❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Nou disc d´EnZeL

Producció, gravació i publicació d'un disc EP amb 4 temes inèdits

EnZeL

Un projecte de

Categoria

Pop

Creat a

0
segons
84
Aportacions
3.620€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Qui som

EnZeL neix l’any 2015 al ponent de Catalunya arran d’una proposta musical per cantar els missatges enviats pel Miki Arbizu, des del seu mòbil, a terceres persones.

Jos Racero (veu i guitarra), Toni Cambrodí (guitarra), Ramon Figueras (guitarra), Roger Cornudella (teclats), *Xavi Jové (baix) i Josep Pagés (bateria) completen el grup i plantegen un estil tan melòdic com enèrgic, tan propi com les lletres.

Formació EnZeL
Formació EnZeL

Comptem amb 2 discs al mercat :"Capità Ibuprofèn"(Discmedi 2017) i "Mel i Llimó" (Discmedi 2019), el primer dels quals comptà amb dues nominacions als Premis Enderrock, ‘Millor artista revelació’ i ‘Millor videoclip’ per la cançó "La de la xocolata"

Per què aquest Verkami?

És evident que la situació actual és excepcional, tan des del punt de vista social com econòmic. I en aquest sentit, tothom, més que menys, està passant per una dificultat o altra. Doncs bé, la cultura en general i els músics en particular, no som una excepció.

Així que, ara, més que mai, ens cal la vostra col·laboració per tirar endavant el nostre projecte musical.

Qué farem amb les vostres aportacions?

Gràcies a la vostra col·laboració fareu possible el tercer disc d'EnZeL, en aquest cas en format EP, que inclourà 4 cançons inèdites, i per primera vegada, amb alguna cançó cantada en castellà.

El projecte inclou la producció, gravació, mescla, masterització i edició del disc comptant amb la producció a càrrec de Jordi Bastida i la gravació als estudis de la Bucbonera (Caldes de Montbui) amb Tomàs Robisco al capdavant.

Les recompenses:

EnZeL hem pensat en la millor manera d'agraïr-vos la vostra col·laboració, i hem agrupat un seguit de recompenses en diferents packs. Si assolim l'onjectiu, una vegada el procés de Verkami finalitzi, us farem arribar les vostres recompenses amb molt d'amor i gratitud.

Tot seguit us detallem les recompenses:

  • Disc EP en format digital.- Rebràs al teu email les 4 cançons del disc. Entrega estimada tardor de 2020.

  • Agraïments al disc.- El teu nom figurarà al llibret físic del disc com a mecenes que ho va fer possible.

  • CD físic del EP signat. Et farem arribar el CD una vegada publicat i signat pels components del grup. Entrega estimada tardor de 2020.

  • Samarreta exclusiva d'EnZeL.- Ideal si vols lluïr aquest estiu una samarreta amb un disseny original i exclusiu. Podràs escollir talla quan ens fiquem en contacte amb tu una vegada finalitzat el Verkami. (disseny de portada del disc). Entrega en els 15 dies posteriors a la finalització del Verkami.

  • Entrades pel concert de presentació.- La millor manera de compartir amb tu el que ens has ajudat a fer realitat. El concert tindrà lloc a Lleida en una data a determinar en funció de l'evolució de la pandèmia Covid19. (Data estimada per la tardor/hivern 2020 si les condicions ho permeten. Si no es possible es reprogramarà per una altra data).

  • Ampolla de vi negre edició limitada EnZeL.- Si voleu tenir l'excusa perfecta per compartir un bon vi amb la gent que més us estimeu, aquesta és la vostra recompensa. D'aquesta manera també col·laboreu a mantenir el comerç d'un celler de proximitat.

Entrega estimada tardor 2020.

  • Visita als estudis Bucbonera (Caldes de Montbui) acompanyat del grup EnZeL en un dels dies de mescla.- Si vols saber de primera mà com és un estudi de gravació i qué es cou a dins, podràs acompanyar-nos i escoltar en primícia com es gesta el disc. (RECOMPENSA LIMITADA ALS PRIMERS DOS MECENES). Data a concretar per l'estiu 2020.

  • CONCERT en espai reduït.- Per un màxim de 25 persones convidades com a públic, en data i hora a convenir i dins de l'espai geogràfic de Catalunya. Equip a càrrec d'EnZeL.

  • CONCERT per a entitats i col·lectius dins l'àmbit geogràfic de Catalunya (equip de so a càrrec de l'entitat o col·lectiu. Condicions d'espai, format i data a concretar i convenir entre l'entitat o col·lectiu i EnZeL).

Calendari Previst .-

A EnZeL som conscients de que la publicació d'un nou disc suposa un seguit de tasques que es van succeïnt en el temps fins tenir físicament el CD físic entre le mans.

Així, la gravació, edició, mescla i masterització del disc està prevista que es realitzi durant l'estiu i fins al mes de novembre aproximadament, moment a partir del qual podrem enviar les recompenses relatives al disc en format físic i per correu electrònic. , a excepció de "la samarreta exclusiva", amb data prevista d'entrega agost 2020.

En quant a les entrades pel concert de presentació a Lleida, l'enviament de la recompensa coincidirà amb la del disc físic i/o digital (previsió novembre 2020.

Vols saber més d'EnZeL?

Potser vols escoltar un tastet del CD"Capità Ibuprofèn" (Discmedi 2017).
...o prefereixes una mica de "Mel i Llimó" (Discmedi 2019).
...o potser saborejar visualment "La de la xocolata"(Videoclip)

En tot cas, pots trobar tota la informació del grup a:
https://www.enzelmusica.com
Facebook
Instagram
Twitter

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

15 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Carles D. Molins Vall Joies

    Carles D. Molins Vall Joies

    más de 3 años

    Molta sort!!!!

  • Torrw

    Torrw

    más de 3 años

    Endavant champions 💪🏼💪🏼💪🏼!!

  • Aura Xus

    Aura Xus

    más de 3 años

    Va que ja hi teniu!!!!!!

  • Aura Xus

    Aura Xus

    más de 3 años

    Va que ja hi teniu!!!!!!

  • Angel Joaquin Tena

    Angel Joaquin Tena

    más de 3 años

    No em canso mai d'escoltar les vostres cançons.

  • Codi0

    Codi0

    más de 3 años

    Sempre endavant! 💪🏻💪🏻

  • EnZeL

    EnZeL
    Autor/a

    más de 3 años

    Mil gràcies a totes i tots pels vostres comentaris... i pel vostre suport!

  • Jordi NM

    Jordi NM

    más de 3 años

    Endavant fenòmens!!

  • Manel Bosch Masip

    Manel Bosch Masip

    más de 3 años

    Sempre endavant!!

  • Jacobsegflo

    Jacobsegflo

    más de 3 años

    Tinc moltes ganes d'escoltar el nou treball!!!!

#01 / Primeres recompenses ja en camí!!

Hola amigues i amics! Estem molt feliços de poder informar-vos que ja tenim disponibles les primeres recompenses del projecte que gràcies a vosaltres serà una realitat!.

Així doncs, en els propers dies, us farem arribar les samarretes i l'ampolla de vi exclusiu (Celler Matallonga) a tothom qui va optar per aquestes recompenses.

En quant al CD, cançons en format digital i entrades del concert de presentació, us informarem properament, ja que, tot i cert retràs amb motiu del Covid-19 , intentarem que sigui l'establert en el planing inicial.

Novament mil gràcies pel vostre suport!

Salut i música!!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies