2015 — VERKAMI: 5 years of crowdfunding
×
Project in CatalàCastellanoItaliano

Project description

Cada dia els diaris propietat de la banca inunden bars, oficines i llars amb l'objectiu de defensar els seus privilegis.

cafèambllet proposa crear una publicació massiva i gratuïta per respondre contundentment a aquesta manipulació constant. Per conquerir el carrer amb informació lliure.

Les redaccions dels diaris estan plenes de grans professionals del periodisme. Però la propietat d’aquests diaris està en mans de la banca. Per això, avui a Catalunya, portades com aquestes són impossibles:

En comptes de d'aquestes portades, el que ens trobem és que dia rere dia la premsa ataca tot allò que li molesta:

I mentre manipula, criminalitza i ataca els ciutadans, la premsa lloa els banquers i els responsables de la situació actual:

I les seves pàgines es posen al servei del poder, atacant els ciutadans i amagant la corrupció dels seus:

La idea és criminalitzar la ciutadania i fer invisibles les seves lluites:

Ho fan per què són dolents? Ho fan per què no tenien prou informació? No. Ho fan perquè han de defensar els interessos de qui paga: la banca.

És la banca la que decideix les portades, la que escriu els editorials i la que tria els columnistes. La informació està en mans dels mateixos bancs responsables de les preferents, de les clàusules abusives i dels paradisos fiscals.
Són ells que cada matí posen milers d'exemplars plens de mentides a cada bar, a cada oficina, a cada tren…

Les persones que fem la revista cafèambllet creiem que és fonamental defensar-nos d'aquesta situació. Creiem que podem començar a fer front als mitjans de la banca. Per això us volem fer la següent proposta:

La Vanguardia és el diari amb més difusió de Catalunya, amb una mitjana de 143.000 exemplars diaris. La nostra idea és posar en marxa una publicació massiva i gratuïta de 145.000 exemplars. Us proposem inundar Catalunya amb la informació que ens volen amagar. Un mitjà massiu que no degui res a cap banc, a cap partit ni a cap govern. Sense subvencions públiques, sense publicitat institucional i sense crèdits de la banca. Us proposem posar un exemplar del cafèambllet a cada bar, a cada sala d’espera, a cada tren, a cada botiga, a cada hospital i a cada perruqueria de Catalunya. Informació alternativa però a la vegada massiva.

Què explicarem?

Els continguts giraran entorn a tres eixos fonamentals:

Eix 1 · Denunciar i deixar en evidència les diferents estratègies antisocials de les èlits.

I si posem aquesta notícia a tots els bars de Catalunya? ;-)

Eix 2 · Donar visibilitat a la mobilització ciutadana

Perquè a més de denunciar els abusos dels poderosos, cal difondre les lluites ciutadanes que els mitjans de la banca volen amagar i criminalitzar. L'objectiu és informar però sobretot, convidar a ser cada cop més els ciutadans que participen de manera activa en la lluita contra la injustícia.

Eix 3 · Donar visibilitat a les alternatives

La PAH, Aigua És Vida, No a la MAT, la lluita per la sanitat, l'Auditoria del Deute... hi ha moltes lluites i gent organitzant-se per fer front a l'estafa. A la banca no l'interessa que es coneguin les alternatives perquè necessita que creiem que no hi ha més alternativa que la que ells proposen. Per això, és fonamental fer arribar i donar a conèixer aquestes propostes massivament sense dependre dels mitjans del poder. Aquesta és una manera d'enfortir aquestes iniciatives i aplegar cada cop més gent al seu voltant.

· Volem explicar com Mango abandona les víctimes de Bangladesh.

· Volem explicar com La Caixa s’ha infiltrat a l’escola pública.

· Volem posar nom a les empreses que evadeixen impostos.

Però sobretot, volem fer visible un món que està naixent:

· Volem imprimir 145.000 exemplars cada mes amb la data del proper desnonament perquè la propera vegada en comptes de ser 50 siguem 500 els que aturem els peus a la banca.

· Volem imprimir 145.000 exemplars cada mes explicant com lluitar contra les llistes d’espera a la sanitat, donant eines per fer efectius els nostres drets.

· Volem imprimir 145.000 exemplars cada mes cridant al boicot a Panrico, a recolzar la vaga de mestres o a dir que no a l’apujada del transport.

Volem que tothom sàpiga que hi ha gent que s’està organitzant per defensar la vivenda, l'educació, l’aigua, la sanitat i els drets de tots…

Volem inundar Catalunya amb totes aquestes coses que amaga i manipula sistemàticament la premsa de la banca.

· Volem portar un exemplar a cada bar, a cada oficina i a cada escola i arribar allà on no arriben Facebook i Twitter…

· Volem fer una mena de mur de Facebook de paper, una mena de retuit col·lectiu per fer arribar la informació que la banca amaga.

La proposta és: fer entre tots la publicació amb més exemplars de Catalunya.

Preguntes i respostes sobre el projecte

· Quant costa el projecte i en què es gastaran els diners?
· Com i on es distribuirà la publicació?
· Quina serà la línia editorial?
· No existeixen ja mitjans alternatius?
· Quan sortirà el primer número?
· Només es faran quatre números?
· Tenen experiència en tot això els impulsors?

---------

Quant costa el projecte i en què es gastaran els diners?

Aquest Verkami s’organitza per posar en marxa els primers 4 números de la publicació (abril, maig, juny i juliol). El cost total previst per a aquests 4 números (560.000 exemplars) és de 35.500€ que es destinaran a:

Aquest és un pressupost el més aproximat possible. Seguim a hores d'ara treballant amb proveïdors per buscar les millors condicions. Un cop finalitzat el projecte els mecenes rebran un informe com el que van rebre el mecenes del nostre anterior projecte. El podeu consultar aquí

Nota: Degut a que les aportacions superent el previst en aquest pressupost, hem posat en marxa una segona fase amb les modificacions pertinents. Podeu consultar-les aquí

D’aquests 35.500€, en finançarem amb el Verkami 25.500€. La resta, 10000€ es recaptaran amb la publicitat. La publicitat es comercialitzarà seguint criteris amb l'objectiu de no publicar anuncis que entrin en contradicció amb l'esperit de la publicació. No s'acceptaran anuncis amb continguts racistes, sexistes o que fomentin la discriminació. Tampoc s'acceptaran anuncis provinents de la banca ni d'empreses que cotitzin a l'Ibex.

Impressió: la impressió és la despesa més important del projecte. S’utilitzarà paper premsa de 45gr. Sense grapar, en format 390mm x 270mm (tamany d'un diari premsa estandar).

Distribució: La distribució és fonamental per a un projecte com aquest. Per això, tot i que serà molt important comptar amb el treball voluntari d’aquelles persones que creguin en aquest projecte, creiem que és necessari assegurar una estructura estable i remunerada per fer possible la distribució. (veure més a l’apartat 'Distribució')

Sous: En aquest apartat està inclosa la feina de redacció, maquetació, disseny, correcció, gestió, comercialització de publicitat, traducció, xarxes socials i gestió del web...

Despeses: Aquest apartat recull les despeses de telèfon, transports, vehicles, gestoria i logística

Com i quan es distribuirà la publicació?

La publicació es distribuirà la segona setmana de cada més. La idea és superar els cercles d’activisme i arribar de manera massiva. Això implica que la distribució haurà de ser el més capil·lar possible. La idea subjacent és “millor 10 punts amb un exemplar cada un que un punt amb 10 exemplars”. Al cafèambllet posem a disposició de l’efectivitat de la distribució els nostres 10 anys dedicats a la premsa gratuïta, on sempre hem assumit les tasques de distribució. Ningú fa millor la distribució que aquells que consideren cada exemplar com una oportunitat de canvi! En aquests 10 anys hem aconseguit que, amb 30.000 exemplars, la revista cafèambllet s’hagi convertit en la publicació mensual gratuïta més llegida de Catalunya i la publicació impresa amb més lectors a la província de Girona. Aplicarem aquests 10 anys d’experiència perquè cada exemplar arribi allà on ha d’arribar.

El dispositiu base de distribució arribarà a les 40 ciutats més poblades de Catalunya. La idea és igualar o superar els exemplars que posa La Vanguardia a cada població:

TAULA

Pel que fa a la resta de poblacions, estaran subjectes als voluntaris que vulguin fer arribar la publicació als seus nuclis.

Quina serà la línia editorial?

Els costos no ens permeten fer un periòdic de 80 planes. El cafèambllet tindrà, en la seva primera etapa, 8 planes. Reflexió: No és molt poc espai això? Si, és poc espai. Per això cal fer-lo servir bé i fer de la necessitat, virtut. Aquesta limitació d’espai obliga a fer una cosa que no està malament: ser concisos. Els lectors moltes vegades no tenen temps. La banca i el poder polític ho saben i inunden l’espai informatiu amb tòpics tan curts com falsos. Per respondre amb eficàcia cal ser igualment concisos. NOTA: Hem transcrit el Telenotícies de TV3 per veure quant ocupava. Treient la informació meteorològica i d’esports, el TN ocupa…. 3 pàgines com les del cafèambllet! Si les fem servir bé, 8 planes poden donar molt de si! Però i si es vol aprofundir? Mira el següent punt:

· Aprofundint:

Està clar que en 8 planes no hi ha espai per aprofundir. Per això la feina del cafèambllet no és aprofundir sinó donar a conèixer, convidar a aprofundir, posar en contacte. No podem explicar en detall el problema dels paradisos fiscals però sí podem fer una introducció al problema. Però sobretot: podem dir-li a les persones on trobar més informació. No podem explicar en detall els mecanismes d’evasió però podem convidar a la gent a que llegeixi els magnífics reportatges de La Directa. No podem explicar l’enorme estafa de la gestió de l’aigua però podem dirigir els lectors al web d' Aigua És Vida. Per fer-ho publicarem adreces electròniques, donarem informació sobre trobades i publicarem Codis QR per ser capturats amb telèfon mòbil. D’aquesta manera complim una altra funció: ajudar al gran públic a conèixer els grans projectes informatius que hi ha a la xarxa.

Així, més que produir continguts, la idea és apropar continguts. Com si es tractés d’un mur de Facebook o un TL de Twitter, les 8 planes han de servir per apropar la informació que circula per la xarxa als lectors del paper.

Amb quin criteri seleccionarem la informació?

En primer lloc hem definit alguns marcs i contramarcs discursius clarament identificables:

· La culpabilització a la ciutadania vs. La crisi com estafa

· El “no hi ha alternatives” vs. Les alternatives generades per la ciutadania.

· L’acció de les èlits vs. L’acció popular

Partint d’aquest punt, hem establert els següents eixos:

· Eix 1: Fiscalitat: estructura fiscal, frau, evasió, paradisos fiscals, legislació, banca, BOE…

· Eix 2: Serveis públics: funcionament, estructures, costos, privatitzacions, lobbys, portes giratòries…

· Eix 3: Corrupció: càrrecs, escoles de negocis, policial, judicial, relacions, relació público-privada…

· Eix 4: Llibertats: Gènere, Immigració, CIE, repressió, sindicalisme…

· Eix 5: Anàlisi, reflexió i denúncia de les pràctiques dels mitjans de la banca.

Pel que fa als enfocs la idea és:

1 · Denunciar i deixar en evidència les diferents estratègies antisocials de les èlits.

2 · Donar visibilitat a mobilització ciutadana

3 · Donar visibilitat a les alternatives proposades

Aquests marcs, eixos i enfocs són guies. La realitat infinita, canviant i imprevisible haurà de ser abordada sobre la marxa, descobrint, ampliant i aprofundint. Un procés continu que volem que sigui obert en tot moment. Per fer-ho possible, la idea és desenvolupar processos col·laboratius que permetin debatre i treballar en una redacció on-line

Però no existeixen ja mitjans alternatius?

A Catalunya existeix una cada cop més sòlida xarxa de periodisme independent de qualitat, tant a Internet com en paper. Lamentablement, la majoria d’ells tenen una audiència limitada i concreta.

La proposta del cafèambllet és justament fer de pont entre aquests projectes i la gran part de la població que ara no els coneix. La idea és fer una publicació massiva que porti tot aquest ecosistema comunicatiu lliure i independent a gent que encara no el coneix.

D’aquesta manera, no només estarem aportant continguts sinó que volem ser una finestra de promoció dels mitjans alternatius entre noves audiències.

Per què només demaneu diners per 4 edicions?

La proposta que fem està limitada a quatre edicions. La idea és que aquest Verkami financiï la posada en marxa del projecte. Aquest cop de mà inicial ha de servir perquè sortim al carrer, de manera massiva, i poguem explicar el projecte a molta més gent que la que ara participarà al Verkami. La idea, doncs, és que durant aquests quatre mesos podrem implicar a molta gent en el finançament d’una hipotètica segona etapa. Aquesta segona etapa estaria plantejada també en quatre edicions:

· Setembre
· Octubre
· Novembre
· Desembre

En definitiva, si les coses es fan bé, el pes econòmic de la segona etapa no hauria de recaure només en uns quants sinó en un grup més gran de persones.

Ja saben el que fan els impulsors d’això?

Els impulsors d’aquest projecte som l’Albano Dante Fachin i la Marta Sibina i Camps. Des de fa 10 anys treiem al carrer la revista cafè amb llet, amb 30.000 exemplars mensuals i l’hem convertit en el gratuït mensual més llegit de Catalunya. Tot i que l’enfoc periodístic ha estat sempre de caire local, en els últims anys la nostra feina ha tingut rellevància a nivell nacional degut a haver destapat importants escàndols de corrupció al si de la sanitat pública catalana.

 

Share the project with your friends

Publish the project widget
Select the best widget for your website. Simply copy and paste!


Q&A(14)

 • Llegara a las terres del Ebre, comarca mas castigada por la crisis y la ineptitud de sus politicos iluminados por el narcisismo, el egocentrismo, y inutilidad.

  Made by jordi casanovas mateu

  Si! I tant qua arribarà!

 • Interpreto un clar interés en il.luminar les parts menys clares de la política i altres àmbits quelcom obscurs, així com també una voluntat de mostrar alternatives. S'inclourà informació sobre models organitzatius com la CIC? O monedes socials?

  Made by Jordi

  Si, la idea no és només denunciar el que està malament sinó també donar visibilitat als projectes que ens permeten pensar un futur diferent i més just!

 • Fins a quin punt la vostra tasca es fa desde un "enfado" amb "el poder". Desde aqui sembla que hi hagi molta rabia acumulada.... I pel que denuncieu no dic que no us faltes raó, peró m'agradaria saber quant deixeu apart els prejudicis ric-pobre...

  Made by Nuria

  Hola Núria: deixa'm dir-ho d'una altra manera: la nostra tasca la fem des de les ganes de dir "prou" al poder. I no és "ràbia acumulada", és consciencia de que la injustícia i la estafa dura ja massa temps. Pel que fa als "prejudicis ric-pobre" nosaltres el considerem una realitat profunda més que un prejudici. O no són els "rics" que evadeixen impostos èssers antagònics als "pobres" que malviuen als carrers? O no són els "rics" que saqueixen la sanitat pública els enemics dels "pobres" que pateixen dolor a les llistes d'espera? O no són els "rics" els que ROBEN els diners del transport públic mentre els "pobres" treballadors malden per poder comprar una T10? Són prejudicis això? Per a nosaltres no. Per a nosaltres és una realitat que es pot tocar, que està viva, que esclafa persones ("pobres") i, sobretot, una realitat que cal combatre. Per a nosaltres que Millet i Núñez estiguin al carrer no és un "prejudici ric-pobre". És una situació que no podem permetre. Per això treballem.

 • amb el tema del dret a decidir de catalunya us posicioneu a favor , neutrals o en contra?

  Made by dani

  Hola Dani!

  Els criteris editorials i de selecció estan recollits al projecte de la següent manera: Amb quin criteri seleccionarem la informació?

  En primer lloc hem definit alguns marcs i contramarcs discursius clarament identificables:

  · La culpabilització a la ciutadania vs. La crisi com estafa

  · El “no hi ha alternatives” vs. Les alternatives generades per la ciutadania.

  · L’acció de les èlits vs. L’acció popular

  Partint d’aquest punt, hem establert els següents eixos:

  · Eix 1: Fiscalitat: estructura fiscal, frau, evasió, paradisos fiscals, legislació, banca, BOE…

  · Eix 2: Serveis públics: funcionament, estructures, costos, privatitzacions, lobbys, portes giratòries…

  · Eix 3: Corrupció: càrrecs, escoles de negocis, policial, judicial, relacions, relació público-privada…

  · Eix 4: Llibertats: Gènere, Immigració, CIE, repressió, sindicalisme…

  · Eix 5: Anàlisi, reflexió i denúncia de les pràctiques dels mitjans de la banca.

  Pel que fa als enfocs la idea és:

  1 · Denunciar i deixar en evidència les diferents estratègies antisocials de les èlits.

  2 · Donar visibilitat a mobilització ciutadana

  3 · Donar visibilitat a les alternatives proposades

  Aquests marcs, eixos i enfocs són guies. La realitat infinita, canviant i imprevisible haurà de ser abordada sobre la marxa, descobrint, ampliant i aprofundint. Un procés continu que volem que sigui obert en tot moment. Per fer-ho possible, la idea és desenvolupar processos col·laboratius que permetin debatre i treballar en una redacció on-line

  Pel que fa a tot el relacionat amb el procés sobiranista, no se'ns escapa la importància que aquest debat té a la societat catalana. Per sort, però, considerem que aquest debat està sent tractat en profunditat per una gran quantitat de mitjans, tant des de l'òptica favorable com de la contrària. Per això creiem, en principi, que no existeix un dèficit informatiu sobre aquest tema, com si que existeix en els que hem descrit anteriorment.

  Espero que això respongui a la teva pregunta!

 • Cuál es la "línea editorial" (si la hay) con respecto al famoso proceso consulta/independencia? Podríais explicarlo?

  Made by Anónimo

  Hola!

  Los criterios editoriales y de selección están recogido en el proyecto de la siguiente manera:

  En primer lugar hemos definido algunos marcos y contramarcos discursivos claramente identificables:

  ·La culpabilitzación a la ciudadanía vs. La crisis como estafa*

  · El “no hay alternativas” vs. Las alternativas generadas por la ciudadanía

  · La acción de las élites vs. La acción popular

  Partiendo de este punto, hemos establecido los siguientes ejes:

  Eje 1: Fiscalidad: estructura fiscal, fraude, evasión, paraísos fiscales, legislación, banca, BOE...

  Eje 2: Servicios públicos: funcionamiento, estructuras, costos, privatizaciones, lobby, puertas giratorias...

  Eje 3: Corrupción: cargos, escuelas de negocios, policial, judicial, relaciones, relaciones público-privadas...

  Eje 4: Libertades: género, inmigración, CIE, represión, sindicalismo...

  Eje 5: Análisis, reflexión y denuncia de las prácticas de los medios de la banca.

  Por lo que respecta a los enfoques la idea es:

  1 · Denunciar y dejar en evidencia las diferentes estrategias antisociales de las élites 2 · Dar visibilidad a la movilización ciudadana 3 · Dar visibilidad a las alternativas propuestas

  Estos marcos, ejes y enfoques son guías. La realidad infinita, cambiante e imprevisible tendrá que ser abordada sobre la marcha, descubriendo, ampliando y profundizando. Un proceso continuo que queremos que sea abierto en todo momento. Para hacerlo posible, la idea es desarrollar procesos colaborativos que permitan debatir y trabajar en una redacción on-line.

  En lo que respecta al proceso soberanista, no se nos escapa la importancia que tiene este debate en la sociedad catalana. Por suerte, pero, consideramos que este debate está siendo tratado en profundidad por una gran cantidad de medios, tanto desde la óptica favorable como de la contrària. Por eso, en principio, creemos que no existe un dèficit informativo sobre este tema, como si que existe en los que hemos descrito anteriormente.

 • Uns quants profes d'una escola de L'hospitalet volem col·lborar amb el pack Escoles i ens preguntavem si hi hauria manera de ser una de les 400 escoles que el rebran?. Si fos necessari el podríem venir a buscar. Moltes gràcies.

  Made by Amat

  Hola Amat! Intentarem arribar al màxim d'escoles de Catalunya. Si podem a més de 400 millor! El que si és segur és que aquelles que tinguin un interés exprés en tenir exemplars els rebran. Fins i tot estaria bé que arribessin alguns als exemplars als alumnes a qui pugui interessar! En breu contactarem amb tots els mecenes per tal de coordinar la distribució. Una abraçada i gràcies per l'interés en aquest projecte! Albano

 • On puc trobar les condicions per a ser-ne un anunciant?

  Made by Tal

  Hola Tal: ens pots escriure un correu a noupaper@gmail.com. Gràcies!

 • Com es finançara? Quan preveiu que pot estar al carrer?

  Made by Sebastià Mayol

  Hola Sebastià: està previst que el primer número surti al carrer al mes d'abril! Pel que fa al finançament... Verkami!!!

 • Hola, estic interesat amb aquesta proposta , pero volia saber com sera aquesta difusio del nou cafeambllet. Online o en paper? i si es en paper quants exemplars diaris? gracies

  Made by jan

  Hola Jan: la difusió serà en paper amb 145.000 exemplars, convertint-se en la publicació amb més exemplars de Catalunya. Per descomptat, però, també es difondrà per Internet! Salut!

 • Es posible que este periodico llegue a Vilassar ?? yo me hago socia !!!!

  Made by emilia moreno rivera

  Hola Emilia: si que llegará a Vilassar! Actualmente estamos trabajando en la red de distribución. Cuando la tengamos lista la haremos púbica, pero te adelanto que Vilassa estará cubierta! Saludos y gracias!

 • Hola en hora buena por vuestra iniciativa. A parte de poner noticias de denuncia, vais a publicar 'noticias positivas'? es decir cosas buenas que están sucediendo y que pueden servir para animar al personal, y dar esperanza? Gracias

  Made by antonio

  Hola Antonio: per descomptat que si! La intenció no és ser un recull de les estafes continuades de que som víctimes els ciutadans. La idea és justament, donar visibilitat a totes les accions populars que mitjançant l'organització permeten veure el futur amb optimisme. En aquest sentit el projecte recull els següents eixos: n primer lloc hem definit alguns marcs i contramarcs discursius clarament identificables:

  · La culpabilització a la ciutadania vs. La crisis com estafa

  · El “no hi ha alternatives” vs. Les alternatives generades per la ciutadania.

  · L’acció de les èlits vs. L’acció popular

  Partint d’aquests punt, hem establert els següents eixos:

  Eix 1: Fiscalitat: estructura fiscal, frau, evasió, paradisos fiscals, legislació, banca, BOE…

  Eix 2: Serveis públics: funcionament, estructures, costos, privatitzacions, lobbys, portes giratòries…

  Eix 3: Corrupció: càrrecs, escoles de negocis, policial, judicial, relacions, relació público-privado…

  Eix 4: Llibertats: Gènere, Immigració, CIE, repressió, sindicalisme…

  Eix 5: Anàlisis, reflexió i denúncia de les pràctiques dels mitjans de la banca.

  Pel que fa als enfocs la idea és:

  1 · Denunciar i deixar en evidència les diferents estratègies antisocials de les èlits.

  2 · Donar visibilitat a mobilització ciutadana

  3 · Donar visibilitat a les alternatives proposades

 • A Verkami parleu de fer una tirada de 144.000 exemplars mensuals (4). Al vídeo que heu penjat afirmeu que en seran 160.000. Abans de fer difusió del vostre projecte a molta gent que no us coneix, seria necessari parlar d'una única tirada correcta.

  Made by Carles Claraco

  Hola Carles: les xifres són les següents: La Vanguardia fa 143.000 exemplars de mitjana segons l'OJD. Nosaltres imprimirem 145.000. La xifra dels 160.000 es deu a que el vídeo el vam gravar tenint en compte la tirada de La Vanguardia abans que es conegués la nova xifra feta publica per l'OJD, que recull una important devallada per a La Vanguardia. Així, doncs, la xifra del que imprimirem és de 145.000 exemplars! Moltes gràcies per l'apunt!

 • A les icones en que relacioneu els mitjans amb els bancs la de La Vanguardia està conectada a la del Periodico. M'agradria poder llegir la informació de La Vanguardia.

  Made by manel

  Hola Manel: és un error de configuració que intentarem subsanar. Si vols llegir informació sobre La Vanguardia et recomano el llibre de Pere Rusiñol Papel Mojado. També et pot interessar aquest post de Media.cat: http://www.media.cat/2014/02/06/els-bancs-ocupen-els-consells-dadministracio-dels-editors-de-premsa/ Gràcies!

 • Arribaria al País Valencià?

  Made by A.

  Hola! De moment els càlculs que hem fet ens permeten arribar a 'només' a Catalunya, la qual cosa ja representa un esforç logístic molt important si el que volem és que sigui una publicació massiva. En aquesta primera etapa, que ha de servir per posar a punt moltes coses, no tenim previst sortir de Catalunya. En aquest sentit, però, justament aquests dies s'està posant en marxa Ràdio Terra, que si contempla una cobertura en clau Països Catalans. Pots trobar info aquí: http://pallarsdigital.cat/jussa/item/1794-radio-terra-la-nova-radio-autogestionada-dels-paisos-catalans-tindra-accent-pallares Moltes gràcies!

If you want to know more, Ask a question.

Que el cafèambllet arribi a tot Catalunya!

Que el cafèambllet arribi a tot Catalunya!

Que el cafèambllet inunde Cataluña

Che cafèambllet arrivi a tutta la Catalogna!

Raised €37,775
of €25,500
100% funded Conseguido!
Cada dia els diaris propietat de la banca inunden bars, oficines i llars amb l'objectiu de defensar els seus privilegis. cafèambllet proposa crear una publicació massiva i gratuïta per respondre contundentment a aquesta manipulació constant. Per conquerir el carrer amb informació lliure.
Cada dia els diaris propietat de la banca inunden bars, oficines i llars amb l'objectiu de defensar els seus privilegis. cafèambllet proposa crear una publicació massiva i gratuïta per respondre contundentment a aquesta manipulació constant. Per conquerir el carrer amb informació lliure.
Cada dia los diarios propiedad de la banca inundan bares, oficinas y hogares con el ojectivo de defender sus privilegios. cafèambllet propone crear una publicación masiva y gratuita para responder contundentmente a esta manipulación constante. Para conquistar la calle con información libre.
Ogni giorno i giornali di proprietà delle banche inondano i bar, gli uffici e le case per difendere i loro privilegi. cafèambllet vuole creare una pubblicazione di massa e gratuita per rispondere con forza a questa manipolazione costante. Per conquistare la strada con l'informazione libera.
Created in: Breda

Thanks! This crowdfunding campaign ended on March 16, 2014.

 
 • Pledging €10
  592 PATRONS

  Fas possible que la publicació arribi a 160 centres de treball.
  + Menció com a mecenes al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €15
  233 PATRONS

  PACK BARS
  Fas possible que la publicació arribi uns 240 bars.
  + Menció com a mecenes al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €20
  318 PATRONS

  PACK BIBLIOTEQUES
  Fas possible que la publicació arribi a 320 biblioteques.
  + Menció com a mecenes al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €25
  179 PATRONS

  PACK ESCOLES
  Fas possible que la publicació arribi a 400 escoles.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €30
  100 PATRONS

  PACK BOTIGUES

  Fas possible que la publicació arribi a 480 botigues.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €40
  61 PATRONS

  PACK AJUNTAMENTS

  Fas possible que la publicació arribi a 640 oficines municipals.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €51
  55 PATRONS

  PACK SANT JOAN DESPÍ
  · Financies la impressió de 810 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Sant Joan Despí.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €58
  16 PATRONS

  PACK LLORET DE MAR

  Financies la impressió de 928 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Esplugues del Llobregat.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €69
  12 PATRONS

  PACK ABC

  Financies la impressió de 1.104 exemplars, el mateix que ven l’ABC a Barcelona.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €82
  4 PATRONS

  PACK VILANOVA I LA GELTRÚ

  Fas possible imprimir 1.312 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Vilanova i la Geltrú.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €92
  12 PATRONS

  PACK CASTELLDEFELS

  Fas possible imprimir 1.440 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Castelldefels.
  + Menció com a mecenes a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €115
  18 PATRONS

  PACK SANT CUGAT

  Fas possible imprimir 1.840 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Sant Cugat.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €153
  NO MORE REWARDS LEFT

  PACK ANUNCIANT

  Anuncies la teva empresa o activitat a un número de la que serà la publicació amb més exemplars de Catalunya. Mig faldó. (Si ets La Caixa no et pots anunciar, ho sentim! ;-) (Consultar condicions per a poder anunciar-se)
  + Fas possible imprimir 2.448 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Reus.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €153
  4 PATRONS

  PACK REUS

  Fas possible imprimir 2.448 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com Reus.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €205
  0 PATRONS

  PACK CEBRIÁN

  Fas possible imprimir 3.280 exemplars, el mateix que ven el diari El País a Sabadell.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €223
  1 PATRONS

  PACK PEDRO J

  Fas possible imprimir 3.568 exemplars, el mateix que posa el diari El Mundo a les quatre capitals catalanes.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €300
  0 PATRONS

  PACK DIARI ARA

  Fas possible imprimir 4.992 exemplars, els mateixos que el diari Ara ven Barcelona.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €353
  1 PATRONS

  PACK CAVERNA

  Fas possible imprimir 5.648 exemplars, el mateix que venen a Barcelona El Mundo i l’ABC plegats.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €401
  0 PATRONS

  PACK L’HOSPITALET

  Fas possible imprimir 6400 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a una ciutat com L’Hospitalet de Llobregat.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €511
  0 PATRONS

  PACK ZETA

  Fas possible imprimir 8176 exemplars, quatre vegades més dels que ven El Periódico de Catalunya a Tarragona.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €998
  1 PATRONS

  PACK GODÓ

  Fas possible imprimir 15.968 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a L’Hospitalet, Badalona i Terrassa.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

 • Pledging €2,312
  0 PATRONS

  PACK BARCELONA - GODÓ ULTIMATE

  Fas possible imprimir 37.000 exemplars, el mateix que posa La Vanguardia a Barcelona.
  + Menció com a ‘col·laborador especial’ a una de les 4 edicions en paper de 145.000 exemplars i al web www.cafèambllet.com (Opcional)
  + Contrassenya per participar a la Redacció Oberta OnLine.
  + PDF 3 dies abans de sortir al carrer.
  + Invitació a 1 de les 4 presentacions-pica-pica de cada edició.

Thanks! This crowdfunding campaign ended on March 16, 2014.

 

Project blog (1)

1 more updates, See all

Project creator

Foto de cafèambllet
cafèambllet
Gràcies a les subvencions milionàries, la publicitat institiucional i els crèdits de la banca, La Vanguarida és el diari amb més exemplars:140.000 exemplars per edició. Bé, la proposta que us volem fer és imprimir... Read more
cafèambllet has 2 other projects in Verkami. You can find more information at http://www.cafeambllet.com