❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Robòtica de serveis

Durant anys la robòtica ha anat avançant, però la que és aplicada en entorns al servei i l'assistència a les persones encara està molt en etapes molt primerenques. El nostre equip REEM@LaSalle està format per quatre persones que volen impulsar i ajudar en avançar en aquest àmbit de la robòtica.

reem@lasalle

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
2
Aportaciones
80€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Què Fem?

Som un equip de quatre persones que estem treballant en el desenvolupament del comportaments dels robots, dintre del camp de la robòtica assistencial i de serveis.

Estem realitzant un software per poder fer que els robots siguin més servicials en entorns domèstics, des de poder demanar que ens portin objectes fins a poder encarar situacions d'emergència i ajudar a superar-les, fent ús de les tecnologies més punteres en robòtica i intel·ligència artificial.

Tot aquest programari que estem fent és completament públic, el podeu trobar fàcilment al GitHub RoboCup 2014 i podeu seguir en directe el nostre treball i baixar-vos-ho quan vulgueu, sense cap problema.

Som partidaris de que el nostre codi sigui open-source, és adir, un programari lliure, on tot el món pugui , ja que el nostre principal objectiu és fer que el camp de la robòtica segueixi avançant. A més amb aquest codi lliure, volem col·laborar amb altres equips per seguir millorant tot aquest camp de robòtica assistencial i de serveis.

Què Volem Fer?

Portem un any desenvolupant un software destinat a la robòtica servicial i assistencial, ara és el moment de poder-ho a prova!

Cada any s’organitza un esdeveniment mundial de robòtica, la RoboCup, i és en la categoria de Home en la que participarem. En aquest esdeveniment se simulen situacions similars a les que podem trobar en un entorn humà real, i els robots han de ser capaços de superar-les.

La principal finalitat d’aquesta competició és el desenvolupament, investigació i difusió dels avenços en el camp de la robòtica mitjançant un seguit de proves. Cadascuna d’aquestes posa en pràctica unes habilitats diferents en forma de reptes a superar.

També hi ha força proves lliures, en les que cada equip presenta i comparteix amb la resta d’equips els coneixements adquirits i les seves àrees d'investigació.

Si voleu tenir més informació sobre la RobCup@Home, la nostra variant de la competició podeu consultar el següent enllaç:
RoboCup@Home

Què Necessitem?

Aquest esdeveniment només hi participa l’elit de la robòtica. Concretament hi participen 19 equips d'arreu del món d’Alemanya, Xina, Mèxic, Estats Units, d’entre altres, estan representats.

Podeu trobar més informació dels equips al següent enllaç: Equips Qualificats

A Què Destinarem Les Vostres Aportacions

Les vostres aportacions seran la nostra via per a poder anar a Brasil per tenir la possibilitat única de compartir coneixements amb els altres equips de robòtica, i, sobretot, poder aportar un petit gra de sorra en aquest món.

Calendari Previst

La competició dura 6 dies i se celebra a João Pessoa: comença el dia 19 de juliol, i acaba el 25 de juliol.

Els dos primers dies és de preparació (19 i 20), la competició en si dura 4 dies (21 al 24), i l’últim dia és el Symposium.

La idea és poder anar a Brasil el dia 15 o 16 de juliol com a molt tard per poder preparar la logística del robot i de l’equip.

Social Network

Per saber més coses del projecte i de nosaltres, i per poder actualitzar-vos contínuament, passem els links de les xarxes socials que utilitzem: Facebook - Twitter - Blog. Seguiu-nos!!

Sobre les recompenses

Ajudant-nos, tindreu disponibles diferents tipus de recompenses, i ho tindreu a al començament de Setembre :)

Samarretes

Una mostra de les samarretes, esperem que us agradi!

Adhesius

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Raquel Moreno

    Raquel Moreno

    9 años

    ¡Hola soy FlashGirl!

    ¿Puedo ayudarle con su campaña?

    Por $ 5 compartiré su enlace de campaña en Facebook + Twitter + Google +

    Esto le ayudará a obtener más visitas y posibles patrocinadores potenciales, a obtener una mejor posición aumentando su cr

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies