❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

10es JORNADES MUSICALS A L'ERMITA DE LA PIETAT

3er Verkami per a poder celebrar el 10è aniversari de les Jornades Musicals. 10 anys de viatges musicals arreu del Món lluitant contra les adversitats i amb l'objectiu d'enriquir esperits i descobrir nous Móns musicals. El Venjador de les Jornades i tu podeu fer possible aquesta excitant edició!!!

JMEP

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
91
Aportaciones
3.226€
De 2.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Volem celebrar lo 10è aniversari i necessitem la teua col·laboració!!!!

Si l'any passat van ser els alienígenes, aquest any l'amenaça ve d'una força fosca entestada en acabar amb la cultura independent. Aquest és el missatge.


“Any 2014. La cultura agonitza més que mai amenaçada per una suposada crisi econòmica que vol aniquilar la cultura independent.

Creadors i espais culturals s'organitzen en resistència per a lluitar per la seua supervivència unint esforços.

A un petit racó del planeta la lluita és aferrissada per a salvar la 10a edició de les Jornades Musicals....però les opcions s'acaben si no es prenen decisions determinants.

La cultura i les JMEP només poden ser salvades per un personatge mític amb super-poders.

Tu pots fer possible que el nostre nou super-heroi ens ajudi. D'enigmàtica màscara cornuda i extraordinaris poders, leotards de licra, capa voladora i calçotets de “borreguillo...”

Ell és: LO VENJADOR DE LES JORNADES!!!

VERKAMI i lo nostre super-heroi treballant junts per a veure en directe a:

GUILLAMINO & THE CONTROL Z'S, THE SLINGSHOTS, THE PEPPER POTS, MOYA KALONGO, CAUSTIC ROLL DAVE, MARINA BBFACE &THE BEATROOTS, TRANCE UNTES, MOSSÉN BRAMIT MORERA I ELS MORTS, ANIMALÍSTIC, CULS CULTS, GOODFELLAH DJ, Guillamino a la Classe de les Girafes....

Col·labora amb nosaltres per a aconseguir l'objectiu econòmic i guanya sucoses recompenses!!!”


Els concerts seran els diumenges del 8 de juny fins al 13 de juliol, el 10 d'agost i el 7 de setembre.

L'import aconseguit és imprescindible per a poder realitzar les contractacions de les bandes i no tenir pèrdues econòmiques. Els 2200€ demanats és una xifra inferior al que realment necessitem per a no tenir pèrdues.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies