2015 — VERKAMI: 5 years of crowdfunding
×
Project in CatalàCastellano

Project description

Els diners que recaptem per sobre dels 25.000€ serviran per finançar més edicions!

Orientativament, per cada 10€ méspodrem imprimir 75 exemplars més **

Cada dia els diaris propietat de la banca inunden bars, oficines i llars amb l'objectiu de defensar els seus privilegis.

Per això volem fer una publicació massiva i gratuïta per respondre contundentment a aquesta manipulació constant. Per conquerir el carrer amb informació lliure.

Volem imprimir mig milió d'exemplars i repartir-los gratuïtament per tot Catalunya.

Creiem què és molt, molt, molt necessari. Mira:

La premsa està en mans dels bancs. Això no és cap secret i està perfectament estudiat i documentat per diversos investigadors i periodistes d'arreu del món. Pel que fa als diaris que trobem als nostres quioscos, la situació és aquesta:

Aquests són els diaris que omplen els carrers, els bars i els mitjans de transport, explicant la realitat segons la seva conveniència.
Un exemple: La Vanguardia –el diari més subvencionat de Catalunya i propietat del vicepresident de La Caixa– es reparteix gratuïtament als trens que agafem cada matí milers de treballadors:

Per això, fa 6 mesos, un grup de 1.619 persones vam decidir organitzar-nos i plantar cara. Entre tots vam finançar 4 edicions d'una revista de difusió massiva amb 145.000 exemplars per edició, convertint-nos en la publicació amb més exemplars de Catalunya... i fora del control de la banca. Aquestes són les portades de les quatre edicions que hem fet:

Llegiu les 4 edicions completes fent CLICK AQUÍ

L'objectiu: trencar el monopoli informatiu que la banca té al carrer cada matí. Calia fer el salt des dels blocs i les xarxes socials a les barres dels bars, a les sales d'espera del dentista, de la perruqueria, als vagons de trens, al metro o a la porta dels hospitals.

Gràcies a aquestes aportacions hem pogut imprimir un total 580.000 exemplars. Uns exemplars que s'han repartit a cada racó de Catalunya gràcies al treball voluntari de prop de 500 persones que han recorregut el territori per trencar el silenci de la premsa de la banca. Un treball emocionant, com es pot veure en aquestes fotos:

Així vam poder imprimir i fer arribar a centenars de milers de lectors arreu de Catalunya coses que no surten gaire a la premsa de la banca...

Calia fer una portada amb 145.000 exemplars explicant que els amos de Gallina Blanca i Pans&Company defrauden a Hisenda:

Calia explicar el que fan les "nostres" empreses a l'Àfrica mentre compren anuncis als principals mitjans:

Calia publicar 145.000 exemplars explicant això:

Calia portar aquesta informació a milers de bars, perruqueries i escoles d'arreu de Catalunya:

Calia fer una portada així i repartir-la per tot Catalunya tres dies abans que el PP anunciés la seva reforma fiscal:

I calia imprimir una portada amb 145.000 exemplars amb els logos de les empreses que s'emporten els diners als paradisos fiscals:

Calia imprimir a 145.000 portades la portada censurada d'El Jueves sobre el Rei Juan Carlos...

I també calia imprimir i repartir 145.000 contraportades explicant les estretes relacions de Juan Carlos amb les empreses de la banca:

Aquesta ha estat la primera etapa. Per continuar necessitem la teva col·laboració. Per això hem posat en marxa aquesta campanya de mecenatge.

Perquè la informació, o la paguem entre tots, o la paga La Caixa...

EXEMPLE 1:
La premsa de la banca no mossega la mà que li dóna de menjar

La Vanguardia i El Periódico de Catalunya són els dos principals diaris de Catalunya. Tots dos estan controlats per La Caixa. I això es nota. Cada dia aquests dos diaris posen nota a les personalitats del moment.

Alguns exemples de La Vanguardia:

EXEMPLE 2:
La premsa de la banca amaga els robatoris dels seus

El dia 21 de maig El País –el diari amb més exemplars d’Espanya– publica a tota portada que hi ha “polèmica social” per “la impunidad en Twitter” (*Portada 1*).
Però quan la “impunitat” beneficia els lladres de coll blanc, la cosa canvia. El 29 de maig un jutge declara culpables quatre directius de Caixa Penedès –entitat rescatada amb diners públics– per haver robat 28M€. La condemna: retornar els diners robats, sense multa i sense interessos. Al dia següent, la portada d'El País no deia res sobre el tema... (*Imatge 2*). Per a El País la veritable “polèmica social” i la "impunitat" no és que robar 28M€ surti gratis. El que de veritat alarma a la societat són els insults a Twitter...

Sobre la informació d'aquests escàndols al diari El País, el periodista Pere Rusiñol –que va treballar durant anys al diari– explica:

El diari La Vanguardia també és un gran lluitador contra la impunitat. Malgrat que la justícia va determinar que els acusats d’envoltar el Parlament no havien comès cap delicte, La Vanguardia feia una portada plena d'indignació:

Però què passa quan un jutge "condemna" a quatre banquers a tornar els 28M€ robats i els deixa marxar a casa? Un altre cop, sembla que tampoc n’hi ha per tant... A la portada de La Vanguardia ni rastre de la impunitat dels lladres de coll blanc. Això si, una foto ben gran d’un contenidor cremant durant els disturbis de Can Vies. De la violència dels que roben 28 milions, ni una paraula:

EXEMPLE 3:

La premsa de la banca fa pinya amb els defraudadors

Una de les causes reconegudes de les retallades als serveis públics és la caiguda d'ingressos fiscals. Malgrat això, el frau bilionari que cometen les grans empreses i fortunes no sembla important per als diaris de la banca.

L'**Observatori Crític de Mitjans** Media.cat ens explica que:

Més informació aquí

Perquè tot això no només ho paga la banca. També ho pagues tu!

La premsa de la banca rep subvencions milionàries dels governs. Subvencions pagades amb diners públics que van directament a empreses privades.

L’arribada al Govern d’Artur Mas va ser una gran notícia per a les arques dels grans grups de comunicació. Malgrat la crisi, al 2012 les subvencions van experimentar un important augment:

En total, el pressupost de subvencions a mitjans va passar de 6.000.000€ al 2011 a 9.400.000€ al 2012. Una situació que no és exclusiva de Catalunya [CLICK AQUÍ]

Nota: El Grup Godó –propietat del vicepresident de La Caixa– és l'empresa de comunicació més subvencionada d'Espanya. Al 2011 la Generalitat va aprovar una subvenció de 5,5M€ per a la rotativa de La Vanguardia. Més informació [aquí]

Això és el que sabem. Moltes altres partides són ocultes... Un fet que es repeteix arreu d'Espanya com es pot comprovar fent CLICK AQUÍ

I per si fos poc, cal afegir la publicitat institucional... que també la pagues tu:

NOTA: Aquestes xifres (només d'un semestre) no inclouen la publicitat institucional pagada per administracions locals i diputacions. Uns contractes que també solen ser [molt sucosos]. Com en el cas de les subvencions, el cas de la publicitat institucional es dona arreu d'Espanya

Vist tot això, la pregunta és: ens podem fiar del que ens expliquen?

Diversos experts ho tenen clar:

=============================================================

Les persones que fem el cafèambllet creiem que la informació lliure és una eina imprescindible per canviar les coses, per posar llum i per trencar el poder de les grans corporacions.

Per això estem construint un mitjà independent que arribi massivament. No només a qui paga sinó a tothom. I aquesta és una de les coses que més ens agraden del projecte:

No t’estem demanant que et subscriguis per rebre una revista amb informació. T’estem demanant que ens ajudis a què la informació que amaguen els grans mitjans de comunicació arribi a tot arreu. Això és just el que el poder no vol.

PARLEM DE DINERS: TRANSPERÈNCIA TOTAL

Quan demanes diners a la gent, hi ha dues coses imprescindibles:

1) Esforçar-te molt a fer la feina el millor que saps (i una mica més):la feina que hem fet està disponible per a que pugueu jutjar-la. Estem satisfets del que hem fet amb els recursos que teníem. Però som conscients que es pot millorar. En això estem treballant.

2) Donar comptes fins a l'últim cèntim del que fas amb els diners: aquí teniu tota la informació: factures, extractes bancaris, contractes, informe econòmic sobre els impulsors, etc:

L'objectiu d'aquesta campanya de Verkami és aconseguir els diners necessaris per a poder fer quatre edicions més. Per continuar explicant el que va malament:

I per donar visibilitat a tot allò que planta cara i que ofereix alternatives:

Un procés continu que volem que sigui obert en tot moment. Per fer-ho possible, la idea és desenvolupar processos de col·laboració que permetin debatre i treballar en una redacció on-line.

Un exemple de com funciona la redacció oberta el podeu veure aquí, on centenars de mecenes van participar en la discussió sobre com havia de ser la portada de la tercera edició.

PAD

Actualment, estem treballant per millorar i potenciar aquesta redacció oberta, obrint nous canals de participació.

Tenim moltes ganes de seguir fent aquesta feina. Creiem que la informació lliure és fonamental per millorar la vida de tots nosaltres. Creiem que cada exemplar és una oportunitat de canviar el món. Si t'agrada el projecte, ajuda'ns. Si t'agrada molt, digues-li a les persones del teu entorn que ens ajudin!

Si teniu qualsevol pregunta, podeu fer servir l'espai de preguntes i respostes de Verkami, escriure'ns un mail a calsubscriptors@gmail.com o enviar-nos un WhatsApp al 686 99 11 37.

Moltes gràcies!

Marta i Albano

 

Share the project with your friends

Publish the project widget
Select the best widget for your website. Simply copy and paste!


Q&A(8)

 • Ho lamento pero no trobo el num de compte, em podeu enviar el link de la pagina de pagament i les dades bancaries?He llegit que heu finalitzat aquest projecte, es millor esperar al proper o podem fer l'aportació igual i rebre les revistes?Gracies!

  Made by Carme Ruela(Catac Mataró)

  Gràcies a tu per l'interès! Envia'ns un correu a cafeamblletcatalunya@gmail.com i t'expliquem les diferents opcions per començar a rebre el cafèambllet des de ja.

 • Decidme las condiciones para los "anunciantes"

  Made by kino herrero

  Tenemos un código ético de anunciantes. Escríbenos a caldistribucio@gmail.com para más información

 • I amb els que som de fora de Catalunya? L'enviament a casa estaria igualment inclós? Seria dels 4 números nous? Sóc de València. Per altra part, la redacció 'oberta' permet que els lectors també puguem escriure articles? Gràcies i ànims!

  Made by Laura

  Estarem molt contents d'enviar-te el cafèambllet a València! Està inclòs l'enviament a qualsevol punt de l'Estat espanyol i Andorra (diuen les condicions de Correus) i qualsevol donació al verkami inclou els propers 4 números.

  La redacció oberta permet proposar i debatre sobre temes i enfocaments a tractar, però, com podeu veure, la secció d'opinió que tenim és molt petita, més que res per manca d'espai, i estem buscant maneres de poder atendre totes les peticions d'articles.

 • Vivo en Cubelles, he tenido acceso a los dos primeros números de cafèamllet.com en papel impreso, la/s personas que hacían el reparto ya no son al municipio, como puedo colaborar para que el periodico este presente en Cubelles.

  Made by Juan Ulloa Bolivar

  El cafèambllet se distribuye por toda Catalunya gracias a una red de colaboradores que lo hacen posible. Sin ellos y ellas serviría de poco imprimir 145.000 ejemplares. Para formar parte de la red de distribución del cafèambllet, escribe a: caldistribucio@gmail.com

 • Estaria be saber a quins llocs o biblioteques tenen el diari. Ojala a totes les biblioteques publiques de catalunya hi hagues els 4 exemplars ;)

  Made by Anonim

  Ens agradaria que així fos. El cafèambllet a cada biblioteca de Catalunya! Si ens voleu donar un cop de mà per fer-ho possible, podeu anar a biblioteca que tingueu més a prop de casa i fer una sol·licitud de subscripció al cafèambllet. Nosaltres ja els hem enviat tota la informació perquè ho puguin fer.

 • Hola! Ara el lio me l'he fet jo. Els subscriptors els seguiu mantenint, si tot tira endavant, o per col.laborar ara s'ha de participar al verkami. Les dues coses foren massa per a la meva economia. Gràcies per la vostra gran tasca

  Made by Xavier Moner Tomàs

  Hola Xavier: si ja t'has donat d'alta com a subscriptor ja està. Aquesta campanya de Verkami té com a objectiu completar el pressupost que no podem cubrir amb les subscripcions! I gràcies a tu perquè la nostra "gran tasca" no existiria sense la participació de tots! Albano

 • Buenos días, estoy algo confuso pues me apunté para mantener las ediciones en papel del CALl después de la primera tanda de cuatro, pero ahora no sé si esta nueva iniciativa nos incluye. ¿Podéis aclararlo? Gracias

  Made by Ruy

  Hola Ruy: esta campaña que abrimos ahora es para financiar los siguientes números. Si participaste en el primer Verkami, has financiado los primeros cuatro números. Si nos quieres echar una mano con los siguientes, ahora es el momento! ;-) Si persiste la duda puedes escribirnos a calsubcriptors@gmail.com! Gracias por la confianza! Albano

 • Hola, em dic Joël, acabo de fer una aportació. El numero 4 estarà disponible en pdf? És que en paper no el vaig poder llegir. Gràcies

  Made by Fetitxe 13

  Hola Joël! El número 4 s'ha començat a repartir ahir al matí. Al llarg dels propers dies anirà arribant arreu de Catalunya. Al llarg d'aquest matí estarà disponible en PDF el número 4 i les notícies en format web. A veure què et sembla! Albano

If you want to know more, Ask a question.

En un país normal, el poder té por de la premsa.

En un país normal, el poder té por de la premsa.

En un país normal, el poder teme a la prensa

Raised €0
of €25,000
0% funded
Funding unsuccessful
Cada dia els diaris propietat de la banca inunden bars, oficines i llars amb l'objectiu de defensar els seus privilegis. cafèambllet proposa crear una publicació massiva i gratuïta, amb mig milió d'exemplars per respondre contundentment a aquesta manipulació constant.
Cada dia els diaris propietat de la banca inunden bars, oficines i llars amb l'objectiu de defensar els seus privilegis. cafèambllet proposa crear una publicació massiva i gratuïta, amb mig milió d'exemplars per respondre contundentment a aquesta manipulació constant.
Cada día los diarios propiedad de la banca inundan bares, oficinas y hogares con el objetivo de defender sus privilegios. cafèambllet propone crear una publicación masiva y gratuita, con medio millón de ejemplares para responder contundentmente a esta manipulación constante.
Created in: Breda

Thanks! This crowdfunding campaign ended on November 8, 2014.

 
 • Pledging €10
  0 PATRONS

  · Fas possible que la publicació arribi a 160 centres de treball.
  + Menció com a mecenes al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €15
  0 PATRONS

  PACK BARS
  · Fas possible que la publicació arribi uns 240 bars.
  + Menció com a mecenes al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €20
  0 PATRONS

  PACK BIBLIOTEQUES
  · Fas possible que la publicació arribi a 320 biblioteques.
  + Menció com a mecenes al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €25
  0 PATRONS

  PACK ESCOLES
  · Fas possible que la publicació arribi a 400 escoles.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €30
  0 PATRONS

  PACK BOTIGUES
  · Fas possible que la publicació arribi a 480 botigues.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €40
  0 PATRONS

  PACK AJUNTAMENTS
  · Fas possible que la publicació arribi a 640 oficines municipals.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €51
  0 PATRONS

  PACK SANT JOAN DESPÍ
  · Financies la impressió de 810 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Sant Joan Despí.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €58
  0 PATRONS

  PACK LLORET DE MAR
  · Financies la impressió de 928 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Esplugues del Llobregat.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €69
  0 PATRONS

  PACK LLORET DE MAR
  · Financias la impresión de 928 ejemplares, lo mismo que pone La Vanguardia en una ciudad como Lloret de Mar.
  + Mención como mecenas en una de las 4 ediciones en papel de 145.000 ejemplares y en la web www.cafeambllet.com (Opcional)
  + Contraseña para participar en la Redacción Abierta On-Line
  + PDF 3 dias antes de salir a la calle.
  + Invitación a 1 de las 4 presentaciones-pica-pica de cada edición.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €82
  0 PATRONS

  PACK VILANOVA I LA GELTRÚ
  · Fas possible imprimir 1.312 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Vilanova i la Geltrú.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €92
  0 PATRONS

  PACK CASTELLDEFELS
  · Fas possible imprimir 1.440 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Castelldefels.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €115
  0 PATRONS

  PACK SANT CUGAT
  · Fas possible imprimir 1.840 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Sant Cugat.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €153
  THERE ARE 50 REWARDS LEFT (OF 50)

  PACK ANUNCIANT
  · Anuncies la teva empresa o activitat a un número de la que serà la publicació amb més exemplars de Catalunya. Mig faldó. (Si ets La Caixa no et pots anunciar, ho sentim! ;-) (Consultar condicions per a poder anunciar-se)
  + Fas possible imprimir 2.448 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Reus.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €153
  0 PATRONS

  PACK REUS
  · Fas possible imprimir 2.448 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Reus.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €205
  0 PATRONS

  PACK CEBRIÁN
  · Fas possible imprimir 3.280 exemplars, el mateix que ven el diari El País a Sabadell.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €223
  0 PATRONS

  PACK PEDRO J
  · Fas possible imprimir 3.568 exemplars, el mateix que posa el diari El Mundo a les quatre capitals catalanes.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €300
  0 PATRONS

  PACK DIARI ARA
  · Fas possible imprimir 4.992 exemplars, els mateixos que el diari Ara ven Barcelona.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €353
  0 PATRONS

  PACK CAVERNA
  · Fas possible imprimir 5.648 exemplars, el mateix que venen a Barcelona El Mundo i l’ABC plegats.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €401
  0 PATRONS

  PACK L’HOSPITALET
  · Fas possible imprimir 6400 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com L’Hospitalet de Llobregat.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €511
  0 PATRONS

  PACK ZETA **
  · Fas possible imprimir 8176 exemplars, quatre vegades més dels que ven El Periódico de Catalunya a Tarragona.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la **Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €998
  0 PATRONS

  PACK GODÓ
  · Fas possible imprimir 15.968 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a L’Hospitalet, Badalona i Terrassa.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

 • Pledging €2,312
  0 PATRONS

  PACK BARCELONA - GODÓ ULTIMATE
  · Fas possible imprimir 37.000 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a Barcelona.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.
  + Rebre la revista a casa

Thanks! This crowdfunding campaign ended on November 8, 2014.

 

Featured project by Crític

Project creator

Foto de cafèambllet
cafèambllet
Gràcies a les subvencions milionàries, la publicitat institiucional i els crèdits de la banca, La Vanguarida és el diari amb més exemplars:140.000 exemplars per edició. Bé, la proposta que us volem fer és imprimir... Read more
cafèambllet has 2 other projects in Verkami. You can find more information at http://www.cafeambllet.com