❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Xufa Rock 2014 #hortaFriendly

El Xufa Rock és un festival que te lloc la nit de Sant Joan a la Platja de La Patacona d'Alboraia. Enguany amb La Gossa Sorda, La Pato, Smoking Soul's i una confirmació que es farà pública a principis de juny. A més XUFA KIDS per als més xicotets i XUFA i FOC amb un correfoc màgic i molt, molt més!

Xufa Rock

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
35
Aportaciones
885€
De 6.969€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

POSEM L'HORTA AL MÓN

El Xufa Rock és un festival organitzat per l'associació Llaurant Cultura amb la voluntat de promoure l’horta i els seus valors com a bé intangible propi dels valencians prestant especial atenció en la promoció del valencià i desl productes propis com la xufa, l'orxata i els seus derivats.

El Xufa Rock és molt més que un concert, molt més que un festival, és l'esperit #hortafriendly. És la voluntat d'oferir un entreteniment cultural integral, de plena qualitat, sostenible i totalment competitiu és la ferma convicció d'esdevenir l’altaveu de la barreja d'avantguarda i tradició de la comarca de l'Horta.

Amb 5 anys a les esquenes i una edició passada que va acollir a més de 7000 persones que presenciaren el desé aniversari d'Orxata, enguany us presentem un projecte ambiciós, que requereix de la vostra ajuda. Junts tindrem una nit orgàsmica! Junts fem Xufa Rock! Junts farem història!

Tornem a la PLATJA DE LA PATACONA a ALBORAIA la NIT DE SANT JOAN (23 de juny) amb les activitats de sempre i moltes més. Tot a la vora de la mar.

El projecte que us presentem pensa en tots, actuacions per als més menuts, actuacions per als més grans, correfoc, i una promoció continua de productes de l'horta.

La nit la protagonitzaran:


  • LA GOSSA SORDA ( flamant presentació del nou disc a l'Horta).

  • LA PATO (la indiscutible orquestra valenciana!)

  • SMOKIG SOUL'S (el jove grup grup valencià més prometedor!)

  • Gran confirmació sorpresa a principis de juny!


A més XUFA KIDS amb RODAMONS TEATRE per als més menuts!

I CORREFOC amb Dimonis de Campanar per donar la benvinguda a l'estiu amb FOC I PÓLVORA!

Durant tota la jornada tindreu el Punt Xufa on es disposarà de menjar i beguda de productes valencians i sobretot de l'Horta valenciana, i molt especialment productes relacionats amb la xufa i l’orxata.

Potenciarem a més diverses campanyes llençades ja a la passada edició, com "Gaudim Mantenint Net l'Entorn" consistent en conscienciar al públic assistent al festival i minimitzar l'impacte mediambiental d'aquest (molt important donat que el Xufa Rock te lloc vora platja)

VOSALTRES PODEU FER-HO POSSIBLE!

RECOMPENSES

Cabasset del Pack Explosió Xufa Rock 2014:

Samarreta #hortafriendly Xufa Rock 2014:

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions aniran destinades a fer possible aquest festival de difusió de l'horta i dels productes propis. Amb les vostres ajudes pagarem principalment la producció del concert (equip de so i llums, generador de llum, vàters, seguretat, pólvora per al correfoc... )

RECORDEU QUE EL CONCERT ÉS GRATUÏT, les vostres aportacions i les barres són les que fan possible un projecte tan bonic.

CALENDARI

Les recompenses es repartiran entre la finalització del Verkami i la realització del Xufa Rock. Per a aquest efecte disposarem diversos punts de recollida a la comarca amb un punt principal a Alboraia. L'objectiu és fer-ho així per tal que el mateix dia del Xufa Rock la gent ja hi puga assistir amb les vostres recompenses.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

21 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Israel

    Israel

    casi 10 años

    Bon dia, estic interesat en anar. ¿Quin es el preu de la entrada?

  • Josep Enric

    Josep Enric

    casi 10 años

    A falta de menys d'una setmana, ja son sabuts els horaris de les actuacions?

  • Ignasi

    Ignasi

    casi 10 años

    Què passarà si no s'arriben als 6969€? No es farà el festival? Els mecenes tindran la recompensa igualment? I el disseny de la tovallola i les xancletes es pot veure a algun puesto?

  • Xufa Rock

    Xufa Rock
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola Paula, de moment només per ací ja que la producció serà en base a la quantitat de mecenes. Gracietes!

  • Paula

    Paula

    casi 10 años

    Hi haurà un punt de venda físic per poder comprar les samarretes i els cabassets?

  • Arturo

    Arturo

    casi 10 años

    Si no s'arriba, a l'objectiu dels diners, vol dir que es suspèn el xufa rock

  • taronges de la sang

    taronges de la sang

    casi 10 años

    Què passa si no arriba al preu fixat dels 6.000€?

  • Xufa Rock

    Xufa Rock
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola! Clar que sí, hi ha diversos packs que inclouen la samarreta i que són inferiors a la col·laboració de 70€, per exemple el PACK SAMARRETA #HORTAFRIENDLY que és el més barat. Entre eixe i el de 70€ hi han diverses opcions per tal que pugues escollir la que més s'adapte a la col·laboració que vulgues fer.

  • taronja d'horta

    taronja d'horta

    casi 10 años

    Si no col·labore amb el 70€ de recompensa, hi ha alguna manera d'aconseguir la camiseta??

  • Xufa Rock

    Xufa Rock
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola, al llistat de recompenses veuràs que hi ha tres packs amb samarreta que actualment és la manera més còmoda de fer-te amb ella. Si en vols més d'una o vols d'altres anys, pots posar-te en contacte a [email protected]

#01 / Presentem el cabasset #hortafriendly!

Ja comencem a rebre exemples de les recompenses que hem preparat per a vosaltres. Avui vos deixem el cabasset #hortafriendly inclòs al Pack Explosió Xufa Rock 2014.

Fet a mà especialment per l'ocasió per les artistes del Xufa Rock i La Xapisteria. Xics i xiques, podeu ser la sensació de l'estiu lluit aquest magnífic cabasset a la mar, als vostres passejos per l'Horta i a tots els festivals de l'estiu!

A que esperes?!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies