❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Zipit Company

Zipit Company

Arenys de Mar

Zipit Company som Glòria Arrufat, Paulette San Martin i Ivo Garcia. Som joves però amb una bona trajectòria artísitca com a titellaires. Ens complementem perfectament ja que cadascun de nosaltres té diferents especialitats: interpretació, creació, vestuari i estètica, escenografia, construcció e titelles i tècnic d’il•luminació i so. ZiPit Company es defineix per crear espectacles construint els propis titelles, una curadíssima estètica i una gran qualitat en la manipulació dels titelles. Els nostres espectacles són visuals i no tenen text, es caracteritzen per un llenguatge gestual, plàstic i musical, és per això que som una companyia internacional.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies