❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Josep Cot i Antoni Gimeno

Josep Cot i Antoni Gimeno

Barcelona

Josep Cot i Antoni Gimeno, som mestres de primària que durant molts anys hem treballat al mateix centre i que hem coincidit en aficions, una d'elles l'interès per el bosc, la història i les tradicions del nostre país. Publicarem conjuntament el llibre "La Inquisició. Procés a Caterina Floreta" Ed. Graó, a més de diversos articles relacionats amb la nostra feina.Vam iniciar el nostre treball de recerca sobre antics oficis de bosc l'any 1982. D'aquí en sortiren diversos articles publicats en revistes locals i dues exposicions. L'any 2011 posarem en marxa el lloc web sobre les feines del bosc. Ara ens hem engrescat a fer aquest llibre sobre els oficis i jornals de bosc.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies