❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Via Valenciana. ¿Tenim dret a decidir?

Es tracta un projecte multimèdia format per una exposició de fotografies de la carena valenciana, formada a Vinaròs, el 11 de setembre del 2.1013, la manifestació al 9 d'Octubre a València i un dossier amb les declaracions del representants de la societat valenciana.

Ernest

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
3
Aportaciones
150€
De 5.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Com diria el gran Lluís Miquel:

Nomes vull, mil homes, que m'ajuden, nomes mil mare, no puc jo sol, mare crida als meus germans.....

I en som mes, millor.

Davant la nova, i fins i tot, la futura, situació política al voltant de Catalunya, dels països catalans i d'España, dins el context europeu i mundial, cal vorer en quina posició vol situar-se el País Valencià.

¿Què és el “Dret a decidir”?, ¿Què és un proces d'autodeterminació?, ¿Com es configura un estat propi?, ¿Com es regula, per la legislació local o l'internacional?, ¿Quins avantatges i perjudicis té un estat propi (econòmiques, socials, etc,)?, ¿Com es vincula un nou estat a les organitzacions internacionals?

¿Quines opcions pot tindre el País València a curt, mitja i llarg plaç?

¿Què som i què volem ser?

Son moltes les preguntes que es poden presentar i molts els dubtes, que no sempre es plantegen de forma objectiva i sincera.

Preguntarem a les persones capdavanteres de la societat política, econòmica i social, valencianes i no valencianes, com ara, partits polítics, sindicats o associacions culturals i professionals com professors, historiadors, sociòlegs, advocats, jutges, etc.

Tot plegat, farem una exposició amb les fotos dels darrers 11 de setembre a Vinaròs i 9 d'octubre a València, seran 50 Fotografies de 30 x 40 cm a color i una foto de cada persona, de la que tinga'm declaracions, amb un codi QR del seu vídeo.

I també serà present a internet al lliure abast de tothom.

Aquest material, estarà a la lliure disposició de les associacions, partits polítics, sindicats, medis de comunicació, etc, per il·lustrar els actes que previsiblement, es faran al voltant de les properes cites, com ara les eleccions europees, locals o hipotètics referèndums o eleccions generals o plebiscitàries, etc.

Amb la teua aportació, des de 15 €, podràs fer possible aquest projecte.

A QUÈ DESTINAREM LES APORTACIONS?

A cobrir les despeses necessaries pel treball de camp, la maquetació i edició de les fotografies (els originals, evidentment, ja estan fets), la impressió i foto-acabat, la realització dels vídeos, pàgines web, xarxes socials i per a les recompenses i les despeses financeres.

Partint d'un pressupost mínim, el treball s'adaptarà als diners aconseguits, per lo que serà mes complet, en tant que mes recolzament es puga obtindre, però possible en tot cas.

CALENDARI

El calendari previst, seria molt ràpid, caldria fer el treball de camp entre febrer i març, per a tindre tot el projecte acabat a finals d'abril, a mes tardar.

A la pagina facebook.com/viavalenciana, podrem trobar tota la informació actualitzada, comentaris, missatges, aixi con un calendari dels actes, exposicions, xarrades, etc, que es programen.

Per tot tipus de contacte, disposem de la adreça electrònica [email protected]

ENTREGA DE LES RECOMPENSES

Les recompenses es faran entrega, digitalment o per correu certificat, si cal, immediatament en acabar el projecte.

COL·LABORACIONS AL PROJECTE

Acció Cultural Del País València.
www.acpv.cat

Octubre Centre De Cultura Contemporània
octubre.cat

Paltaforma pel dret a decidir del País Valencià
www.peldretadecidir.cat/

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Juan Peña

    Juan Peña

    10 años

    Llevamos Milenios, MATANDONOS.... los Unos a los Otros por:
    Fronteras, Banderas, Lenguas, Rapiña, Orgullos Varios, Religiones Varias. ¿Cuanto Tiempo Hace Falta para tomar Conciencia de que Todos Somos Hermanos?. TODOS SOMOS UNO. AMOR - RESPETO

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies