❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Jordi Sandalinas Acoustic Project - "Sons of Orion" - Come to Orion!!!!

Proposta de crowdfunding destinada a cobrir les despeses relacionades amb la gravació, producció, masterització, diseny gràfic del projecte, promoció, distribució i marketing del projecte, manteniment online i un possible video promocional si l'economia ho permet

jordi sandalinas

Un proyecto de

Categoría

Rock / Pop

Creado en

0
segundos
1
Aportaciones
20€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Història del projecte

Fins ara he aconseguit gravar la primera part del proper disc anomenat Sons of Orion amb fons propis tot el que he pogut i més però arriba un moment que necessito l'ajuda de tots vosaltres per poder acabar l'àlbum, la masterització, diseny artístic del nou treball i la promoció i distribució del disc.

Enregistrar un àlbum a Suècia és una tasca molt difícil i complicada ja que es necessita molt de temps, dedicació, il.lusió i esforç per fer-ho. També per circumstàncies que impliquen a la indústria discogràfica mundial, actualment s'ha de fer un nou canvi de mentalitat per apropar l'artista al públic en general i el crowdfunding és una de les eines que són més útils.

Objectius

Hem intentat fer un projecte el més proper a la gent possible que inclou des de l'enviament per internet de fotografies dedicades fins a partitures, masterclass, concerts privats o visites a l'estudi de gravació. Tot i això, intentaré fe el possible per que tothom quedi el més satisfet respecte a la meva música i escoltaré totes les opinions que manifesteu per facebook, tot i que el disc ja té una línea marcada.

En cas de que sobrin diners i es superi la quantitat prevista destinarem els diners per gravar un video promocional on surtiran als crèdits totes aquelles persones que ens heu ajudat. Fins i tot, per les persones que ens ajudeu, no descarto que aparegeu en un possible video promocional i finalment es fa com a public de sala i montem un directe tots junts. Però bé, ja veurem com es desenvolupa tot, no vull prometre res que després no passi per no decebre a la gent.

Un regal només per començar.

Per tots aquells que heu cregut amb mi i que esteu llegint aquestes línees ja us dono les gràcies i podeu decarregar-vos no 1 sinó 3 cançons de forma gratuïta ARA MATEIX i ho pogueu compartir amb els vostres amics de facebook o twitter

Podeu accedir-hi mitjançant el seguent enllaç

A sobre teniu el video del single digital anomenat "Aquell Estiu" que si tot va bé, formarà part del nou disc que sortirà gràcies a la gentilesa i recolzament de Picap

Calendari previst

Setembre 2014.- Fi de la producció de Sons of Orion als Svanerö Studios a Uppsala (Suècia)

Octubre 2014.- Masterització a càrrec de l'Andy Horn (Alemanya)

Novembre 2014.- Entrega a la discogràfica del master

Desembre'14 / Gener 2015.- Possible sortida de l'àlbum (normalment solen trigar uns mesos més en funció del calendari o full de ruta promocional de la discogràfica. De totes maneres intentarem apropar als mecenes la nova música el més aviat possible de la millor manera..

Condicions particulars de la present campanya

1) La persona que participa (donant/patró) en la promoció aportant diners i rep a canvi la recompensa descrita a partir de la conclusió de la campanya de crowdfunding, i dona el permís per que el seu nom es posi en la web i al llibret del nou cd i autoritza la recepció d'emails a la seva adreça.

2) La presència en la web té un mín. temporal de 2 mesos a comptar des de que, un cop acabada la campanya de crowdfunding, s'actual.litza la plana web www.jordi.sandalinas.com

3) Les ofertes són fins a la fi d'existències; en cas de que no es pugui complir amb alguna d'elles es farà un oferiment equivalent o es tornaran els diners al donant, sense cap més obligació per part de l'artista.

4) Més enllà, el donant eximeix de qualsevol responsabilitat per qualsevol retard que hi hagi tal i com poden estar motivats per les condicions del mercat actual. Respecte a l'exactitud de les partitures, l'artista ha intentat fer-ho com millor ha sabut i podrien no ésser 100% acurades però el valor és sentimental respecte a la vàlua que tenen com a testimoni del treball de l'autor. S'entreguen en format digital pdf, dedicades i signades. Estan fetes amb powertab editor.

5) L'artista es reserva el dret de canviar el nom del nou disc o de qualsevol de les cançons en tot moment o anul.lar la campanya.

6) Pel que fa a l'oferta de donació de 1000 eur. El patró o donant correrá amb les seves pròpies despeses com per exemple: viatge, manutenció i allotjament. El concert en directe es farà durant la visita a l'estudi per evitar més despeses.

7) El donant/patró eximeix de qualsevol responsabilitat a l'artista en cas de no poder ajustar-se a l'oferta que es fa per la circumstància que sigui. Es tornaran els diners al donant/patró, el qual no té dret a reclamar res més.

+ Info

Podeu afegir-me com a amic de Facebook

També podeu visitar la meva web www.jordi.sandalinas.com

Aquest és un camí totalment nou per a mi així que espero fer-ho el millor possible.

Una abraçada a tots i merci de veritat per confiar i recolzar la música, és tot el que tenim,

Jordi
(Agost de 2014)

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Copias de CD's

    Copias de CD's

    más de 9 años

    Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios? En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!! Un saludo, Isaac Dios - [email protected]

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies