❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Guerau X. Casol

Guerau X. Casol

Nueva York

Escriptor novell nascut a l'any 1985 en una barriada de la Ciutat Comtal, fill d'emigrants del camp, malda per fer-se un lloc entre els grans de la literatura. Consumidor voraç de llibres de variada temàtica, diferents pesos i diverses mides. Deixeble de personatges de la índole de Manuel de Pedrolo, Isaac Asimov o Irvine Welsh. Fill de la ciutat de Barcelona i bon samarità. Llibres i e-books publicats: — Incívica Barcelona (març 2014) paper i #ebook — Extrim: Nova Frontera (octubre 2015) #ebook — Magna Catalonia (abril 2016) paper i #ebook — Rates de ciutat (març 2020) #ebook — Desenes de relats publicats a l'Aixeta (des de març de 2021). — Morralla i ferro (abril 2023).

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies