❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Magnetismes

MAGNETISMES és el nostre segon projecte com a companyia de teatre. La nostra primera obra "The Lonesome West" va ser un èxit gràcies als nostres mecenes. Ara tornem a necessitar el vostre suport per presentar Magnetismes al Teatre Gaudí. Ens acompanyeu?

rasteatre

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
68
Aportaciones
2.610€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUÍ SOM?

Ras Teatre és una jove companyia de teatre creada l’any 2011 amb l’entesa d’un grup de persones amb una mateixa visió de la professió i un compromís compartit. Des del primer moment vam tenir clar quin tipus de teatre volem fer. Ens interessa el teatre contemporani, que parli de les relacions humanes, que tracti de temes que ens preocupen, inquieten o commouen, on els personatges estan vius en tots el sentits.

Pel nostre primer projecte vam escollir The Lonesome West, de l’autor escocès Martin McDonagh, tant per la la història que narrava, un fort conflicte entre germans, com la manera de fer-ho. El muntatge va ser dirigit per la Pepa Fluvià i es va representar al Versus Teatre.

En la nostra primera producció The Lonesome West, la història se situava a la terra d'on és l'autor, i moltes de les coses que hi passaven venien marcades pels referents del territori i la seva manera de fer. Pel nostre proper muntatge, volíem seguir parlant de temes propers, però des d'una perspectiva més propera encara, que reflectís la nostra realitat més familiar i coneguda. En altres paraules, volíem també un text contemporani però a poder ser d'un autor de casa nostra. No calia que fos conegut, però sí que la seva història ens arribés. Vam fer una crida pública, penjant un anunci obert, i així va ser com va arribar a les nostres mans Magnetismes, d' Elisenda Guiu, una autora que aleshores no coneixíem i amb qui ens vam entrevistar tan aviat vam llegir el text. En aquella trobada, tots vam tenir clar que tiraríem endavant el projecte.

Capitanejats novament per la Pepa Fluvià, la nostra directora aviat engegaria la maquinària d'un engranatge molt més complex encara que l’anterior proposta, amb un repartiment actoral més ampli i una aportació audiovisual, encarregada a Josecho de Linares, que li dóna un nou matís a la proposta escènica. Als actors de l'anterior muntatge, Isidre Montserrat i Sergio Alfonso, s'hi sumen Ignasi Guasch i Ignasi Campmany, així com les actrius Cristina Solà i Ruth Llopis. Un gran equip dins del qual ja s’han creat unes sinèrgies positives que casen amb el títol de l'obra.

Magnetismes presenta uns personatges d’ara i aquí. Persones amb conflictes reconeixibles, en gran part perquè estan relacionats amb situacions que vivim a la societat i època on ens ha tocat ser. Feines de supervivència, relacions personals no compromeses, hipoteques impagables, o somnis trucats sobtadament... Són situacions que ens determinen maneres de fer i fins i tot de relacionar-nos amb els altres. Magnetismes parla de les dificultats per a ser feliç en un context més aviat hostil, on els obstacles apareixen molt més sovint del que probablement hem après a resoldre, i ho fa d’una manera desenfadada, amb situacions quotidianes en què ens podríem trobar qualsevol de nosaltres.

La proposta presenta un collage de tres moments, on sis personatges hauran de prendre una decisió que, de forma conscient o inconscient, també pot interferir a la vida dels altres. Una història d’històries en què una afecta l’altra, cap a un pol o un altre, de la mateixa manera que els seus protagonistes s’atrauen o es repel•len per una força inevitable

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Som una companyia petita i sense recursos. No tenim subvencions. La producció ha estat a càrrec de la companyia i les aportacions econòmiques personals dels seus membres. Cap persona de l'equip tècnic o artístic ha rebut cap compensació econòmica. A hores d'ara tenim l'oportunitat d'estrenar Magnetismes al proper mes d'abril al Teatre Gaudí de Barcelona i necessitem diners per a l'escenografia, l'atrezzo i el vestuari, per la producció de la part àudiovisual de l'espectacle, per llogar una sala d'assaig, per a la difusió de l'obra, per pagar la bestreta dels drets d'autor i per tal que el nostre equip tècnic i artístic, que està format per grans professionals rebi al menys una part de compensació per la feina i el compromís que han tingut i tenen en tot moment.

L'oportunitat d'estrenar al Teatre Gaudí suposarà la nostra consolidació com a companyia i l'embranzida necessària per a donar a conèixer la qualitat del nostre teatre i que, en un futur, molts més espectadors puguin gaudir de l'obra. Afortunadament tenim molts amics! A través de la nostra página de Facebook, de la nostra web i dels nostres contactes personals i professionals esperem aconseguir els mecenes i les aportacions necessàries per arribar al nostre objectiu.

CALENDARI

Actualment ens trobem ja en període d'assajos. L'estrena prevista és el 24 d'abril de 2014 al Teatre Gaudí. Les recompenses s'entregarien durant el període d'exhibició de l'obra que és fins al 8 de juny.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Autora: ELISENDA GUIU

Direcció: PEPA FLUVIÀ

Sara: CRISTINA SOLÀ

Jofre: IGNASI CAMPMANY

Marc: IGNASI GUASCH

Martina: RUTH LLOPIS

Lluís: SERGIO ALFONSO

Joan: ISIDRE MONTSERRAT

Ajudant de direcció: Xavier Lastra

Producció: RAS Teatre

Producció executiva: Sergio Alfonso i Isidre Montserrat

Disseny d’escenografia: Elisenda Rodríguez

Disseny d’il·luminació: Elisenda Rodríguez

Vestuari: Maria Tuset

Musica original: Sergio Alfonso

Fotografia: Ester Villaescusa

Disseny Gràfic: Dosbcn

Equip àudiovisual

Direcció: Josecho de Linares

Producció: Carlos Pequerul

Ajudant de direcció: Ander Iriarte

Director de fotografia: J Ivan Romero

Sonidista: Pablo Gregorio

Dir. Arte: Andrea Seoane

Vestuari: María Tuset

Maquillatge i Perruqueria: Xavi Valverde

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Benvinguts!

Avui estrenem el nostre projecte de Verkami! Us animem a col·laborar amb nosaltres per fer possible la nostra obra, que també es de tots vosaltres, i a que feu un cop d'ull als avantatges tan interessants que podeu obtenir en fer les vostres aportacions.

Gràcies per endavant!

RAS Teatre

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies