❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

PRIMER DISC DE LA JOVE TGN BIG BAND

La Jove Tgn Big Band neix l'any 2016 sota la direcció de Paco Martín per compartir la seva passió per la música i demostrar-ho en els escenaris. Ara aquesta jove formació de músics tarragonins va creixent i amb ella els seus projectes. EL SEU PRÒXIM REPTE: EL PRIMER DISC.

JOVE TGN BIG BAND

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
45
Aportacions
3.410€
De 3.200€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

SALUTACIONS!

Us escrivim per fer-vos partíceps del nou projecte de la JOVE TGN BIG BAND: el PRIMER DISC de la formació que recollirà els grans èxits de Nat King Cole. Arranjaments inèdits que compten amb la col·laboració de la veu de Carles Carrasco sota la direcció artística de Paco Martín.

Però perquè aquest projecte vegi la llum, et necessitem .... Ens ajudes?

QUI SOM?

La JOVE TGN BIG BAND som 22 joves músics de les comarques de Tarragona, de no més de 25 anys, que vam crear la formació l'any 2016 sota la direcció de Paco Martín. La JOVE TGN BIG BAND ens permet pujar als escenaris versionant els millors temes de sempre amb els ritmes de jazz i latin més actuals.

PROTAGONISTES:

  • JOVE TGN BIG BAND: Aquesta formació que neix l'any 2016 i està integrada per 22 joves músics de Tarragona amb edats compreses entre els 16 i 25 anys.
  • PACO MARTIN PARÍS, direcció artística
  • CARLES CARRASCO, veu

** APOSTA PER LA NOSTRA GENT **:

Aquest nou treball discogràfic demostra la gran qualitat professional i artística que es pot trobar a les comarques de Tarragona. La JOVE TGN BIG BAND ha apostat per grans professionals del nostre territori: músics, veu, direcció artística o estudi de gravació (MBG Audio) són una bona mostra de la gran qualitat que es pot trobar a casa costra.

REPERTORI CD:

A la JOVE TGN BIG BAND creiem que és possible connectar amb les noves generacions a través de la música de sempre i dels grans artistes de la història. En aquest primer disc hem escollit alguns dels majors èxits del nord-americà Nat King Cole, ja que el seu estil únic permet la seva fusió amb els millors ritmes del jazz actual. El resultat serà un disc innovador, original, fresc i amb una sonoritat única a partir de cançons àmpliament conegudes.

  1. ORANGE COLORED SKY
  2. IT’S ONLY A PAPER MOON
  3. UNFORGETTABLE
  4. PAPA LOVES MAMBO
  5. SMILE
  6. LOVE
  7. TE QUIERO DIJISTE
  8. QUIZÁS QUIZÁS
  9. ANSIEDAD
  10. CACHITO

Sobre les RECOMPENSES:

  • APORTANT 20 €: CD Jove Tgn Big Band.

  • APORTANT 25 €: CD Jove Tgn Big Band + 1 entrada del concert de presentació.

  • APORTANT 30 €: CD Jove Tgn Big Band + 2 entrades del concert de presentació.

  • APORTANT 40 €: 2 CD Jove Tgn Big Band.

  • APORTANT 100 €: CD Jove Tgn Big Band + 2 entrades del concert de presentació + aparició com a col·laborador del CD.

  • APORTANT 600 €: Concert privat de la Jove Tgn Big Band amb el repertori homenatge a Nat King Cole a la província de Tarragona (a convenir la data entre les parts). Despeses de desplaçament incloses en un radi de 100 km al voltant de Tarragona ciutat + CD Jove Tgn Big Band + 2 entrades del concert de presentació + aparició com a col·laborador del CD.

  • El CD es podrà recollir un cop editat a l'oficina de RamblaMusic o el dia del concert de presentació. Si es desitja que s'enviï a domicili, l'aportació no inclou les despeses d'enviament.

CALENDARI

Un cop aconseguit el finançament es calculen màxim dos mesos per a la producció del disc. També s'organitzarà un CONCERT DE PRESENTACIÓ DEL CD el 15 de setembre al Teatre Metropol de Tarragona. Una setmana abans es podran recollir les recompenses a les oficines de RamblaMusic o el mateix dia del concert de presentació al teatre.

+INFO

Facebook

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies