❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Rehabilitació de Can Fugarolas

Ara objectiu segona Fase: 8.000€! Can Fugarolas és un espai multidisciplinar creatiu, on la cultura i els projectes socials, artístics i sostenibles són l'objectiu principal. El projecte ara necessita l'ajuda de tothom per rehabilitar el taller i adequar-lo per obrir-lo a la ciutat.

Can Fugarolas

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
199
Aportaciones
8.630€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

ACTUALITZACIÓ 1

Ja hem assolit l'objectiu per dur a terme la primera fase del projecte.

Podrem disposar de llum i aigua!

Moltíssimes gràcies a tots!

Ara però, ens queda molta feina per fer i hem de seguir endavant: que no se'ns acabi l'empenta!

Encetem la segona fase del projecte, per la qual necessitem 4500 euros més que en ajudaran a:

  • Fer els tancaments de les finestres: S'han de construïr molts dels marcs de les finestres i col·locar-hi vidres. És una nau molt gran i a la planta del mig i de dalt hi falten moltes de les finestres.
  • Canalitzar l'aigua de la pluja per els horts.
  • Rehabilitar la coberta i tapar goteres.

Seguim!


A Mataró, al barri de l'Havana, amb l'impuls de diferents associacions de la ciutat, apareix una iniciativa que pretén convertir l'antic taller de cotxes de Can Fugarolas en un taller de reparació cultural, social i sostenible.

QUÈ ÉS CAN FUGAROLAS?

Can Fugarolas és la suma d'iniciatives socials, culturals, artístiques i de barri de diversos col.lectius. És una proposta innovadora que pretén rehabilitar l'edifici en desús Can Fugarolas, un antic concessionari i taller de vehicles, de tres plantes amb un total de 4.000 m2 i un gran pati exterior. Aquesta nau industrial està situada al carrer Tolón, núm 8-18 (cantonada Colón), en el barri de l'Havana, de Mataró.

És un projecte obert al barri, a la ciutat i al seu entorn, que aspira a ser un motor cultural i social en benefici de les persones.

El nostre objectiu és rehabilitar aquesta nau industrial per a poder crear un espai multidisciplinar sostenible, que englobi arts, projectes i viver d’empreses socials, sostenibles i/o culturals.

El projecte també proposa crear un espai nou i obert dins del barri de l'Havana, on s'hi inclouran diferents iniciatives que sorgeixin des de l'Associació de veins i el barri.

El projecte tot just està naixent, estem dibuixant conjuntament un espai on poder crear nous vincles, compartir nous projectes, vivències i somnis.

QUI SOM?

Tot i que estem oberts a nous col·lectius que s'uneixin al projecte, ara mateix quatre associacions composem el tronc d'aquesta engrescadora iniciativa:

El Taller d'Idees és una associació, iniciativa d'un grup obert de professionals (educadors socials, psicòlegs, treballadors socials ...) amb experiència en el camp de les relacions d'ajuda i l'atenció integral per a persones amb diversitat funcional que conflueixen en el treball de les persones amb discapacitat. La seva missió és millorar la qualitat de vida incidint en el desenvolupament personal i integració de les persones amb discapacitat, a través de l'art i la teràpia.

Cronopis és un col·lectiu que treballa en la promoció i desenvolupament del circ, entès com un art escènic sense límits, on hi conviuen la música, el teatre, la dansa, l'escenografia, etc. Està concebut perquè tothom que ho vulgui vingui a expressar les seves inquietuds artístiques i escèniques, tant per a professionals com per amateurs, a través de quatre línies d'actuació: formació, assaig i entrenament, creació i difusió/promoció de les arts del circ.

Viver d'empreses eco, socials i tecnologiques/ espai coworking neix amb la voluntat d'oferir un espai d'oficines compartides, per ajudar al llançament de nous projectes socials, sostenibles, artístics i/o tecnològics.

L' Estudi i mig és un projecte de creació que engloba diverses disciplines artístiques relacionades amb el món audiovisual. Video, Música, escriptura, cinema i arts vinculades amb les noves tecnologies.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Fase 1 COMPLETADA

Aquesta és la part bàsica del projecte, pel qual es requereix 3.500 € (quantitat mínima perquè aquest crowdfunding tingui éxit) i que es destinaran a:
- Intal·lació elèctrica: La nau no disposa de cap instal·lació elèctrica. Hem de fer arribar l'energia elèctrica necessària a les tres plantes, amb comptadors independents.
- Intal·lació d'aigua: Fer arribar l'aigua a les tres plantes.
- Rehabilitar lavabos a la planta baixa i a la primera.

En cas que les aportacions superin la quantitat inicial, es tiraria endavant les següents fases:

Fase 2

Per a la segona fase i per la qual necessitariem 4.500€ més, aquests seran destinats a:
- Tancaments de les finestres: S'han de construïr molts dels marcs de les finestres i col·locar-hi vidres. És una nau molt gran i a la planta del mig i de dalt hi falten moltes de les finestres.
- Canalització de l'aigua de pluja per els horts.
- Rehabilitació de la coberta i tapar goteres.

Fase 3

Per a la tercera fase i per la qual necessitariem 3.500€ més, aquests seran destinats a:
- Preparació de l'espai comú del pati. Construcció i rehabilitació de la zona dels horts. Reconversió del pati en espai obert al barri.
- Material de pintura per a tota la nau (més de 4.000 m2)

Fase 4

Per a la quarta fase i per la qual necessitariem 4.000€ més, aquests seran destinats a:
- Arreglar la coberta exterior
- Construcció la rampa d'accés al pati desde la nau.
- Habilitació de la cuina del bar

Fase 5

Per a la cinquena fase i per la qual necessitariem 5.000€ més, aquests seran destinats a:
- Instal·lar plaques solars i un inversor per l'autoconsum instàntani (3 kW)

RECOMPENSES

Aportant 10€:

Aportant 15€:

Aportant 25€:

  • Disseny per confirmar

Aportant 40€:

Aportant 60€:

Aportant 60€:

Aportant 70€:

Aportant 100€:

Aportant 150€:

  • Obra inspirada en l'espai

Aportant 300€:

Aportant 500€:

Aportant 750€:

Aportant 1000€:

Aportant 2500€:

  • Per a recompeses que s'han d'enviar per correu postal, les despeses d'enviament només estan incloses per a Espanya-Península.

  • Els espectacles de circ i cabaret estan pensants per ser realitzats la provincia de Barcelona, si es vol fer en algún altre indret les despeses de deplaçament i dietes no estan incloses.

QUAN REBREU LES RECOMPENSES?

Les recompenses es farán efectives a partir del Març de 2014, que és quan es preveu que l'espai entrarà en funcionament.

El llibre es rebrà a partir del Juny 2014, amb imatges de tot el procés de rehabilitació, obra i finalment d'ús de l'espai de Can Fugarolas.

SEGUEIX-NOS A

Lloc web de Can Fugarolas
Facebook de Can Fugarolas

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Can Fugarolas

    Can Fugarolas
    Autor/a

    10 años

    Moltes gràcies,

    Vam enviar un correu al acabar la campany tot i que tenim previst enviar-ne un alte en breu. És estrany que no el rebéssiu. En tot cas, us voliem agraïr l'ajuda i el suport i fer-vos saber que les recompenses estaran disponibles a partir del Març (encara no tenim data concreta). En breu us enviarem un mail detallant més el tema.

    Atentament,

  • Xaubet i Areales

    Xaubet i Areales

    10 años

    Hola. Felicitats per l'èxit aconseguit.

    Ja fa uns dies que s'ha acabat i encara no hem rebut cap correu. Pot ser perquè vaig fer el pagament manual i no automàtic?

  • Can Fugarolas

    Can Fugarolas
    Autor/a

    10 años

    No et preocupis Eloi: Quan s'hagi acabat el plaç de verkami enviarem un correu demanant el nom definitiu que volguis que figuri al mur de mecenes i serà aquell el que posarem. Moltes gràcies per l'aportació! Salut!

  • Eloi Gallés Villaplana

    Eloi Gallés Villaplana

    más de 10 años

    He fet una contribució de 25 euros. L'únic que no sé és el nom que m'haurà agafat com a usuari de facebook, si Eloi Villaplana o bé Eloi Gallés. En tal cas, si es pot modificar m'agradaria utilitzar el d'Eloi Gallés. Gràcies !!

#09 / Maig

Bon dia Mecenes,

A Can Fugaroals seguim treballant, el coworking, estudi i mig i les cooperatives estan a punt d'entrar i la realitat dle taller de reparacions cada dia es més proper. Aquí podeu veure quatre fotos de com avança tot:

També us voliem informar que seguim treballant en les recompenses!

Moltes gràcies a tots i totes!

#08 / CAN FUGAROLAS

Salutacions!

Amics de Can Fugarolas, ho hem aconseguit! Primer de tot, us tornem a donar les

gràcies per les vostres aportacions, sense vosaltres, tot això no seria

possible!

Us volem informar que ja anem avançant feina i que poc a poc Can Fugarolas va

agafant forma, sapigueu que esteu convidats a participar, donar un cop de mà en

les jornades de treball de dimecres i dissabtes o venir a veure l'espai en viu

en una jornada de portes obertes!

La pròxima jornada de portes obertes serà el dia 26 de febrer al matí, on podreu

veure l'espai i conèixer els projectes que en formaran part.

També us volem informar que estem treballant perquè tots pogueu recollir les

vostres recompenses ben aviat, us informarem quant estiguin a punt!

A més, estem creant el mur de mecenes de Can Fugarolas, tots aquells que vulgueu que us hi afegim envieu-nos el nom i cognom.

Moltes gràcies a tots!

#07 / Moltes gràcies!

Estem molts contents i agraïts de la resposta que ha rebut el projecte! Hem aconseguit que la segona fase hagi estat un èxit i ha sigut gràcies a tots vosaltres.

Gràcies a tothom que ha ajudat, col·laborat, participat, aportat, vingut a veure, difós o fet suport moral!

Ara toca seguir treballant per fer créixer Can Fugarolas. En breu rebreu noticies nostres referents a com i quan rebreu les recompenses.

Moltes gràcies!

#06 / 5 dies per a finalitzar

Bon dia de Reis a tothom!!

D'aquí a 5 dies s'acaba el verkami i estem molt a prop d'aconseguir l'objectiu de la segona fase. Si no ho heu fet encara ajudeu'nos a aconseguir-ho!

Per poder visualitzar millor l'espai i el seu potencial aquí teniu un video amb el 3d del plànol de l'espai!

Dia 0: L'espai from Can Fugarolas on Vimeo.

#05 / Netejant en família

Recordeu que encara necessitem l'ajuda de tothom per seguir tirant endavant aquest projecte. Fes difusió, vine a ajudar o fes una aportació! :)

Fa unes setmanes vam tenir unes jornades de neteja al pati on es va avançar molt! Aquí un petit resum:

#03 / Històries de Can Fugarolas: Dia 1 - Obrint el monta-càrregues

Havíem d'obrir el monta-càrregues per poder treure els cotxes de dalt, però no seria tan fàcil com pensàvem...

Moltes gràcies per totes les aportacions i els que ens heu vingut a donar un cop de mà! A per els vuit-mil d'aquesta segona fase, ja som a mig camí!

Seguim treballant per fer aquest somni realitat!

#02 / Primera fase completada: podrem disposar de llum i aigua!

Estimats mecenes,

Ni ens els nostres millors somnis haguéssim pensat en arribar a aquesta xifra tant aviat. Moltíssimes gràcies a tots!

Ara però, ens queda molta feina per fer i hem de seguir endavant: que no se'ns acabi l'empenta!

Encetem la segona fase del projecte, per la qual necessitem 4500 euros més que en ajudaran a:

  • Fer els tancaments de les finestres: S'han de construïr molts dels marcs de les finestres i col·locar-hi vidres. És una nau molt gran i a la planta del mig i de dalt hi falten moltes de les finestres.
  • Canalitzar l'aigua de la pluja per els horts.
  • Rehabilitar la coberta i tapar goteres.

Seguim!

#01 / Ja som 50 mecenes!

Felicitats i moltes gràcies, hem arribat a 50 mecenes en només dos dies de Verkami! Això va vent en popa i ja hem superat l'equador de la primera fase de les aportacions. Enhorabona a tothom!

Aquests propers dies 6 i 7 de Desembre (divendres i dissabte) de 10 a 14 us convidem a tots a venir-nos a saludar i poder veure el potencial de Can Fugarolas amb els vostres propis ulls. Si teniu ganes i energia sempre us podeu quedar una estona a donar-nos un cop de mà.

Can Fugarolas es troba al carrer Tolón, número 8-18, 08301 de Mataró.

Moltes gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies