❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Publicació del primer disc de La Reina del Blackjack

La Reina del Blackjack volem publicar el nostre primer disc i necessitem la vostra estimada ajuda! Sóm joves, inquiets, ambiciosos, atrevits, guapos?… I ens encanta el Rock! Tenim deu cançons plenes de vida que desitgen sortir a la llum i que vosaltres, encara que no ho cregueu, desitgeu escoltar.

La Reina DelBlackjack

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
79
Aportaciones
1.817€
De 1.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Reina del Blackjack som un grup de música tarragoní (ni més ni menys que de 5 pobles diferents). Hem crescut molt propers a la música i, com aquell qui diu, amb l'instrument sota el braç. Tots vam començar a formar part de diferents projectes musicals de ben joves, però no va ser fins l'abril de 2012 que vam decidir unir-nos (alguns sense conèixer-nos) i posar en marxa aquest projecte.

Ens encanta el Rock. Potser el Rock'n Roll. Potser l'Indie/Rock… Qui sap, serà millor que ens definiu vosaltres mateixos. Anem a presentar-nos, per qui no ens conegui.

· Genís Pena (Veu i guitarra rítmica)
· Marcel Castellví (Guitarra solista)
· David Morata (Baix y teclats)
· Xavi Blanch (Bateria)
· Genís Montaña (Teclats)
· Gonçal Verge (Saxo)

Des del primer assaig, quan únicament erem 4 components, ja van començar a sortir les primeres idees i melodies per a alguns temes propis. Els directes han estat una constant en la nostra curta duració i en un any i mig ja hem recorregut uns quants escenaris i ens hem mogut per tota la província.

Tocar versions i tenir bolos és una bona manera de perdre la vergonya i d'aprendre, però des del primer moment hem cregut que una banda com la nostra mereixia tenir els seus temes propis. Que mereixiem demostrar a tothom del què erem capaços. Que haviem de treure disc sí o sí, perquè ens ho demanava el cos i perquè també ens ho demanaven totes les hores acumulades al nostre petit estudi de Flix.

Finalment aquest 2014, i amb 10 temes propis més que preparats i produïts, hem cregut estar llestos per enregistrar el nostre primer llarga durada. Els estalvis del tots els bolos de la última gira d'estiu i la confiança que ens ha donat des de primer moment el nostre enginyer de so David Casamitjana (un dels grans del nostre país) han fet que, durant les dos últimes setmanes de gener, per fi haguem pogut gravar el nostre primer disc. I quin disc!

Però ens falta una ultima espenta econòmica, una última ajuda per tal de que poguem promocionar i distribuir físicament l'àlbum. I aquí és on entreu vosaltres.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Tot el que recaudem de les vostres generosíssimes aportacions anirà destinat a cobrir els diferents processos que estan inclosos en la gravació del disc:
· Grabació i mescla de les cançons
· Masterització del disc als Abbey Road Studios de Londres (de la mà del prestigiós enginyer, Alex Wharton)
· Distribució física y digital

I si sou extremadament generosos, invertirem tot allò que sobrepassi dels 1700€ en altres despeses com són la gravació del videoclip, promoció, etc.

CALENDARI

El procés seguirà les següents dates:
· Grabació i mescla de les cançons (20 - 31 de Gener)
· Masterització a Londres (17 i 18 de Febrer)
· Distribució física i digital (Març - Abril)

Com és lògic, les recompenses d'entregaràn una vegada estigui publicat l'àlbum.

Moltíssimes gràcies a tots aquells que heu confiat en nosaltres!

Visita la nostra pàgina web
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter
Escolta'ns a SoundCloud
Uneix-te al nostre canal de YouTube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies