❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CALENDARI 2014, fotografia naturalista tot l’any

Des de l’Associació de Naturalistes de Girona volem editar un calendari 2014 amb les millors fotografies del 26è Concurs de Fotografia Naturalista perquè t’acompanyin tot l’any.

0
segundos
50
Aportaciones
634€
De 2.050€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Des de l’Associació de Naturalistes de Girona volem editar un Calendari 2014 amb les millors fotografies del 26è Concurs de Fotografia Naturalista perquè t’acompanyin tot l’any.

Un total de 828 fotografies de 182 fotògrafs van participar en la 26a edició del Concurs de Fotografia Naturalista, de les quals el jurat en va seleccionar 40 perquè fossin finalistes i premiades.

El jurat d’enguany ha estat format per Jordi Rocas, dissenyador i il·lustrador; Martí Artalejo, fotògraf professional; Martí Boada, naturalista; Enric Cortiñas, de l’Associació de Naturalistes de Girona, i Ponç Feliu, membre del Consorci del Ter.

El Calendari 2014 reunirà en un format DIN A4 algunes d’aquestes fotografies seleccionades per il·lustrar, mes a mes, la bellesa i fragilitat del món natural.

A més, estaràs col·laborant amb el Concurs de Fotografia Naturalista que, tot i ser un certamen amb historia, continua mantenint com a objectiu principal que la gent pugui valorar i estimar el seu entorn més immediat i, alhora, els espais més allunyats de la terra per poder-los preservar.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions les destinarem a dissenyar, imprimir i enviar-vos el calendari. També estareu contribuint a la difusió del Concurs a familiars i amics perquè cada any tingui més participants i més persones puguin gaudir de la natura fotografiada.

QUAN HO TENIM PREVIST

10 gener 2014 Tanquem el termini d'aportacions a Verkami

13 gener 2014 Enllestim el disseny i l'enviem a impremta

17 gener 2014 Els calendaris surten d'impremta i comencem a enviar-vos-els.

Més informació:
www.naturalistesgirona.org/fotografia

Seguiu-nos a través de les xarxes socials
Facebook Associació de Naturalistes de Girona
Twitter @natusterritori

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • El calendari s'hauria de recollir al C/ Nou del Teatre número 18 de Girona.

    Donat l'enviament de 2 calendaris té el mateix cost que el d'1, si només es tracta de 2 calendaris pots fer una aportació de 8 i una de 6, però m'hauràs d'enviar un correu de confirmació de que vols que se t'inclogui en el mateix paquet, a [email protected]

    Esspero haver resolt el teu dubte.

    Salutacions

  • Sergi Garcia

    Sergi Garcia

    más de 10 años

    en cas de no pagar despeses d'enviament, on s'hauria de recollir el calendari?

    si en volgués nés d'un, el cost d'enviament és de dos euros per a cadascun d'ells?

    gràcies

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies