❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Stratos eye, Un salt per la Llibertat

Aquest projecte té com a objectiu enlairar el primer ninot amb l'Estelada que es llançarà des de l'estratosfera. Al dia de l'enlairament es durà a terme també la primera Estelada de Globus construïda amb la col·laboració de totes les persones assistents.

Pol Rosset

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
91
Aportaciones
2.602€
De 2.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Stratos eye, Un salt per la Llibertat te com a objectiu enlairar el primer ninot que es llançarà des de l’estratosfera: tal i com ho va fer en Felix Baumgartner, RedBull Stratos, però en format reduït. Coincidint amb la commemoració dels tres-cents anys del 1714, enlairarem el primer ninot català que portarà l’Estelada a l’estratosfera i es llançarà des d’allà dalt.

Al mateix temps organitzarem la Primera Estelada de Globus d’heli. Tota la gent que assisteixi a l’esdeveniment podrà inflar un globus (blau, vermell, groc o blanc) per formar una gran Estelada amb Globus. Aquesta s’enlairarà conjuntament amb el globus gran que portarà la càpsula amb el nino i les càmeres de filmació.

Cada globus portarà lligat un cordill on cada assistent podrà lligar-hi una petita cartolina, que es proporcionarà al dia de l’enlairament, on hi podrà escriure el desig que vulgui enlairar.

Amb les gravacions obtingudes es realitzarà un vídeo final de difusió de la causa catalana: serà el primer ninot que es llançarà des de l’estratosfera de la història i serà català, i també, la primera Estelada de Globus de la història.

Podeu seguir el projecte i trobar tota la informació actualitzada al Web, Facebook i Youtube d'Stratos eye.

ASSISTIR A L'ESDEVENIMENT

Convidem a TOTS/ES els mecenes i a totes les persones que se sentin identificades a venir a l'esdeveniment. Només cal que us apunteu enviant aquest Formulari per una bona organització. Només calen dos minuts!
Més informació.

CALENDARI

El dia de l'enlairament serà el 12 de Juliol (si el temps ho permet).

Està previst fer-ho a la pista de futbol de Cardona. Hem triat aquesta ciutat principalment perquè pensem que té un gran pes i atractiu històric (va ser l'últim punt de Catalunya que va resistir a les tropes borbòniques) i perquè està al centre de Catalunya.

FINANÇAMENT

Aquest projecte es finançarà en la seva totalitat a través del micro-mecenatge.

  • Si trobeu interessant aquest projecte i hi voleu donar suport econòmicament us estarem molt agraïts.

  • Si veniu a l'esdeveniment us demanem de fer una mínima aportació. El preu d'un globus (una persona) per l'Estelada de Globus més l'heli que cal per inflar-lo te un cost de 2€, però també podeu col·laborar en la despesa global del projecte.

Els mecenes amb una aportació de més de 10€ també tenen dret a globus (a venir a l'esdeveniment) tot i que no s'especifica a les aportacions, ja que les recompenses són acumulatives. Si voleu que no surti el vostre nom al projecte, encara que així ho especifiqui la recompensa, ho respectarem i quedareu en l'anonimat.

Vídeo del primer enlairament Stratos eye

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les aportacions rebudes a través de Verkami (única font d'ingressos) es destinaran a comprar:

  • Els GPS necessaris per seguir i recuperar la càpsula.

  • Les càmeres incorporades a la càpsula que permetran gravar tot l'enlairament.

  • El globus d'heli per la càpsula i l'heli necessari

  • Els globus i heli necessari per tots els participants que formaran l'Estelada de Globus.

El pressupost està pensat per cobrir totes les despeses de l'enlairament del ninot i un màxim de 600 globus (persones) per l'estelada de globus. Si es supera el nombre d'inscripcions per l'esdeveniment serà necessari incrementar el pressupost (2 euros per globus+heli).

Si s'aconsegueix cobrir la totalitat del cost del projecte, els diners de les aportacions que el sobrepassin, s'oferiran a l'Assemblea Nacional Catalana.

VOLEU COL·LABORAR AMB EL PROJECTE?

Si, a part de fer-ho econòmicament, voleu col·laborar d'alguna altra manera amb el projecte, trobareu informació de com fer-ho al nostre web a l'apartat: Vols col·laborar? Moltes gràcies!

Vídeo del segon enlairament Stratos eye

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies