❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Marc Freixas & Albert Gàmez

Marc Freixas & Albert Gàmez

Igualada

Marc Freixas és un poeta de carrer. Albert Gàmez és una veu amb piano. La química poètica i musical pren una força extraordinària just quan la paraula es converteix en un vers lliure, i és llavors que tot agafa una dimensió màgica. Perquè tot es pot fer acompanyar de piano: per moments només amb una veu de carrer, puntualment el poema es fa cançó i la veu es converteix en piano. Tot això i alguna cosa més ho trobareu al Recital, on s'hi pot deixar caure algun poema inèdit, i es fan algunes cançons que són els poemes del llibre musicats per l'Albert Gàmez amb el seu piano. Intimitat i bellesa es barregen de crítica i sensibilitat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies