❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

HANDBOL BORDILS - La força d'un poble

"La força d'un poble" és un projecte documental per a fer visible la gesta de l'Handbol Bordils. Un club humil que se sent recolzat per tota l'afició i per tot un poble en la seva nova aventura a Divisió d'Honor Plata. Esperem mostrar-vos la clau de l'èxit a través de l'esforç col·lectiu!

Squamish Productions

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
7
Aportaciones
385€
De 7.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

PROJECTE DOCUMENTAL

L' Handbol Bordils és un club creat el 1961 per un grup d'amics enamorats de l'Handbol i els seus valors d'equip i esforç.

Després de molts anys lluitant i formant persones, aquesta temporada han assolit l'ascens per mèrits propis a Divisió d'Honor Plata, la segona categoria de l'Handbol estatal. Per a un col·lectiu tan humil i per un poble de 1.700 habitants, ja és tot un premi. No obstant això, no volem que aquesta fita quedi en anècdota, tot el contrari, volem aconseguir immortalitzar aquest moment històric de l'handbol català i gironí tot produint un documental professional.

Així doncs, a través del micromecenatge esprem assolir el nostre objectiu: que la força d'un poble empenyi el nostre somni el més amunt possible.

El projecte pretén mostrar l'equip com un exemple d'èxit esportiu, ja que amb un dels pressupostos més ajustats de la categoria i sense jugadors professionals, aquest grup d'amics s'ha fet un lloc dins els millors equips de Divisió de Plata.

Per tant, el documental no està plantejat com una explicació de la història del club, sinó com una mostra de què no tot són recursos econòmics per assolir l'èxit en una competició esportiva; el sentiment de club, el suport incondicional d'una afició i la fidelitat d'uns jugadors, entre altres factors, poden fer realitat un somni.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

La producció d'un documental requereix la implicació de tècnics professionals, així com el lloguer de tot l'equip de rodatge. Per tant, totes les vostres aportacions serviran per a retribuir aquests professionals i cobrir les despeses tan de rodatge com de postproducció.

En cap cas es realitzarà el documental amb afany lucratiu. No obstant això, com més aportacions s'aconsegueixin es podrà augmentar en qualitat visual, la originalitat de la banda sonora o la traducció en diverses llengües, per així poder presentar-lo a festivals internacionals i d'aquesta manera situar l'Handbol Bordils en el mapa.

CALENDARI PREVIST

El projecte de gravació es durà a terme a inicis del 2014, i es procedirà al muntatge entre el març i l'abril, tot procurant estrenar-lo abans de què s'acabi la fase regular.

El premis s'entregaran un cop finalitzada la campanya de crowdfunding.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Celerano

    Celerano

    más de 10 años

    Visca Celrà!!!

#01 / La força d'un poble a El 9 Esportiu!

Comencem la setmana amb presència a la premsa esportiva! L'edició de les comarques Gironines d'El 9 Esportiu ens dedica una pàgina per parlar sobre la nostra campanya de micromecenatge.

Després de 5 dies des de el nostre inici a Verkami, comptem amb el suport de 6 mecenes. No obstant això, encara estem molt lluny d'aconseguir l'objectiu de poder crear el documental que serveixi per fer saber al món la gesta històrica que està duent a terme l'Handbol Bordils en la seva primera temporada a la Divisió d'Honor Plata.

Tot i que el repte no és fàcil, des de l'equip del documental estem convençuts que la força d'un poble farà possible aquest somni de posar el Bordils com a model de referència en l'èxit esportiu.

Gràcies a tots pel vostre suport!

http://www.el9.cat/nel9/article/8-esports/56-mes-esport/700024-la-forca-el-documental.html

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies