❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Associació Cetàcea

Associació Cetàcea

Montgat

L’associació Cetàcea va néixer amb la finalitat d’estudiar la fauna i flora marines del litoral català, fomentar-ne la seva conservació i la dels seus hàbitats i transmetre la importància de la preservació dels ecosistemes marins i costaners del nostre litoral, posant un èmfasis especial a les espècies més amenaçades. Està formada per un equip de professionals amb una àmplia experiència en el món de la conservació i l’assistència a animals vius avarats a les nostres platges. Tots nosaltres treballem de forma totalment voluntària i compromesa amb aquests objectius perquè creiem fermament que podem llegar món millor a les properes generacions.

Proyecto Avistamiento y Fotoidentificación de cetáceos en la costa del Garraf

Proyecto Avistamiento y Fotoidentificación de cetáceos en la costa del Garraf

Con el proyecto de Avistamientos y Fotoidentificación de cetáceos en la costa del Garraf, la Associació Cetàcea quiere ampliar los conocimientos que se tienen sobre las especies que viven en la zona, que es clave para ayudar a promover medidas de conservación adecuadas. Nos ayudáis?
Ciencia y Tecnología / Ecología, Naturaleza, Ciencia
53
Aportaciones
2.040€
De 2.000€
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies