❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Directa es transforma MÉS!

Un cop aconseguit l'objectiu, us proposem un segon repte! Volem més recursos per tasques d'investigació, millorar la seguretat de la nostra xarxa informàtica, augmentar la partida per per difondre el projecte i augmentar la presència de la Directa a les biblioteques públiques d'arreu dels PPCC

Directa

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
829
Aportaciones
33.300€
De 22.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM LA DIRECTA?

La Directa som un col·lectiu de comunicació vinculat als moviments socials i alternatius dels Països Catalans. Des de fa set anys, editem un setmanari que és fruit del treball assembleari de desenes d'activistes i professionals de la comunicació. Gràcies al suport d'un miler llarg de subscriptors i subscriptores, l'any 2010, vam crear un portal informatiu, on repassem l'actualitat diària i reproduïm part dels continguts que apareixen en el format paper. Hem donat veu a la lluita contra l'especulació immobiliària, l'abús del sistema bancari o la repressió contra les persones i els pobles. Igualment, ens hem apropat a les experiències d'economia social i els projectes que assagen un model de vida més harmònic i sostenible. A través d'aquest compromís, la Directa s'ha consolidat com un projecte independent de partits polítics i poders econòmics, implicat en la lluita per una societat més justa, ecològica i solidària.

MÉS DIRECTA

Entre totes ho hem fet possible i ara volem anar és enlllà. Us proposem un segon repte! Volem més recursos per tasques d'investigació, millorar la seguretat de la nostra xarxa informàtica, augmentar la partida per difondre el projecte i augmentar la presència de la Directa a les biblioteques públiques d'arreu dels PPCC

L'OBJECTIU DE FINANÇAMENT

Per assolir aquest segon repte, ens cal arribar a la xifra de 31.800 euros, que distribuirem de la següent manera:

MÉS EINES D'INVESTIGACIÓ

Molt sovint, per estirar el fil dels temes que tractem a la Directa és necessari obtenir informació sobre empreses i empresaris. Determinar la propietat de les companyies s'ha convertit en una feina cada vegada més complicada però existeixen un seguit de bases de dades i eines (registre mercantil, registre de la propietat, Einforma, Nexislexis, EBR, etc) que, moltes vegades, no podem utilitzar com caldria per manca de recursos econòmics.
És per això que demanem la vostra col·laboració per crear un fons de 3.000 € que ens permeti, durant un any, l'accés a aquests serveis amb l'objectiu d'aprofundir en les línies d'investigació obertes pel mitjà.

Quantitat sol·licitada: 3.000€

MÉS SEGURETAT A LA XARXA

Amb l'objectiu de millorar la seguretat informàtica, es crearà una xarxa segura virtual (VPN) a la redacció del setmanari i un sistema de backup xifrat.

La partida inclou el disseny, el maquinari, la implementació i la formació necessària.

Quantitat sol·licitada: 3.800 €

MÉS DIFUSIÓ

Per fer créixer la presència i implantació territorial de la Directa, volem ampliar els recursos econòmics destinats a la difusió. Els diners que aconseguim aniran destinats a cobrir despeses derivades de desplaçaments, elaboració de material de difusió i merxandatge.

Quantitat sol·licitada: 3.000

I SI HO ACONSEGUIM... seguim!

MÉS PRESÈNCIA A LES BIBLIOTEQUES

Un cop superem la xifra de 31.800€, destinarem la resta de diners a l'enviament, durant un any, de l'edició en paper a biblioteques de la xarxa pública d'arreu dels Països Catalans. El nombre de biblioteques dependrà de la a quantitat de diners obtinguda i el criteri per escollir quines serà el de diversificar i arribar a territoris on fins ara no hi tenim presència.

Les biblioteques públiques cada any veuen retallat el pressupost per subscripcions, el que ha provocat baixes i algunes negatives a subscriure's. Entre totes farem que la Directa arribi al major nombre possible de biblioteques, donant la oportunitat a que es conegui entre les usuàries del servei.

Un cop feta la tria, farem pública la llista per tal que en feu difusió i demaneu a les biblioteques que un cop passat l'any d'enviament, s'hi subscriguin.

CALENDARI

Les recompenses s'entregaran abans de finalitzar el 2013 (despeses d'enviament a Península Ibèrica i Illes Balears incloses a la recompensa).

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

27 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • @odradek1

    @odradek1

    más de 10 años

    Hola,

    encara no he rebut la samarreta i tal; us he enviat un mail però me'l retorna. Què puedo hasé?? Una abraçada!!!

  • Directa

    Directa
    Autor/a

    más de 10 años

    escriu-nos a [email protected]

  • Robert

    Robert

    más de 10 años

    Malauradament acabo d'arribar d'un viatge de mesos per Llatinoamèrica i no vaig poder subscriure'm com a mecenes del projecte, podria fer-ho ara? Estaria interessat en fer una aportació de 100€ i poder gaudir dels mateixos beneficis (subripció, etc.)

  • Directa

    Directa
    Autor/a

    más de 10 años

    Cap problema!

  • Gerard

    Gerard

    más de 10 años

    Fóra possible gaudir de la subscripció un mes o dos més tard de l'acabament del crowdfoundig? Iniciar al septembre la subscripció per exemple?

  • d

    d

    más de 10 años

    Mas que una pregunta es una sugerencia...si llegais a los 31800 (o menos) sería bueno que en la red de bibliotecas, incluyais a las bibliotecas populares ;)

  • Directa

    Directa
    Autor/a

    casi 11 años

    Tan aviat s'hagi fet efectiu el cobrament de les aportacions i tinguem l'adreça d'enviament i les dades de contacte començareu a rebre la revista.

  • Marta

    Marta

    casi 11 años

    Un cop acabat el crowfunding, a partir de quan es farà material l'enviament de les publicacions en els casos en que hi hagi subscripcions a la directa en la recompensa?

  • Joan

    Joan

    casi 11 años

    Porto dies remenant el cap de quina quantitat vull aportar i la clau està en la samarreta, doncs m'agradaria dur-la per a promocionar la Directa. Però abans, m'agradaria saber si sabeu d'on prové la seva fabricació. Gràcies :D

  • Francesc

    Francesc

    casi 11 años

    Felicitats Directa!!
    És una mostra més que la Directa té un lloc com a DIARI, (si,si no Setmanari), d'esquerres en aquest país. Amb els bons professionals que hi ha , amb bombes com la de la División Azul. fareu un diari de referència Europeu.

#05 / Talles i mides de les samarretes

Moltes ens demaneu les mides de les samarretes per escollir la talla. Hem demanat les mides a les proveïdores i ens diuen això:

La talla L entallada fa 43.5 cm d'ample per 52 cm d'alt, entre el coll de la samarreta i el baix. D'aquest model hi ha de la talla XS a la XXl, i la diferència entre talles és d'1.5 cm. És a dir, la M fa 42 × 50.50, etc.

La talla M bàsica fa 54 cm d'ample per 58 cm d'alt, també entre el coll i el baix. En aquest cas, la diferència entre talles és de 2.5 cm de llarg, i 5 d'ample. És a dir, la L fa 56.50 × 62, etc.

Si voleu fer algun canvi de talla o voleu demanar-nos talla i color, escriviu a [email protected]

No respongeu fent comentaris, ja que no tenim les vostres dades de contacte. Envieu-nos un correu a [email protected]

Gràcies!

#04 / Envieu resposta a [email protected]

Benvolgudes mecenes,

estem contactant amb vosaltres a través de l'adreça de correu que vau donar a Verkami a l'hora de fer la vostra aportació. Les respostes les heu d'adreçar a [email protected]

No respongueu quina talla de samarreta o llibre voleu fent comentaris al bloc, ja que només tenim els vostres correus electrònics. No tenim cap altra dada vostra i no podrem fer-vos l'enviament de la recompensa.

Gràcies!

#03 / La samarreta!

Ja tenim el disseny de la samarreta. Podeu escollir entre tres colors: blau, negre i vermell.

Talles "home": S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Talles "dona": S, M, L, XL, 2XL

#02 / D’associació a cooperativa. Una transformació en procés.

Una de les potes del projecte de micromecenatge que hem encetat se centra en l’aplicació de formes d’organització i gestió cooperatives. Per això estudiarem com passar d’associació cultural a cooperativa. Aquesta fórmula ens permetrà consolidar el model comunicatiu de la Directa sense perdre el caràcter assembleari i la independència del mitjà.

En primer lloc, entenem que el cooperativisme forma part de la diversitat de propostes transformadores que cada setmana intentem que tinguin cabuda a l'edició impresa i al web. En segon lloc, en aquests últims anys ens hem relacionat amb diverses xarxes i col·lectius que, independentment de la seva forma jurídica, tenen un funcionament de naturalesa cooperativa. A banda, arreu del món ja hi ha experiències semblants de mitjans de comunicació cooperatius, com ara Die Tageszeitung (Alemanya), Ethical consumer (Anglaterra) i, més a prop, Alternativas Económicas i la Marea (Estat espanyol).

leer más

#01 / Llistat de libres i discs disponibles amb les aportacions de 50€

Aquesta és la llista de llibres i discs d'entre els que podreu escollir el vostre per les aportacions de 50,00€. Un cop acabem la campanya ens posarem en contacte amb vosaltres per saber quin escolliu i us l'enviarem.

Tots els llibres i discs, són d'empreses que formen part del nostre club de subscriptores. Si en voleu saber més: Complement Directa ofereixen els seus títols.

Llibres

Editorial Tigre de Paper

Harraga, Antonio Lozano
Tropel, Carlos Medina Gallego
Kafer Enas, A l’Oest del Jordà I, Musa Abdel-Muti Issa
Una Nova Alba, a destemps per l’Amèrica bolivariana, Roger Sànchez Esteban

Editorial Base

CNT, La força obrera de Catalunya; Ferran Aisa i Pàmpols
L'Estat Ecològic, Una proposta per a l'Estat Català del segle XXI; Santiago Vilanova i Tané
Oferiu flors als rebels que fracassaren; Oriol Pi de Cabanyes

Pol·len Edicions

Guijarros, de David Argüelles i José Chávez.
Massius y Pressus; Soro

Virus Editorial

L’Anarquisme, fet diferencial català; Xavier Diez
leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies