❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Revista Namaka

Revista Namaka

Mataró

Namaka és una revista adaptada als ulls i les mans dels nens. És una revista lúdica, trepidant i una mica salvatge que fomenta la lectura a partir del joc. Namaka icentiva els talents dels nanos i els motiva a pensar per ells mateixos, a experimentar la seva creativitat i imaginació. Volem que els nens esdevinguin editors finals de la revista, que la pintin, la dibuixin, la retallin, la llegeixn sols o en companyia, la taquin a la cuina seguint la recepta que els proposem... Posem a disposició de pares, mares i educadors un producte alternatiu, allunyat de les revistes més comercials. Els oferim una revista de qualitat pel que fa als continguts i al disseny.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies