❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

BalletCampos

BalletCampos

Barcelona

La companyia Ballet David Campos és una formació de dansa que combina tendències contemporànies i actuals amb el rigor i la disciplina del ballet clàssic. Fundada durant els anys '90 per David Campos i Irene Sabas (ex ballarins solistes del Ballet Reial de Flandes, Bèlgica) omple un buit en el panorama de la dansa a Espanya, on pràcticament no existeixen companyies estables de ballet. David Campos uneix en les seves innovadores coreografies la seva trajectòria i experiència professional en el clàssic amb la seva sensibilitat per l'evolució de la dansa i els seus nous llenguatges d'expressió, donant com a resultat obres úniques i amb segell propi entre el ballet i la creació contemporània.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies