❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Salvauth Park Final Mundial VEX Robotics Competition

L'equip Salvauth Park hem tornat a guanyar per segon any consecutiu la final estatal de la VEX Robotics Competition que ens dóna accés per anar a competir a la final mundial, que té lloc a Califòrnia aquest mes d'abril. Ens trobem amb dificultats financeres i animem a tothom a col·laborar.

Salvauth Park

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
39
Aportaciones
3.980€
De 3.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUI SOM

El nostre grup de robòtica es va formar l’any 2010. Està format per 14 nois i noies d’entre 11 i 17 anys que ens dividim en dos equips: els Salvauth Park i els Mini Salvauth Park. Cada dimarts i dijous després de classe ens reunim a casa els avis d’uns dels components de l’equip i, sota la supervisió de dos pares, fem diferents projectes de tecnologia.

QUÈ FEM

L’equip Salvauth Park hem guanyat per segon any consecutiu la final estatal del concurs de robòtica VEX ROBOTIC COMPETITION la qual cosa ens permet participar en el mundial que tindrà lloc entre els dies 23 i 26 d’abril a Anaheim (Califòrnia). L'any passat vam aconseguir quedar setens en skills programació autònoma.

En un any el nostre equip s’ha classificat per tres mundials de robòtica: dos de la VEX i el mes de novembre passat el mundial de la WORLD ROBOT OLYMPIAD a Jakarta (Indonèsia) en dos categories: Elementary iJunior High.

Tothom ens coneix per l'equip de les barretines, els grans "Salvauth Park" anem amb barretina vermella i els petits "Mini Salvauth Park" amb barretina lila.

PER QUÈ US NECESSITEM

Tirem endavant els nostres projectes gràcies a les aportacions econòmiques de petites empreses i particulars. A més a més organitzem casals de robòtica per a nens petits al centre cívic del Barri Vell. També durant les fires de Girona la Fira de Girona ens va cedir un estand on vam poder donar a conèixer els nostres projectes i recaptar diners venent productes fets amb l'impressora 3D.

Ara ens trobem que ens hem classificat per dos mundials en menys de sis mesos entre ells i que la despesa no la podem assumir perquè tots els diners que havíem aconseguit reunir per les activitats del curs els vam gastar per pagar el desplaçament a Jakarta.

Tot això ha comportat que necessitem mecenatge per competir a la final mundial de la VEX i per desenvolupar tots els altres projectes que tenim en marxa.

La competició té lloc entre el 23 i 26 d'abril i l'entrega de recompenses es faria abans de finals de maig.

MÉS INFORMACIÓ

Visiteu la nostra pàgina web salvauthpark.com

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Salvauth Park

    Salvauth Park
    Autor/a

    10 años

    aiiii, la impressora ja està imprimint... Què serà? Que serà?

  • Laura

    Laura

    10 años

    Tinc curiositat per saber quina és la figura que fareu com a recompensa. Ho podeu dir?
    Ànims i molta sort!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies