❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Celebració del 25è aniversari de l'Odó i l'Emma, gegants de la Roca del Vallès

Enguany, l'Odó i l'Emma, gegants de la Roca del Vallès estan de celebració, ja que fa 25 anys que van arribar a la Vila. La festa grossa arribarà el proper dissabte 6 de setembre, vigília de Festa Major, on gaudirem amb cercaviles, mostres de balls, convidats molts especials, i moltes sorpreses!

GegantsLaRoca

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
4
Aportaciones
70€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte

Aquest projecte s'ha pensat per ajudar a la Colla de Geganters de la Roca del Vallès (associació cultural sense ànima de lucre) a realitzar la festa de celebració dels 25 anys de vida de l'Odó i l'Emma, gegants de la Roca del Vallès.

La celebració tindrà lloc el proper dissabte 6 de setembre, durant tot el dia, iniciant de bon matí amb unes matinades i finalitzant amb un espectacle teatralitzat al vespre, passant per jocs infantils i activitats per a menuts durant el matí, concert vermut amb ELS LAIETANS, plantada de gegants a la tarda, cercavila i mostra de balls al finalitzar.

Un dia gegant que ens agradaria compartir amb tu! Però per a fer-ho realitat necessitem del teu suport.

Ens ajudes a fer del 6 de setembre una data inoblidable? :)

A què destinarem les vostres aportacions

Assolint el finançament necessari, aquest es destinarà íntegrament en fer realitat la festa de celebració dels 25 anys de l'Odó i l'Emma del proper dissabte 6 de setembre.

Tanmateix també hi haurà una partida per a restaurar i posar ben macos l'Odó i l'Emma per a la ocasió.

Calendari previst

Les recompenses s'entregaran el mateix dia 6 de setembre, coincidint amb el concert vermut que tindrà lloc a les 12 del migdia, a la plaça de Can Torrents.

+ Info

Facebook
Bloc
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies