❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llegim, il·lustrem i editem "La línia de l'horitzó"

Editem en paper la novel·la finalista del premi "la Vall d'Albaida" de l'any 2012. Bona literatura eròtica per a lectors exigents.

Josep Aparicio

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
21
Aportaciones
398€
De 2.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

"Perder placer es triste".
Luis Cernuda

La línia de l'horitzó va ser l'any 2012 la novel·la finalista del Premi la Vall d'Albaida de literatura eròtica. Com en tantes coses a la vida, la història l'escriuen els vencedors, i el llibre, el relat d'una carrera de fons a l'encalç de nous objectius vitals i sexuals, corria el risc de quedar oblidat en un calaix.

Josep Aparicio va escriure una història que ara és rescatada amb la col·laboració de la dissenyadora Isa Lozano i l'il·lustrador Ricar González.

Si voleu llegir de manera gratuïta el primer capítol de La línia de l'horitzó, piqueu ací.

El nostre projecte és alhora modest i agosarat. Necessitem una quantitat relativament menuda de diners per posar-lo en marxa perquè els costos d'impressió s'han tornat ben accessibles els últims anys, però estem parlant d'editar una novel·la just quan la compra de llibres no deixa de baixar i baixar. Les llibreries tremolen mentre les editorials no acaben de trobar el camí. Nosaltres intentem donar-li la volta a la truita. Creiem que una bona literatura eròtica és possible i desitjada, que hi ha espai per a un llibre sempre que ens convide a continuar llegint.

Al projecte, a més, hem afegit el valor de la il·lustració del valencià Ricar González, que no només dibuixarà escenes de la història sinó que dissenyarà dues làmines de 40 x 30 cm que s'editaran numerades i firmades. En este enllaç teniu una xicoteta mostra del que és capaç de fer.

Com que és un projecte que només demana la posada en marxa tècnica (la novel·la ja està escrita), una vegada completat el Verkami haurien de passar entre sis i vuit setmanes perquè els nostres mecenes veren el projecte finalitzat a les seues mans.

Per a l'ocasió prepararem a la ciutat de València un acte desinhibit, lleuger i amb "picaeta". El que vinga després entre els qui hi assistiu estarà només a les vostres mans. ;-)

Benvinguts!

Una de les làmines que oferim a les recompenses, signada i numerada

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / La matèria del desig

"El desig és un camí pavimentat de mentides", va comentar Lola, la meua companya de departament, ja al seu despatx. "Però les mentides, no ho oblides, són la sal de la vida."

La línia de l'horitzó

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies