Per poder interactuar i obtenir el millor funcionament possible del nostre lloc web,         et recomanem que actualitzis el teu navegador a una versió més recent o utilitzis un altre com Chrome o Firefox.

Descobreix els 10 Verkamis que van marcar el 2017!

FLORS. Àlbum il.lustrat

Flors és un àlbum il.lustrat. Sense text. Sense presses. Només amb la teva mirada. Només amb la teva imaginació.

Míriam Jaques

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
65
Mecenes
3.474€
De 3.330€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Flors és un àlbum il.lustrat, sense text. Un llibre perque l'infant gaudeixi de les il.lustracions sense necessitat d'haver-se immers en el món lletrat i permetent que les seves pròpies paraules flueixin.

El llibre mostra 21 il.lustracions, on la protagonista desplegarà la seva curiositat que esdevindrà aprenentatge, a través de l’experimentació amb un element del seu entorn quotidià.

Com neix el projecte Flors

Em dic Míriam, com a mare i mestra sovint m'he trobat buscant contes que permetessin que l'infant reflexionés amb la seva pròpia veu i a partir de la seva mirada i n'he trobat molt pocs. Com a mare i mestra sovint m'he trobat buscant material per treballar les dificultats d'aprenentatge en la lectoescriptura i m'ha costat molt trobar-ne. Així que vaig decidir crear una sèrie d'il.lustracions, a partir de l'observació de l'experimentació dels infants que tenia a la vora i va néixer Flors.

Flors neix de la necessitat d’oferir als infants l’ oportunitat d’aprendre pas a pas, al seu ritme i lliurement. Lliurement d’imaginar històries que no estiguin escrites. Lliurement de poder entretenir-se en una il•lustració i endinsar-s’hi. Sense córrer. Sense presses.

Flors permet que l'infant pugui construir la seva pròpia història, el seu text.

Aprenent al nostre ritme

Davant de la societat del "vull, ràpid i tinc" els nostres infants creixen entenent que és essencial la rapidesa, en els seus aprenentatges. I això és un gran estrès que sovint bloqueja la seva estima i el sentir-se capaç.

Flors està pensat per afavorir el gust per l' aprendre a partir de l'observació i facilitar els processos d'aprenentatge del llenguatge, de manera que les habilitats d'expressió, comprensió oral i raonament verbal es puguin treballar a partir de les imatges. I així, posteriorment fer el traspàs al codi escrit.

De cara als docents Flors us pot servir com a material per a treballar respectant els diferents ritmes d'aprenentatge i atenent a la diversitat de cada individuo.

Les vostres aportacions

Les vostres aportacions són imprescindibles per poder dur a terme la impressió d'aquest àlbum il·lustrat un projecte que encaro amb la il·lusió que arribi als infants sigui com sigui.

Flors serà un llibre amb coberta de tapa dura, 48 pàgines de paper estucat de 200gr i impressió a tot color. El format serà de 210X297mm, és a dir, DINA4.

Les vostres recompenses

Com a recompenses tots els mecenes sereu anomenats al blog creat per aquest projecte. blog de Flors

A part, segons l’aportació hi haurà:

L' àlbum il.lustrat Flors

Punts de llibre

Làmines de l' àlbum il.lustrat, mesura A4


L'oportunitat d'adquirir il·lustracions originals

Il.lustració original " Literària " ( mesura de la il.lustració DINA4 )

Il.lustració original " Carnestoltes " ( mesura de la il.lustració DINA4 )

Il.lustració original " Observant " ( mesura de la il.lustració DINA4 )

Il.lustració original " Xocolata1 " ( mesura de la il.lustració DINA4 )

Il.lustració original " Tat " ( mesura de la il.lustració 23,3cm x 21cm )

Il.lustració original " Narcisos " ( mesura de la il.lustració DINA4 )

Il.lustració original " Amunt " ( mesura de la il.lustració 14,5cmx15cm )

Il.lustració original " Cigronet " ( mesura de la il.lustració DINA4 )

Calendari previst

El llibre i les recompenses estaran llestes 30 dies després de la finalització de crowdfunding. És en aquest moment quan estareu totes i tots convidats a l’acte de presentació de l’àlbum il·lustrat, on es podran recollir llibre i recompenses. En cas de no poder assistir s’enviaran per correu, despeses incloses dins l’àmbit espanyol.

+ Info

Pots seguir-me a :
Facebook Míriam Jaques
Instagram @miriamjaquesg
Twitter @florsalbum

Si vols fer una ullada al blog del projecte... blog de Flors projecte

O si vols veure un raconet on hi ha altres il.lustracions meves... Blog Míriam Jaques

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

2 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • Míriam Jaques

  Míriam Jaques
  Autor/a

  un año

  Hola Montse, un exemplar surt a 18 €. Per tant correspon a la recompensa de l'aportació de 18€. Qualsevol altre dubte estic a la teva disposició. Salutacions

 • Montse Sutorras Nebot

  Montse Sutorras Nebot

  un año

  Quin serà l'import d'un exemplar?

#08 / Pedres. Un nou àlbum il·lustrat sense text

Benvolguts mecenes de l'àlbum il·lustrat Flors,
Com la majoria ja sabeu la segona part ja està en marxa.
Coneixeu la màgia de les pedres?
Enmig d’una ciutat, un ésser inert es converteix en un tresor, capaç de generar vida, quan l’infant hi interactua.
Si en voleu saber més o col·laborar amb la publicació d'aquest nou àlbum el podeu trobar durant els propers 6 dies a:

escriu les paraules a enllaçar

Salut i una abraçada !

#07 / PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

Benvolguts mecenes,
Tenim novetats! 1 de setembre i tot reprèn el seu camí, així que ...Ja tenim llibre i dia de presentació. Em plau convidar-vos el proper dijous 21 de setembre a les 19:00 hores a la llibreria La caixa d'eines de Barcelona.
c/Aragó 367 (entre passeig St Joan i Roger de flor).

D'altre banda durant els propers dies us enviaré uns formularis per saber si els podreu recollir el dia de la presentació o us els envio per correu.

Una abraçada !

#06 / ÀLBUM A IMPREMTA

Estimats mecenes, l'àlbum il·lustrat flors ja ha passat per les proves d'impremta i ha arribat a la última fase d'impressió! Tot i així no el tindrem fins el mes de setembre, ja que el mes d'agost tot es ralentitza un xic al ritme de la calor.
Cap a finals d'agost em posaré en contacte amb vosaltres per informar-vos del dia de la presentació, que caurà en el mes de setembre, on tot@s esteu convidats i convidades. En el cas que no poguéssiu assistir-hi us enviaria les vostres recompenses en la direcció que em faciliteu en els formularis que us adjuntaré en el proper mail.
Una abraçada i bones vacances.

#05 / HO HEM ACONSEGUIT !

Estimats mecen@s hem finalitzat el nostre projecte i us escric per agrair-vos, un cop més, la vostre confiança i fer possible que aquest projecte es pogués realitzar.
Ara, l'àlbum il.lustrat "Flors" inicia el seu procés d'impressió. Un cop finalitzat aquest procés em posaré en contacte amb vosaltres per gestionar com voleu que us faci arribar les vostres recompenses i ho celebrarem amb una presentació, on hi esteu tot@s convidats !
Mentrestant aniré afegint els vostres noms al blog de "Flors" com a mecenes d'aquest àlbum il.lustrat i us aniré mantenint informats dels pròxims esdeveniments.

Una abraçada plena d'il.lusió i de l'emoció d'haver pogut compartir amb vosaltres la impressió d'aquest llibre.

Un cop més,
GRÀCIES.

#03 / Descobriments

Durant aquest procés de crowdfunding moltes estan essent les experiències viscudes. Avui volia compartir amb vosaltres un petit descobriment sobre “Alén de Ningures”, una petita iniciativa editorial formada per tres dones que ideen, il.lustren i editen els seus propis llibres. Llibres que com l’àlbum il.lustrat “Flors” comparteixen una mirada respectuosa dels diferents aprenentatges que fa l’infant.
Ara, Alén de Ningures presenten una proposta de llibre infantil per facilitar i emprar com a recurs en l’aprenentatge de les multiplicacions. Si hi voleu fer un cop d’ull a la seva pàgina de Verkami, afenyeu-vos. Els hi queden 4 DIES !!!
Durante este proceso de crowdfunding muchas están siendo las experiencias. Hoy quería compartir con vosotros un pequeño descubrimiento sobre “ Alén de Ningures”, una pequeña iniciativa editorial formada por tres mujeres que… seguir llegint

#02 / Una papallona

Ja han passat 15 dies des de l'inici d'aquesta campanya i els mecenes que voleu fer possible que FLORS es converteixi en paper aneu creixent, GRÀCIES !
I per celebrar-ho vull compartir amb vosaltres la il.lustració "una papallona ?" de l'àlbum il.lustrat.
Una abraçada !

#01 / Iniciem la campanya. GRÀCIES !

Benvinguts a tot@s a la campanya per fer possible que " Flors", un àlbum il.lustrat es converteixi en paper.
Ja portem una setmana de campanya ! I Volia agrair el recolzament d'aquests primer@s mecenes que heu col.laborat hi col.laboreu, ja sigui amb aportacions o en fer-ne difusió. Així que fet per a vosaltres, amb tot el meu cor:

MOLTÍSSIMES GRÀCIES !!!

5€
0 Mecenes

Internacional
Suplement per afegir a la teva recompensa, en cas d’enviaments internacionals.

5€
0 Mecenes

Punt de llibre
Un punt de llibre
+Agraïments en el blog.

10€
0 Mecenes

Pack làmines
2 làmines del llibre mesura A4
+ Agraïments al blog

18€
13 Mecenes

Pack Flors
El llibre
+ Agraïments al blog.
( les despeses d’enviament a territori nacional queden incloses, en cas que no es pugui recollir el dia de la presentació)

20€
14 Mecenes

Pack llibre i punt de llibre
Un llibre
+Agraïments al blog.
+un punt de llibre ( les despeses d’enviament a territori nacional queden incloses, en cas que no es puguin recollir el dia de la presentació)

25€
6 Mecenes

Pack llibre, punt de llibre i làmina
Un llibre.
+Agraïments al blog
+1 làmina DINA4.
+1 punt de llibre.
( les despeses d’enviament a territori nacional queden incloses, en cas que no es puguin recollir el dia de la presentació)

35€
6 Mecenes

Pack de 2
2 llibres.
+Agraïments al blog
+2 punts de llibre.
( les despeses d’enviament a territori nacional queden incloses, en cas que no es puguin recollir el dia de la presentació)

75€
18 Mecenes

Pack de 5
5 llibres
+Agraïments al blog
+2 làmines
( les despeses d’enviament a territori nacional queden incloses, en cas que no es puguin recollir el dia de la presentació)

150€
1 mecenes (esgotada)

Pack artístic Amunt
Un llibre
+Agraïments al blog
+La il•lustració original Amunt

150€
1 mecenes (esgotada)

Pack artístic Carnestoltes
Un llibre
+Agraïments al blog
+La il.lustració original Carnestoltes

150€
1 mecenes (esgotada)

Pack artístic cigronet
Un llibre
+Agraïments al blog
+La il•lustració original Cigronet

150€
1 mecenes (esgotada)

Pack artístic Literària
Un llibre
+Agraïments al blog
+La il.lustració original Literàri

150€
1 mecenes (esgotada)

Pack artístic Narcisos
Un llibre
+Agraïments al blog
+La il.lustració original Narcisos

150€
1 mecenes (esgotada)

Pack artístic Tat
Un llibre
+Agraïments al blog
+La il.lustració original Tat

150€
1 mecenes (esgotada)

Pack artístic Xocolata1
Un llibre
+Agraïments al blog
+La il.lustració original Xocolata1

200€
1 mecenes (esgotada)

Pack artístic Observant
Un llibre
+Agraïments al blog
+La il.lustració original Observant

Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. Al continuar navegant n'acceptes el seu ús.