mínim.

Ens enfoquem ara a la fase 2 de financiació, assegurant la disponibilitat dels 3 títols de la col·lecció en CAT-CAST-ANG i totalment actualitzats en un NOU FORMAT.

Així que, comparteix recomanant la campanya cada día, i si tens intenció d'adquirir alguna de les recompenses, fes-ho ara, si us plau (i no ho deixis per demà). Gràcies!!!

Som-hi!

De què tracta el projecte Muses?

Breu descripció del projecte

La Col·lecció Muses és la materialització d'un concepte: Tothom tenim un munt d’eines al nostre interior, que esperen ser utilitzades si hi connectem d’alguna manera.

"Connectada" de SACEMA, Muses de l
"Connectada" de SACEMA, Muses de l'Educació VIVA

Dibuixar amb senzillesa i optismime és una de les meves filosofies més sòlides. Crec fermament que cada traç de llapis és una meravellosa expressió d’espontaneïtat. Viure la vida aquí i ara és la capacitat més gloriosa que podem experimentar. I això no és necessàriament fàcil. Per això creo aquest projecte. Una eina per connectar amb aquestes parts que tenim dins, per tal que les pugueu desplegar exponencialment a l'exterior.

Vinyeta "Grup de criança" ··· Muses de la Maternitat EMPODERADA ··· by SACEMA
Vinyeta "Grup de criança" ··· Muses de la Maternitat EMPODERADA ··· by SACEMA

La col·lecció Muses també té una forma personal. Físicament, cada llibre de la col·lecció Muses obre i tanca amb les meves reflexions com a autor, al voltant del concepte que agrupo a cada llibre. Entremig, les meves vinyetes en blanc i negre són el fil conductor de les paraules dels altres. Textos que il·lustren les vinyetes i no al revés. Una obra que em defineix especialment, perquè no m'agrada ser l'única veu. La cooperació i la diversitat formen part de la meva manera de veure el món.

Disponibilitat en nous idiomes: ANGLÈS i... FRANCÈS?

La col·lecció està disponible actualment en castellà i català, que són les meves llengües paterna i materna.

El tercer llibre de la col·lecció Muses estarà disponible en 3 idiomes: castellà, català i anglès.

M'agraria tenir disponibilitat dels tres títols en anglès perquè fa un any vaig començar a tenir contacte amb moviments internacionals d’educació democràtica i és important que el projecte estigui més obert al món.

Si arribem a 3500€ la col·lecció completa podrà estar disponible en els 3 idiomes i si aconseguim 4000€ també en FRANCÈS.

Veureu perquè francès a l'apartat "sobre mi" (més avall).

Seguim endavant!

Com va sorgir el primer llibre?

La col·lecció Muses és un projecte que va néixer el 2015, amb Muses de l'Educació VIVA, com a resultat de la meva experiència amb el món de l’Educació Lliure. Això em va permetre creure en mi mateix prou com per atrevir-me a treure una primera edició manual del llibre.

Vull destacar que, gràcies al contacte amb aquesta visió més àmplia de la vida, em vaig commoure profundament, vaig entrar en contacte moltes eines noves i tot un món per redescobrir-ho de nou.

Inicialment autoeditat en català, després també en castellà. En aquest primer treball hi trobareu 23 vinyetes en blanc i negre i 23 textos relacionats, de la mà d’acompanyants i/o referents pedagògics d’una educació respectuosa.

Coberta posterior de Muses of the FREE Education
Coberta posterior de Muses of the FREE Education

Segon llibre: Muses de la Maternitat EMPODERADA (2017)

L'Any 2016 vaig fer un finançament solidari i, amb col·laboracions tan valuoses com LES VOSTRES, vaig obtenir el finançament per fer el segon llibre i tenir una major presència a internet.

Portada de les Muses of EMPOWERED Motherhood
Portada de les Muses of EMPOWERED Motherhood

Després, en ser un projecte autogestionat per mi mateixa, tres infants encara petits i una nova carrera com a docent, la flama es va apagar una mica. Però la intenció de seguir-la restà latent!

Algunes persones que van col·laborar a Muses de la Maternitat EMPODERADA amb textos d’aquesta edició: Verónica Canales (traductora), Judit Guirado (emprenedora), Mónica Jiménez (doula), Mónica Manso (psicoterapeuta), Anna Sanés (llevadora), Luís Ruiz (pediatra), Yvonne Laborda (terapeuta humanística), Montse Catalán (obstetra), Georgina Rubí (educadora), Ana Moreno (llevadora), Aida Gallego (doula), Rosa Zaragoza (cantant), Roser Pont (doula), Susagna Galindo (viatger), ... Mares, dones i un pare també.

Contraportada de Muses of the EMPOWERED Motherhood
Contraportada de Muses of the EMPOWERED Motherhood

Per veure la campanya que vaig realitzar el juny del 2016:
VEURE LA CAMPANYA 2016

Tercer llibre: Muses de l’Adolescència RESPECTADA (nou!)

Ara, just en aquest moment estrany, en què ens reinventem una mica cada dia, i que em recorda tant a l’etapa adolescent..., torno a apostar per l’art, per donar força als altres i guanyar força jo mateixa!

Portada Muses de l
Portada Muses de l'Adolescència RESPECTADA (2021)

No creieu que l’adolescència s’ha de poder viure sense moltes limitacions? Amb el mateix grau de responsabilitat que de llibertat? És a dir, poder portar una vida més d'acord amb allò que el cos et demana en aquells moments. En ritmes. En silencis. En espais per experimentar allò que ens falta; aquelles que es movien molt a la primera infància de sobte volen parar-se a escoltar, els que normalment eren tímids tenen pressa per tenir parelles i sortir fins tard... El cap està cansat, però té ganes de restablir-se i de tornar a aprendre de noves referències i experiències. Tot el que s’ha après prèviament perd força; s’esvaeix; i l'esperit crític es debat entre gosar sortir o deixar-se caure en aquell "no sé" que es diu com a protecció anti-preguntes.

Em sembla una etapa tan preciosa! La majoria de nosaltres no la vivim amb incondicionalitat per part dels nostres adults referents...

No ha sigut fins que vaig passar un parell de setmanes a Summerhill School que vaig poder observar en la pràctica el que havia llegit en alguns llibres o que havia sentit a parlar en algunes xerrades sobre el tema. Va ser veritablement sanador trobar finalment el que ja pensava que encara no s’havia inventat.

Muses de l
Muses de l'Adolescència RESPECTADA ··· Versió anglesa

A partir d’aquells dies i de les experiències que ja havia atresorat com a mare, acompanyant d’educació lliure, viva, progressiva... i docent, va sorgir l'impuls per materialitzar el nou llibre Muses de l'Adolescència RESPECTADA. Una altra obra en la qual intentaré expressar algunes crítiques constructives, però sobretot: com respectar aquella adolescència que tots i totes portem a dins més endavant, mentres vivim.

Desitjo, com amb la resta de títols de la col·lecció, arribar al cor i a la consciència de totes les persones que es posin en contacte amb el llibre Muses de l'Adolescència RESPECTADA.

"Et veig, estic aquí" ··· Muses de l
"Et veig, estic aquí" ··· Muses de l'Adolescència RESPECTADA
Algunes persones que col·laboraran amb textos en aquesta primera edició de Muses de l'Adolescència RESPECTADA: Farners Aymerich (acompanyant i terapeuta d’adolescents a Nuitat.cat), Henry Readhead (Dj, professor de música i gerent adjunt de Summerhill School), Julia Sanchez Andreo (sociòloga i professora, especialitzada en sexualitat infantil), Yvonne Laborda (terapeuta humanista), Merce Prat Perpinyà,...

Vessant didàctica

A la nova edició revisaré TOT personalment, ja que ho estic editant jo mateixa. També inclou com a novetat una guia pedagògica/didàctica per a tallers que es poden fer amb les vinyetes.


Sobre les recompenses

Selecciona la que prefereixis! Un cop acabada la campanya podreu escollir el llibre nou en català, castellà o anglès que necessiteu.

Vegeu tots els PACKS de Recompenses a la part dreta (ordinador) o superior de la pantalla (mòbil o tauleta).

Podeu agafar-ne tantes com necessiteu i si voleu proposar-me'n de noves contacteu-me desseguida. Estem als darrers dies!!

POLÍTICA D'ENVIAMENT INTERNACIONAL MUSES:

  • Teniu 3 recompenses específiques amb enviaments internacionals inclosos. La resta només els puc incloure parcialment en aquest moment (s’inclouen 5€).

  • Per altres enviaments internacionals: Faré tot el possible perquè els enviaments internacionals siguin el més econòmics possibles. Que flueixi la cooperació! Per exemple, si hi ha 3 mecenes de Sydney (Austràlia), puc enviar-los tot a un d’ells i després poden recollir la seva recompensa d’una manera cooperativa. Gràcies!

  • A tenir en compte: si vas al Summerhill Festival of Childhood a l'Agost de 2021 (Leiston, Anglaterra), t'ho puc entregar en mà allà.

Sobre mi

Sóc la Sara,... És difícil escriure sobre mi. Passo de descriure amb detall a ser extremadament sintètic. Potser us sembla divertit, però de vegades em resumeixo tant que ni em trobo! jjj Per tant, aquest resum no és tot el que podria dir-vos i potser és massa per a vosaltres. En qualsevol cas, això és el que crec que avui us pot interessar saber sobre mi:

Jo, el 31 d
Jo, el 31 d'octubre ··· Fotografia artística de la meva filla Martina

Vaig néixer a prop de París l'any 1977, vaig créixer a Barcelona i ara visc a Arbúcies (El Montseny).

Vaig ser una estudiant del Lycée Français de Barcelone dels 2 als 19 anys, amb un curs de repetició inclòs. Vaig acabar aquella etapa, en plena postadolescència, sentint-me mediocre, en un món on, per molt que ho intentés, sentia que mai podria ser prou bona.

Vaig començar a treballar, seguint estudiant i em vaig casar. Amb el meu segon embaràs, el 2009, la contradicció entre el meu estil de vida i la meva visió personal de la vida es va plantar davant meu. Al cap d’un any i mig, vam prendre la decisió d’anar a viure més a prop de la natura, a treballar i viure en una realitat menys allunyada de nosaltres mateixos.

"Instintos", de Muses de la Maternitat EMPODERADA, de SACEMA
"Instintos", de Muses de la Maternitat EMPODERADA, de SACEMA

El 2012 vam passar a formar part de moviments d'educació viva, lliure i/o progressiva (respectuosa, vaja! Com li volgueu anomenar). Espais on vam desaprendre molt i continuem aprenent avui en dia, però sobretot celebrem la convivència cooperativa i l’alegria dels processos de creixement individual i col·lectiu de nens, adolescents i adults/es.

Després de conèixer l’educació viva, no he deixat de transformar-me! Va ser per a mi un "retorn a l'escola". L’experiència va desencadenar una realitat que se'm descobria de manera evident i simple: tothom té diverses versions dins de cadascú. És per això que avui som aquí. :)

Ara sóc il·lustratora, però també docent i doula. Per descomptat, també sóc mare de 3 éssers humans fantàstics!

"La transformación del Nacimiento" Muses de la Maternitat EMPODERADA
"La transformación del Nacimiento" Muses de la Maternitat EMPODERADA

Per a què faré servir els diners

Puc explicar-vos el meu calendari general, pas a pas. Però si no voleu llegir-ho tot, us en detallo seguidament els aspectes bàsics:

  • Dibuixar les noves vinyetes i creació del contingut escrit per a Muses of the RESPECTED Adolescence.

  • Coordinar amb els col·laboradors (referents a l’adolescència respectada) els nous textos.

  • Editar el conjunt.

  • Treball de màrqueting digital durant la campanya i precampanya.

  • Pagar l’increïble feina del personal de Verkami (aquesta plataforma de finançament col·lectiu)

  • Pagar els costos editorials i de producció del llançament d’aquest meravellós projecte que estarà més disponible que mai.

  • Aquesta campanya de prevenda m’ajuda a continuar amb aquesta col·lecció que m’agradaria seguir ampliant.

Fase 1: 2900 € >>> Faig realitat el nou llibre Muses de l'Adolescència RESPECTADA.

Dibuixo totes les noves il·lustracions del nou llibre, gestiono tots els nous textos dels nous col·laboradors de text, edito el llibre en 3 idiomes disponibles (català, castellà i anglès) i es produeixen amb la nova editorial.

Fase 2: 3.500 € >>> Llibres 1 i 2 en ANGLÈS i en una nova edició + noves il·lustracions + nous textos i edició. (Afegiré noves recompenses)

Fase 3: 4000 € També m'atreveixo amb el FRANCÈS per #1 #2 i #3!

Fase 4: més de 5.000 € Faré créixer els 3 Muses en pàgines i il·lustracions fins a 150 pàgines mínim.

Calendari estimat

Novembre de 2020: Creació de precampanya i contingut promocional. Disseny final de tota l'empresa. Inici Campanyes Verkami (català, castellà i anglès): prepara 2,3 publicacions al dia presents a Facebook, Instagram, WhatsApp i obro el compte de correu Tik Tok. Començo a materialitzar (i puc previsualitzar) algunes de les vinyetes noves. Demano adolescents i experts en suport respectuós per als adolescents que col·laborin en el projecte

Desembre de 2020: Acaba la campanya de Verkami. Segueixo dibuixant un nou llibre i començo a muntar el nou format que tindrà el tercer (si arriba a 3.500 també reeditaré els altres dos títols anteriors) Gestiono les aportacions literàries al Projecte

Gener de 2021: Informo periòdicament per correu electrònic Als crowdfunders continuo dibuixant un llibre nou i començo a muntar el nou format que tindrà el tercer (si arriba a 3.500 també reeditaré els altres dos títols anteriors) per Amazon i els canals de l'editor.

Febrer de 2021: Informo periòdicament per correu electrònic a crowdfunders. Acabar Autoedició i creació (ritme intens) d'un nou llibre. Gestiono les aportacions literàries al Projecte "Programació coordinada de noves presentacions i campanya 21/22

Març de 2021: Informo periòdicament per correu electrònic als finançadors col·lectius. Si arribem a 3500 o més, donaré un format nou i afegiré noves il·lustracions i contingut als dos llibres rimats. Primer, ho faig en ANGLÈS. Si aconseguim 4000eur o més, també en català i castellà. Gestiono les aportacions literàries al Projecte

Abril de 2021: Acaba de reeditar els dos primers títols de la col·lecció en ANGLÈS. Si aconseguim 4000eur o més, també en català i castellà. Si arribem a 3500 o més: gestiono noves aportacions literàries al Projecte

Maig de 2021: Acabo TOT i ho envio a l'editorial.

Juny de 2021: Treballar amb Editorial per a un mínim de 500 exemplars en total

Juliol de 2021: Lliurament de recompenses durant l'estiu. Venda per AMAZON i EDITORIAL

Agost de 2021: Primera presentació pública del nou treball al Summerhill School Festival of Childhood 2021. (l'any vinent, l'escola democràtica més antiga del món compleix 100 anys).

Setembre de 2021: Campanya inicial per a la difusió presencial del nou treball.

Quan calculo que podré lliurar les recompenses? L’estiu del 2021.

+ Informació

Si us agrada el meu projecte, no us oblideu de subscriure-us als meus canals:

SACEMA, treballant en el meu ordinador el 80% del temps ...;)
SACEMA, treballant en el meu ordinador el 80% del temps ...;)

Els meus enllaços amb els meus perfils de creadora i projecte són:

Web de la col·lecció MUSES

Facebook SACEMA ILUSTRADORA

Instagram SACEMA ILUSTRADORA

El meu bloc de sempre: Bloc personal

Botiga ONLINE on trobes samarretes i altres productes amb els meus dibuixos estampats

També formo part de l'equip de la formació experiencial d’acompanyament en educació lliure: EDUCAR DES DE DINS

Tinc el canal de YouTube (tot i que no el faig servir molt) i publicaré almenys un vídeo promocional de la col.lecció.

Tik Tok: M'he atrevit a obrir un perfil de Tik Tok i treure’n el màxim partit mentre aprenc amb aquesta nova eina per a adolescents.

Vinga, doncs, vivim-ho i gaudim-ho tot plegat!!

Preguntes freqüents

  • Puc aportar sense haber-me de registrar a Verkami?

    Els passos per aportar a la plataforma de pagament de Verkami son els següents:

    1. Verkami us demanarà registrar-vos (amb mail o compte de facebook) perquè no es farà el càrrec a cap compte fins que s'acabi la campanya (el dia de nadal). I ho han de fer per política d'emmagetzamatge de dades.

    2. Un cop registrats/des (és gratuït i segur) es pot pagar amb targeta.

    3. Si no t'és possible alguns d'aquests passos por raons personals, per favor contacta directament amb mi a través d'alguna de les meves xarxes i trobarem la manera! ;)

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

30 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Yolanda

    Yolanda

    más de 2 años

    Que Bien!.Que ganitas de tener ya los libros 📚

  • Sara Cendan Masip (SACEMA)

    Sara Cendan Masip (SACEMA)
    Autor/a

    más de 2 años

    Hola Yolanda! Como estás, bonita? Recibiste mi mail de cuando entregué todo a la editorial? Hace una semana que está impreso y me lo mandan ¡¡¡¡¡¡¡¡la semana que viene!!!!!!!!!!! Voy a subir un pequeño post aquí en la campaña con un video improvisado que me hizo la editorial al recibirlo. Tic tac. tic tac.

    Estoy también esperando material extra de las recompensas. No sé si es tu caso, pero las libretas, pegatinas, chapas... en teoría también me llegan la semana que viene.

    Así que si todo va bien, porfín el finde del 6/7 de noviembre podré empaquetarlo TODO. Ueeeee

  • Yolanda

    Yolanda

    más de 2 años

    Buenas noches 🙂, cuando vas a empezar con los envíos?

  • Yolanda

    Yolanda

    más de 2 años

    Gracias Sara,seguro que merece la pena la espera,besitosss.

  • Sara Cendan Masip (SACEMA)

    Sara Cendan Masip (SACEMA)
    Autor/a

    más de 2 años

    Hola Yolanda! Ahí estás, atenta, así me gusta!! Pues en las últimas semanas he tenido algunos imprevistos, con la reedición del Musas 1 y el 2, y me he retrasado un pelín más... Tenía pensado anunciar la entrega a editorial de todo, en aproximadamente una semana. Qué nervios! está quedando precioso, y va a valer mucho la espera. Abrazo grande!

  • Yolanda

    Yolanda

    más de 2 años

    Buenos días, ya has empezado a enviar los libros?

  • Sara Cendan Masip (SACEMA)

    Sara Cendan Masip (SACEMA)
    Autor/a

    casi 3 años

    Hola Yolanda! Todavía no. Voy un poco retrasada, pero no mucho! Esta semana colgaré en el blog del proyecto un post actualizando todo. Muchas gracias por seguir ahí. ¡Me motiva mucho! 😃🙌

  • Yolanda

    Yolanda

    casi 3 años

    Buenas tardes ya has empezado con el envío de lis libros?,gracias

  • Sara Cendan Masip (SACEMA)

    Sara Cendan Masip (SACEMA)
    Autor/a

    más de 3 años

    Thank you SO much Lena!! Great to have you here.

  • Lena

    Lena

    más de 3 años

    Good luck with the final push!

#14 / Ja està imprès! · ¡Ya está impreso! · Already printed!

(cast or eng scroll down👇🏽)

Us comparteixo un vídeo que he editat en 5 minuts per a donar-vos la fabulosa notícia: A la fi de la setmana que ve, ho tindré a les mans!

Ha trigat més de l'esperat, però ja és aquí i espero que doni molt que parlar i que resulti en molt a canviar per a una adolescència respectada a tots els racons de la societat.

No m'estenc més de moment, però quan em posi a preparar els paquets pels enviaments, us ho faré saber també.

Per a tota la resta, ens veiem en la meva web: https://coleccionmusas.com/blog/

CAST:

Os comparto un video que edité en 5 minutos para daros la fabulosa noticia: A finales de la semana que viene, ¡lo tendré en las manos!

Ha tardado más de lo esperado, pero ya está aquí y espero que dé mucho que hablar y que resulte en mucho que cambiar para una adolescencia respetada en todos los rincones de la sociedad.

No me extiendo más por el momento, pero cuando me ponga a preparar los paquetes para los envíosseguir llegint

#13 / Últimos andares y ¡a impresión! ··· Last steps and let’s go to print!

[english in below text]

¡Hola de nuevo!

Aquí llego con la actualización de cómo va avanzando el libro, a ritmo de madre de 3 (de 15, 11 y casi 7 años), y combinando con otros trabajos.

A probarse ··· Musas de la Adolescencia RESPETADA, de SACEMAilustradora
A probarse ··· Musas de la Adolescencia RESPETADA, de SACEMAilustradora

Uno de estos trabajos ha sido montar una pequeña plataforma para familias inquietas e interesadas en la crianza en movimiento y la educación consciente y respetuosa: Inspiral Campus de Familias en Ruta una serie de contenidos que abarcan una gran diversidad de temas y que se pueden adquirir en cualquier momento.

Por un lado, explicarte que la gran mayoría de referentes que me dijeron que colaborarían en el Musas #3 estaban tan ocupadas con las actividades primaverales y el desconfinamiento, que me contestaron mucho más tarde de lo previsto en… seguir llegint

#12 / MAIL UPDATES ··· ACTUALITZACIONS per correu ··· ACTUALIZACIONES por correo

[ENG]

Hi!

From now on patrons will receive updated information by a direct mail.

If you want to take part to support the project you can do it throught some available PACKS on my website (only before may 2021).
SEE PACKS CLICKING HERE

All projects are beautiful and unique ··· Muses of FREE education
All projects are beautiful and unique ··· Muses of FREE education

[CAT]

Hola!

A partir d’ara els i les mecenes rebran informació actualitzada per correu directe.

Si vols donar suport al projecte ara, pots fer-ho mitjançant alguns PACKS disponibles a la meva web (només abans de maig de 2021).
VEURE PACKS FENT CLIC AQUÍ

Musas de la Educación VIVA
Musas de la Educación VIVA

[CAST]
¡Hola!

A partir de ahora, l@s mecen@s recibirán información actualizada por correo directo.

Si quieres apoyar el proyecto ahora, puedes hacerlo a través de algunos PACKS disponibles en mi web (solo antes de mayo de 2021).
VER PACKS HACIENDO CLIC AQUÍ

#11 / YOU ARE AMAZING!!! ··· SOU FANTÀSTIQUES/ICS!!! ··· ¡¡¡SOIS FANTÁSTIC@S!!!

My adventures's friends!

WoW! I need a rest after this intense last days... haha Thanks to ALL the precious and warm supportive actions you made for this project. I know that some of you have other great projects on hands, too!

My heart will always remind this

You can follow the support to the Muses Collection entering in my web coleccionmusas.com
or throught my social channels in Facebook, IG or Tiktok.

Go and be the most of the gorgeous Muse you are already

SACEMAilustradora logo
SACEMAilustradora logo

Amics i amigues d'aventures!

Buf!!! Necessito un descans després d’aquests intensos darrers dies ... jaja Gràcies a TOTES les precioses i càlides accions de suport que heu fet per a aquest projecte. Sé que algunes de vosaltres també teniu en mà altres grans projectes.

El meu cor sempre ho recordarà.

Podeu seguir el suport a la col·lecció Muses entrant a la meva web coleccionmusas.com o a través dels meus canals socials a Facebook, IG o Tiktok .

Sigues el màxim de la meravellosa Musa que ja ets

#10 / LAST MINUTE IDEAS ··· IDEES DARRERA HORA ··· IDEAS ÚLTIMA HORA

Dear patrons of this edition (2020) or the previous one (2016),

If you are not a patron yet, what are you waiting for? :)

At this point it is perhaps obvious, but I want to thank you warmly for what you are contributing. Each one @ from their possibilities and feelings. THANKS, again.

There are few hours left until the Verkami campaign is closed, and the last 400eur to reach the second goal (about 10/15 contributions on average).

I am a little dizzy with so much "screening", and I think it will take a few days to disconnect, but... before that, I thought about preparing a special gift if we reach € 3,500 or more, since reaching this goal is super important for me and the collection.

I will add to all the rewards (yes, all) 5 vignettes digitized in high resolution. The ones you want, from any of the 3 titles of Muses:

  • Muses of FREE Education

  • Muses of EMPOWERED Motherhood

  • Muses of RESPECTED Adolescence

All ideas welcome!

Here are some:

seguir llegint

#09 / NEW PLEDGES ··· NOVES RECOMPENSES ··· NUEVAS RECOMPENSAS

A 4 días de acabar la campaña, existen ahora 3 nuevas recompensas:

- A TU AIRE x1

- A TU AIRE x2

- A TU AIRE x3

Una de las recompensas A TU AIRE
Una de las recompensas A TU AIRE

La modalidad A TU AIRE se diferencia porque vas a poder escojer entre cualquiera de los 3 títulos, y a todo ello, se le suma 1 libreta, 2 pegatinas + estar en los créditos del tercer libro + invitación para la presentación online para mecenas + la/s portada/s en formato digital del/los título/s que hayas escogido.

Envío peninsular incluido. Para resto de envíos tenéis 3 recompensas similares con el nombre de "Musa Internacional" x1, x2, x3

Una vez finalizada la campaña, os pasaré un pequeño formulario para que especifiquéis título e idiomas escogidos.

Asímismo, os recuerdo que podéis adquirir tantas recompensas como necesitéis, para vosotr@s o para regalar, y que hay una recompensa específica para entidades que quieran salir en alguna de las portadas.

¡Que las Musas no paren! seguir llegint

#08 / REACHED + NEW CHALLENGE ··· ACONSEGUIT + NOU REPTE ··· CONSEGUIDO + NUEVO RETO

New challenge >> The whole trilingual collection and in NEW FORMAT
New challenge >> The whole trilingual collection and in NEW FORMAT

The book will be a reality. Sure!!!! Thank you so much to everyone who is collaborating!

For weeks, I have been warning you that there is a 2nd goal that I would like to achieve: Renew the ENTIRE collection in a new format that will update the entire edition, improving the editorial assembly as much as possible. All on a square base, which will have a more adult image and with a hundred pages.

We are on the final stretch of the campaign and you can see that we have already crossed the minimum goal. And we can't stop, for the Muse! :)

We now focus on phase 2 funding, ensuring the availability of the 3 titles in the collection in CAT-CAST-ANG and fully updated in a NEW FORMAT.

So, share recommending the campaign every day, and if you intend to acquire any of the rewards, do so now, please (and don’t leave it for tomorrow). Thanks!!!

Let's continue!

Nou repte>> Tota la col·lecció trilingüe i en NOU FORMAT
Nou repte>> Tota la col·lecció trilingüe i en NOU FORMAT

seguir llegint

#07 / Booknotes covers ··· Portades per a les llibretes ··· Portadas para las libretas

Hello everyone again!

Fantastic news comes from Verkami today, since they turn 10 years old. Starting today, we will have 5 extra days to achieve our precious #1 and #2 goals.

Do not stop sharing these days every day the campaign. And if you are still eager to contribute, do so today. You can acquire as many rewards as you want.

Ah! If you need a gift voucher, write to me at [email protected] and I'll make it personalized for you in no time!

At the same time, I am sending you the 2 nominated covers for the special Muses # 3 book. I have a certain weakness for showing a woman's body, which is the one I know best, but the intention is to express expression processes (Moon Woman) or transformation of any human being.

Which one do you like the most?

Tearful ··· Llagrimosa ··· Lagrimosa
Tearful ··· Llagrimosa ··· Lagrimosa

Hola de nou a tots i totes!

seguir llegint

#06 / LAST WEEK ··· Darrera setmana! ··· ¡Última semana!

Last week for people who wants to add his/her energy to this project that has a pedagogical purpose and a simple joy-of-life purpose too!
https://www.verkami.com/locale/en/projects/28402-colleccio-muses-3-la-musa-es-dins-teu

You take the pledge now and it will be passed into your account at the end of the campaign (if the minimum quantity has been passed over)

ANY reward you take is a win-win to both sides.

I really hope that you join me on this! THANK YOU!
https://youtu.be/FMLwGIu2fs4

have you seen the updated music video? ··· Heu vist el vídeo musical actualitzat? ··· ¿Habéis visto el video musical actualizado?

Darrera setmana per a les persones que vulguin afegir la seva energia a aquest projecte que té un propòsit pedagògic i un simple propòsit d’alegria de vida!
https://www.verkami.com/locale/ca/projects/28402-colleccio-muses-3-la-musa-es-dins-teu

seguir llegint

#05 / Pushing limits ··· Empenyent límits ··· Empujando límites

Today we have passed over the first 2000€ and as the days go by I get more and more nervous. AAAAHHHH!

I ask for your help to spread the word with all the intention of convincing other people to contribute. If we manage to reach the minimum in 2 days, better than in 5. Since then, I will have more strength to push towards objective 2: books 1 and 2 in the new format, republished, and also available in English.

If you are already a patron and want 2 extra books (whatever title you want) you can add the reward of 25€.

Remember: the Muse is in us!!

Pushing boundaries ··· Muses of the RESPECTED Adolescence
Pushing boundaries ··· Muses of the RESPECTED Adolescence

Avui hem passat els 2000€ i conforme van passant els dies em poso cada vegada més nerviosa. ¡AAAAHHHH!

Us demano ajuda perquè difongueu amb tota la intenció de convèncer perquè d'altres persones aportin. Si aconseguim arribar al mínim en 2 dies, millor que en 5. Ja que així, seguir llegint

#04 / Muses AROUND THE WORLD

[ENG] Muses from all over the world!

Those of you who support adolescents in their development, loving their processes, without expectations, wanting to continue improving your clean gaze towards this beautiful journey that is continuing to grow within a body that is moving towards adulthood ...

The Musas project needs you to reach 100% of the first goal as soon as possible and move on to the challenge of phase 2, which will allow the entire collection to be in the 3 languages ​​(English, Catalan and Spanish) .

To motivate you, today I leave you a more extensive post, with two new vignettes from the Muses of RESPECTED Adolescence.

Liberated ··· Muses of RESPECTED Adolescence
Liberated ··· Muses of RESPECTED Adolescence

Muses of Adolescence RESPECTED is the expression of adolescence that accompanies us wherever we go. It is breaking with our limits or beliefs to reinvent ourselves in the joy that overcoming brings us. It is undressing before a situation that is going to take us to new perspectives until then unimaginable.

seguir llegint

#03 / Let's keep going ··· Avancem ··· Avancemos

Hello again my dear patreons!

In the middle of the campaign, contributions have stopped a bit, and they should keep going in order to reach the maximum quantity and pass to the second phase!

Today I propose you to extend as much as possible the Muses project to english-speakers, in all over the globe! As you already know, EVERY collaboration helps a LOT. So don't forget about my artistical cause and I am so grateful that you be at my side for this.

Important! If you only have Paypal account (mine is [email protected]) you can also do it just advising me with a direct message to and I will add you as a patron🤩💓!

\
"Love is no expectations" ··· Muses of RESPECTED Adolescence

Hola de nou, estimats/des mecenes!

A la meitat de la campanya, les contribucions s’han aturat una mica i haurien d'avançar per tal d’assolir el màxim possible i passar a la segona fase.

seguir llegint

#02 / Sharpening ··· Esmolant el llapis ··· Afilando el lapiz

Drawing for Muses #3
Drawing for Muses #3

[ENG] When I have to sharpen the pencil more than 3 times, I am really inspired. I hope in a few days to share with you some of the vignettes that I am already raising. :)

Tell you that the goal of reaching 50% is yet to be achieved and I ask you to encourage your contacts to contribute this weekend, since people work during the week you can watch the campaign more calmly now.

I press a little because, as you know, I would like to reach goal number 2 (3,675€) in order to have the three titles in English and reissued (not just the third).

Anyway, I keep searching and knocking on new doors. My energy is very focused on this and I am going to put all the vegetables on the grill (I'm a vegetarian. Jjj) so that it can be.

Let's go on and again THANK YOU for being here!

Sara

[CAT] Quan he d'esmolar més de 3 vegades el llapis és que estic realment inspirada. Espero en uns dies compartir-vos de les vinyetes que ja estic plantejant.

seguir llegint

#01 / Keep the FAITH. Let's go for the 50%! Anem a pel 50%! A por el 50%!

[ENG]

Dear patrons,

First of all I want to thank you very much for the contribution you have made. 25% has already been exceeded!

Secondly, I share with you, fresh out of the oven, the color cover of Muses of RESPECTED Adolescence, which as you know, will be ready in early summer 2021.

Third, tell you that my goal is to reach 50% today, to be able to reach phase 2 with firm footing, which ensures the availability of the 3 titles of Muses in English, Spanish and Catalan. The Muses # 1 and # 2 also reissued. For this, it will be great that you share the link of the campaign (https://vkm.is/muses) accompanied with your own words, and if you tag me on your networks, I will also share you and we will continue to co-create the Muses network! :)

Finally, with much affection I tell you "see you on the next communication!"

[CAT]

Benvolguts mecenes,

Vull en primer lloc agrair-vos enormement l'aportació que heu realitzat. Ja s'ha sobrepassat el 25%!

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies