❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ramon Mitjaneta

Ramon Mitjaneta

Gerona

Tinc apunt 10 noves cançons que m'emocionen molt! Amb moltes ganes, espero el dia que us pugui cantar les cançons en directe! I, així, explicar-vos tot el que les ha inspirat, que és molt! Falta, però, el pas clau: acabar d'enregistrar les cançons i materialitzar-les en un disc físic perquè les pugueu disfrutar! El disc l'estem enregistrant a Gate24 Estudi de so, de la mà del productor musical Roger Gascon. El disc es publicarà aquest pròxim mes de desembre. He intentat fer que aquest segon disc guanyi en maduresa musical i literària, que les lletres siguin com una cirereta , i que, amb la música, se't vagin fonent a la boca un cop les tastes!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies