❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

XX Festival Sant Rock

Dues nits de bona música i bon ambient a Olot (Girona), concretament el dissabte i divendres 11 i 12 de Juliol! En una situació inigualable com és el paratge de les fonts de Sant Roc d'Olot, el festival consta d'una nit d'electrònica i una altra de rock. Apte per a tots els públics!

Categoría

Creado en

0
segundos
4
Aportaciones
41€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

XXè Festival Sant Rock

Formem part de l'Associació de joves Gos de Sant Roc, una entitat sense ànim de lucre creada amb la voluntat d'oferir una nova oferta lúdica i d'oci a la nostra ciutat. Alhora ser una plataforma per a donar a conèixer alguns dels nombrosos grups musicals que han anat sorgint a la ciutat d'Olot i a la comarca de la Garrotxa. Intentem potenciar la música alternativa entre els joves com també els músics que la realitzen, fomentar la música a la nostre societat i participar activament en el barri i dinamitzar-lo amb activitats.

Una de les activitats més importants que realitzem cada any des de 1995 és un festival musical de dues nits (divendres música electrònica i dissabte música de diversos estils, sobretot rock) a l'estiu, totalment gratuït.

Aquest any l'associació de joves Gos de Sant Roc d'Olot (Girona), celebrem el nostre XXè aniversari i per això, volem dur a terme un festival més gran, amb grups de major renom i amb un major nombre d'activitats culturals.

Per això ens ha semblat una bona idea i una interessant oportunitat unir-nos al micromecenatge a Verkami, per poder tirar endavant el nostre projecte ja que al ser una entitat sense ànim de lucre i en els temps que estem se'ns fa realment difícil assolir els nostres objectius econòmics. Per això la teva ajuda ens és indispensable!

Tal i com hem comentat, aquest any el Festival Sant Rock es celebrarà el divendres 11 i dissabte 12 de juliol en un esplèndid paratge natural com són les Fonts de Sant Roc d'Olot (Girona).

La nit del divendres és una nit on la música electrònica n'és la protagonista. Aquest any comptarem amb la presència dels següents DJs:

Pel que fa a la nit de dissabte, nit alternativa amb música de diferents estils, aquest any el cartell estarà compost per els següents grups:

El matí del dissabte durem a terme una cercavila per Olot en la qual presentarem el nostre "Gos", la mascota de l'associació.

A més a més, com cada any, el dissabte al migdia realitzem un dinar multicultural on diferents entitats d'Olot cuinen per tots els comensals que hi vulguin assistir. A més, aquest any, comptarem amb la presència de la colla castellera d'Olot, els Xerrics, entre d'altres activitats que s'oferirà al nostre públic.

Ajuda'ns a fer-ho possible i a poder fer d'aquest XXè Festival una bona festa d'aniversari per a celebrar els XX anys que ja portem a les nostres esquenes! I a fer que això no pari, que podem gaudir any rere any del festival amb bona música, bona companyia i bon ambient, com és el Festival del Gos de Sant Rock!

Cal comentar que les recompenses s'entregaran els mateixos dies del festival o, en casos que no sigui possible i ens sigui demanat, seran enviats.

Moltes i moltíssimes gràcies!!!! Gràcies a gent com tú farem possible el XXè Fetsival!!!!

Si voleu més informació nostra, podeu accedir al Facebook del Gos

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies