❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Catalans Want To Vote. Human Towers for Democracy

Digamos juntos a Europa que los catalanes queremos votar. Nos proponemos llevar más de 1000 castellers a 7 capitales europeas para reclamar el derecho a decidir. El 8 de junio a las 12h se construirán simultáneamente los Castells y se desplegarán pancartas con un lema democrático #CatalansWantToVote

Òmnium

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
3.589
Aportaciones
130.505€
De 120.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català, Deutsch, English, Português y Français

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El día 8 de junio, a las 12h del mediodía (hora catalana), 10 Colles levantarán Castells (torres humanas) de forma simultánea en lugares significativos de 7 capitales europeas y mostrarán un mismo lema para decir alto y claro que los catalanes queremos decidir nuestro futuro el 9 de Noviembre de 2014: Catalans want to vote!

El proyecto “Catalans want to vote. Human towers for democracy” quiere que cada uno de nosotros sea un altavoz del sentido más profundo de la democracia. A través de los Castells y de lo que representan, queremos hacer sentir nuestra voz en Europa y en el mundo para decir a los cuatro vientos que los catalanes queremos decidir democráticamente nuestro futuro como pueblo.

Los Castells, uno de los elementos culturales con más proyección internacional, declarados Patrimonio Inmaterial de la Humanidad por la UNESCO, simbolizan también el anhelo de los catalanes y las catalanas en este momento histórico: nos apiñamos, aprovechamos la diversidad y cooperamos para conseguir, con el esfuerzo de todos, llegar a tocar el cielo.

Las ciudades europeas donde se levantarán Castells y las Colles que lo harán posible, son, por orden alfabético:

Berlín, Xics de Granollers

Bruselas, Castellers de Vilafranca

Ginebra, Xiquets de Reus

Lisboa, Castellers de Sants

Londres, Colla Joves Xiquets de Valls

París, Colla Vella dels Xiquets de Valls

También se levantarán Castells en Barcelona a cargo de Els Castellers de la Sagrada Família (Plaça Gaudí) y Els Castellers de Barcelona, Els Minyons de Terrassa y Els Castellers de Sabadell (Plaça Sant Jaume).

Asimismo, todas aquellas colles que lo deseen, podrán sumarse al proyecto construyendo castells en sus poblaciones bajo el lema "Catalans want to vote / Volem votar".

Esta acción cultural y social habla por sí misma: todos estamos invitados, desde el más joven al más viejo, con camisas de todos los colores, des de la pinya ( la base del castell) hasta el pom de dalt (parte superior) , de la base hacia arriba. Un modelo de cooperación, un referente de superación y cohesión social. Un dibujo humano de quiénes somos y qué queremos los catalanes.

Este acontecimiento representa un esfuerzo conjunto de muchas personas y entidades de la sociedad civil catalana.

Está impulsado por Òmnium Cultural, entidad sin ánimo de lucro que trabaja para la promoción de la lengua y la cultura catalanas y la defensa de los derechos nacionales de Cataluña , con la colaboración de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

En este proyecto, sin embargo, tienen un papel relevante las colles que construirán castillos en las capitales europeas, las colles que lo harán en diversas ciudades catalanas, los Casals Catalans en el exterior y otros profesionales, entidades y voluntarios que trabajan para el éxito de la internacionalización del proceso catalán.

Entre todos y todas, de nuevo, haremos historia.

Nos podéis encontrar en

facebook: catalans want to vote

twitter: @omnium

instagram: @catalanswanttovote

Os invitamos a utilizar la etiqueta #CatalansWantToVote para difundir esta iniciativa en las redes sociales.

Compartid nuestras publicaciones y hagamos que nuestra voz se oiga más allá de nuestras fronteras.

NECESITAMOS TU AYUDA PARA EXPLICAR A EUROPA QUE LOS CATALANES QUEREMOS VOTAR DEMOCRÁTICAMENTE PARA DECIDIR NUESTRO FUTURO. TU LO PUEDES HACER POSIBLE. ¿ NOS AYUDAS?

Los datos de contacto que has consignado podran quedar recogidos en ficheros automatizados, cuyo responsable es Òmnium Cultural (Diputació, 276, pral. 08009 Barcelona, telèfon: 93 319 80 50) con CIF G08310070. Podrás ejercer el derecho a acceso, rectificación, cancelación y oposición de los datos, tal como contempla la LOPD, enviando una solicitud al correo electrónico [email protected]. ¡Gracias por ayudarnos a hacer realidad este sueño!

Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya • Comunitats Catalanes de l'Exterior • ANC Assemblees Exteriors • Catalans al Món.

ARA • El PuntAvui • Vilaweb • Nació Digital • Directe!cat • El Singular Digital • Racó Català.

Verkami • Bonpreu • Llet Nostra • Antaviana • Equity Point • Cooinda Travel • xfdigital • Joan Naveros.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

74 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pau

    Pau

    casi 10 años

    Hola, es poden recollir les recompenses totes al setembre? L'horari de recollida em va fatal per venir dues vegades...

    Cordialment

  • Jordi

    Jordi

    casi 10 años

    Bones,

    S'ha acabat ja el termini del Verkami i no he rebut cap correu amb les indicacions per a rebre les recompenses. Encara no els heu enviat? Gràcies!

  • Occhiali da sole Oakley Outlet Sito – Italia

    Occhiali da sole Oakley Outlet Sito – Italia

    casi 10 años

    Hai molto interessante observed points! ps decent site.

    Occhiali da sole Oakley Outlet Sito – Italia http://www.ristoranteletoile.it/

  • Estel

    Estel

    casi 10 años

    Les colles castelleres es paguen les despeses del viatge, i que la Generalitat us dona una megasubvenció encoberta via Casals Catalans per l'allotjament, en què us gasteu tants diners?

  • Òmnium

    Òmnium
    Autor/a

    casi 10 años

    Moltes gràcies per la seva pregunta.

    Donat que hi ha diversos comentaris en aquest sentit, en el qüestionari final que rebran els mecenes per a gestionar la recompensa, s'inclourà també l'opció a renunciar-hi.

    Moltes gràcies a tothom per l'esforç realitzat i fer possible que el 8 de juny de 2014 s'aixequin castells per a 'Catalans want to vote - Human towers for democracy'.

  • david

    david

    casi 10 años

    No sé si serien molts diners, però potser molts dels qui han fet la donació no els faria res prescindir dels regals. Aixi podriem incrementar els fons per a finançar els castells. Jo hi estaria disposat.

  • Òmnium

    Òmnium
    Autor/a

    casi 10 años

    Bon dia Pau i gràcies per la pregunta.

    Roma va ser una opció que, lamentablement, es va haver de descartar a darrera hora per problemes d'obres que s'han de realitzar precisament al lloc on s'havien estat tramitant els permisos.

    Moltes gràcies per fer pinya i fer possible aquest projecte.

  • Pau

    Pau

    casi 10 años

    Bon dia,

    Volia preguntar pel motiu que no fareu cap torre a Itàlia,

    Gràcies

  • Òmnium

    Òmnium
    Autor/a

    casi 10 años

    Xavier,

    Fins que no s'acabi tot el període de Verkami - el proper dia 10 de maig - i sempre i quan s'assoleixi l'objectiu (en el nostre cas ja ha passat!) no es faran efectius els cobraments via PayPal o targeta de crèdit.

    Un mateix usuari pot fer més d'una aportació. Cal tornar a entrar amb el nom d'usuari i novament triar quina aportació es vol fer. En finalitzar el període de Verkami enviarem un formulari per tal que els mecenes puguin triar amb quin nom es vol figurar. En aquell moment es podrà posar el nom de l'altra persona.

    Moltes gràcies per fer pinya i fer possible aquest projecte!

  • xavier

    xavier

    casi 10 años

    hola,

    1 paypal m'indica que aquest tipus de pagament es tracta d'un pagament amb "aprovació prèvia", però no se si es perque encara no s'ha efectuat o què però no el trobo

    2 des del meu usuari de verkami puc fer una aportació per una altra persona

#03 / “Catalans want to vote – Human towers for democracy” recapta 120.000 € i internacionalitzarà el dret a decidir

Gràcies a tots i cadascun dels mecenes que ho heu fet possible!

Aquest migdia hem arribat als 120.000 € de recaptació necessaris perquè milers de castellers internacionalitzin el dret a decidir el 8 de juny.

En només 29 dies, més de 3.250 mecenes heu participat en la campanya de microfinançament per fer l’aixecada simultània de castells a set capitals europees i a diverses ciutats catalanes. De fet, encara queden 11 dies per enfortir aquest projecte que impulsem des d’Òmnium Cultural i que reivindicarà el dret dels catalans a decidir el seu futur polític el 9 de novembre.


(Nou vídeo publicat avui mateix per difondre l’acció)

36 colles castelleres confirmades

L’aixecada simultània de castells en llocs simbòlics de Berlín,… leer más

#02 / El cost del projecte

El projecte “Catalans want to vote. Human towers for democracy” té una gran complexitat tècnica i logística, la qual cosa fa que les despeses previstes superin els 400.000 €. Aquestes despeses cobreixen, bàsicament, les següents partides:

• Desplaçament, transfers i allotjament de les colles castelleres a 6 capitals europees.
• Logística de l’acció a cada ciutat: tramitació de permisos, assegurances, seguretat, assitència mèdica, producció tècnica dels actes, materials…
• Comunicació internacional de l’esdeveniment: agències de premsa a cada ciutat, fotografia, producció audiovisual.
• Difusió: disseny gràfic, edició de materials i edició audiovisual.
• Organització i comunicació dels actes a Barcelona i altres poblacions catalanes.
• Coordinació tècnica del projecte.
• Gestió de la campanya de micromecenatge i recompenses als mecenes.

Està previst que aquestes despeses es cobreixin de la següent manera:
leer más

#01 / “Catalans want to vote”. Un esforç perquè tothom conegui el projecte.

Amics, amigues,

En només una setmana hem arribat als 83.710 € recaptats. Volem donar les gràcies a tots i cadascun dels 2273 mecenes que heu fet possible aquesta xifra espectacular.

En les primeres 24 h, el projecte "Catalans want to vote. Human towers for democracy"

va fer el rècord català de micromecenatge el primer dia, amb una arrencada que va superar totes les anteriors. En només 24 h es van assolir 900 mecenes, més de 30.000 € (el 25% de l'objectiu), 1.382 fans a Facebook i 7.213 visionats del vídeo a YouTube. Gràcies a tothom!

Encara ens falta, però, un darrer esforç per aconseguir els 120.000 € necessaris per fer viable aquest projecte. Per això us demanem que ens ajudeu a explicar el projecte fent arribar el web www.catalanswanttovote.cat a les persones que teniu més a prop: parents, amics, companys de feina, etc.

https://www.youtube.com/watch?v=_mr9zdXeMgY

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies