❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Artmònix

Artmònix

Martorell

Artmònix som una banda de Rock-Pop formada al 2006. Des de llavors, hem publicat una EP (Un altre món, 2007) i un disc (Mim, 2009, discogràfica Akord's). Les nostres influències són moltíssimes i molt eclèctiques i no us avorrirem enumerant grups. Sí que us diem que som una banda molt creativa i que l'estil en què ens posin és el que menys importa. Hem tocat en locals i festivals com Razzmatazz o Senglar Rock, i hem estat teloners de Gossos, Els Pets, Manel, Discípulos de Otilia, entre d'altres. La nostra il·lusió per la música ens ha dut a enregistrar el segon disc, que s'anomenarà "En el camí", un disc alegre i positiu.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies