❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Blanc Trencat (Pilot de ficció TV)

L'Elisabeth no accepta el seu divorci. L'Àlex té pànic a les relacions. Són mare i filla. I són Wedding Planners: organitzadores de bodes.

Blanc Trencat

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
95
Aportacions
3.035€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Una dona que es nega a superar el seu matrimoni fallit i una filla que té pànic a les relacions amoroses es convertiran en Wedding Planners: organitzadores de casaments, l'esdeveniment més embafador del món. Mare i filla hauran d'aprendre a conviure i treballar juntes. Encara que els seus caràcters xoquin, acabaran adonant-se que no són tan diferents com creien.

Per una banda, l'Elisabeth haurà d'afrontar el seu divorci i desprendre's de totes les falses esperances de tornar amb en Luís. Començarà a veure que la vida ofereix moltes més oportunitats i que mai és tard per començar de nou.

D'altra banda, l'Àlex s'enfrontarà a la seva por a les relacions estables que li provoquen al·lucinacions i es plantejarà el seu futur professional. Avorrida de fer sempre les mateixes fotografies dels nuvis posant davant la càmera, voldrà convertir-se en una fotògrafa diferent, encara que això suposi fer un projecte, en secret, sobre la cara oculta de les bodes... D'amagat de la seva mare.

Elisabeth (interpretada per Fina López) és una dona de 50 anys que es mostra molt segura de sí mateixa, es creu una influencer, fan de la vida healthy i capaç de ser l’ànima de la festa. S’esforça molt per mantenir les aparences i donar una imatge de dona d'èxit.

Àlex (interpretada per Irene Miras) és una noia de 25 anys que es va independitzar tan aviat com va poder: sabia que mai seria capaç de complir les expectatives de la seva mare i no suportava la pressió. És una noia que s'ha anat construint a si mateixa, ha creat els seus propis rituals, és molt oberta i no té pèls a la llengua.

Perquè Blanc Trencat (Blanco Roto) pugui fer-se realitat i veure's en pantalla, necessitem la teva ajuda!

Volem agrair, primer de tot, que ens hagis llegit fins aquí. Ara que ja coneixes el nostre projecte, t'animem a formar part d'ell. Com pots formar part d'aquesta bogeria? T'ho expliquem. Hi ha tantes formes com tonalitats de blanc!

Et volem proposar una cosa! Sí, volem fer-te una proposició com si de casaments anés la cosa... Que siguis el nostre mecenes!

Ser mecenes de Blanc Trencat (Blanco Roto) significa fer una aportació econòmica per finançar aquest projecte. Cada aportació té la seva recompensa, dissenyada i feta amb molt d'amor.

El sistema de Verkami és 100% segur: podeu seleccionar l'import que vulgueu aportar i només se us cobrarà si arribem al nostre objectiu.

I ja està, ja podem anar junts a l'altar

Boda Low Cost

Aportant 5€ el vostre nom apareixerà als crèdits. Però també tindreu una invitació per l’estrena del pilot.

Boda Essential

Aportant 10€ tindreu tot l’anterior més un Pòster Digital de la sèrie. Qui no vol tenir Blanc Trencat de fons de pantalla?

Boda Trendy

Aportant 20€ tindreu tot l’anterior més una Tote Bag de la sèrie. A lucir palmito amb Blanc Trencat!

Boda Chic

Aportant 35€ tindreu tot l’anterior més una Invitació de Boda de “Celelistina Weddings” Personalitzada. Et posem la parella que tu vulguis, no et preocupis ;)

Boda Classy

Aportant 50€ tindreu tot l’anterior més una Còpia Signada del Guió i el Link de Visionat Online. Podreu veure el capítol tantes vegades com vulgueu!

Boda Fancy

Aportant 75€ tindreu tot l’anterior a més d’un Artwork, una il·lustració digital personalitzada. Però això no és tot, també tindreu l’oportunitat de passar un Dia al Rodatge, i fins i tot fer un Cameo!

Boda de Plata

Aportant 100€ tindreu tot l’anterior més una Sessió de Fotos i Contingut Extra de la sèrie. A posturejar s’ha dit!

Boda d’Or

Aportant 250€ tindreu tot l’anterior més un Sopar amb l’equip. Sortim de festa!

¡Boda por todo lo alto!

Aportant 500€ tindreu tot l’anterior més… (redoble de tambors) el servei d’una Wedding Planner de debò. Organitzem la teva boda! Però a més us convertireu en Productors Associats del projecte. Sí, vull!

No està malament, oi?

EL EQUIPO
EL EQUIPO

Un gran equip de dones al poder!

Som 6 estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra amb molta il·lusió i passió pel que fem. Tan semblants i tan diferents a la vegada, a cadascuna de nosaltres li interessa un camp diferent dins el sector. Ens hem unit perquè tenim moltes experiències en comú que explicar. Hem après dels millors i ara arriba el nostre torn de demostrar la nostra vàlua. Ens ajudes?

  • Jordi Balló - Professor de la UPF i escriptor, La llavor inmortal

  • Elena Serra - Guionista i story editor, Romasanta, la caza de la bestia

  • Aitor Martos - Director de producció, Entre dos aguas

  • Carlos Marqués - Director de cine, 10.000km

  • Roser Aguilar - Guionista, El millor de mi

  • Marc Crehuet - Guionista i director, El rey tuerto

  • Jonás Trueba - Director de cine, Los Ilusos

  • Carla Simón - Directora de cine, Estiu 1993

Perquè us feu una idea d'en què invertirem les vostres aportacions us expliquem una mica això que veieu en aquest pastís

Tot bon pastís necessita la seva base i en aquest cas està l'equip tècnic. Així és com el 47,5% del pressupost el destinarem al material essencial per fer realitat aquest projecte. Parlem d'una càmera, il·luminació, so...

Us ha passat algun cop que no heu menjat i no teniu forces per fer res? Doncs bé, als actors i les actrius com a tota la resta de l'equip darrere de càmeres els passa exactament el mateix. Un rodatge és dur i hem d'estar al màxim! Per això el 22,5% del pressupost és per alimentar a tots/es aquells/es que faran possible que pugueu veure aquesta sèrie.

Però clar, la porta màgica del Doraemon encara no s'ha inventat i, per desgràcia, el transport públic només puja de preu. Així que un 15,2% del pressupost el necessitem per aconseguir que tot l'equip pugui arribar al rodatge.

Un cop tinguem tot això, hem d'aplicar-li algun filtre! Tots els llenços són iguals fins que el pintor fa la primera pinzellada. Per aquest motiu l'11,4% del pressupost està enfocat a l'escenografia, que permetrà donar-li personalitat a la nostra sèrie.

Per últim, i ara arribem al que més us interessa. El 3,4% del pressupost us ajudarà a enviar-vos totes les recompenses promeses per agrair-vos enormement tot el suport. Volem que formeu part de Blanc Trencat!

Com podeu veure fa molt de temps que treballem en això (i el que no està escrit) perquè surti perfecte. Tenim aquest calendari de producció, el qual intentem seguir rigorosament... Encara que a vegades és difícil!

Sabeu la sensació que per molt que treballis sempre hi ha coses per fer? Doncs aquesta és l'essència del calendari: work, work i més work.

Però tot l'esforç té la seva recompensa (o això esperem). Així que treballem a gust perquè pugueu gaudir amb nosaltres de l'estrena de la sèrie. Ens ajudeu?

Quant a les recompenses, prometem no trigar molt i entregar-les a partir de juliol.

Amb paciència, tot arriba!

Si vols estar al dia de totes les novetats del projecte, segueix-nos a:

Instagram: blanctrencat

Twitter: blanc_trencat

Si vols aportar alguna cosa més al projecte o tens qualsevol dubte o consulta, pots contactar amb nosaltres a través del correu

[email protected]

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

11 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Nina Pons Marquès, David Sabater Mercadal i David Sabater Pons

    Nina Pons Marquès, David Sabater Mercadal i David Sabater Pons

    5 años

    Ja tenim ganes de veure el resultat

  • Maria i hernandez socorro

    Maria i hernandez socorro

    5 años

    Os deseo mucha suerte en este proyecto

  • Belen almenara

    Belen almenara

    5 años

    Us desitjo tota la sort del mon!!

  • Laura Díaz

    Laura Díaz

    5 años

    Excelente idea y seguro que una excelente película. Mucha suerte . Laura Díaz

  • Jordi i Ro

    Jordi i Ro

    5 años

    Molta sort en aquest projecte tant xulo!!! 😘

  • José Vicente

    José Vicente

    5 años

    Suerte y a por todo!!!

  • Patricia Moreno

    Patricia Moreno

    5 años

    Molta sort!! Pinta molt bé :D

  • Imma Lopez

    Imma Lopez

    5 años

    Endavant!!!!!

  • Oscar Hernández

    Oscar Hernández

    5 años

    Molta sort, noies. Sou les millors.

  • Olga Garcia

    Olga Garcia

    5 años

    Molta merda !!!!!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies