❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Lluís Vicent

Lluís Vicent

Benaguacil

Lluís Vicent, escriptor i músic valencià. Poeta, compositor, guitarrista, cantautor. Entre els distints reconeiximents rebuts al seu treball i talent destaquen: Haver sigut guardonat en la 9 Edició del Premi de Poesia Joan Duch de Juneda, Guanyador del Primer Premi de Prosa “La Font de Ferro” al 2009 de Tona, Guanyador del Primer Premi Ausias March al LIV Premi de Poesia Castellum Ripae de Castelló de La Ribera (2009). Musicalment destaca per la promisqüitat d’estils, tot mesclant reggae amb bossanova, pop i rock etc, i en totes les seues composicions s’albira una profunditat en les lletres perfectament acompanyada d’una producció musical acord amb ment i sentiment. Música i poesia es fon.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies